Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 daj potom vediet🙂
@archanjel007 jasne ozvem sa 😘
@butterfly333 Tak maternica sa ti moze roztahovat, alebo sa krpcek zavrtava hlbsie. Zilka moze prasknut z cohokolvek... Dufam a verim, ze to nebude mrska.
@ejuska2586 to dufam aj ja.
@butterfly333 Tieto mam aj ja-tehu aj ovu. Tehu bol zatial snegobiely (testovala som skoro) a ovu mi ukazkovo ukazuju...
@ejuska2586 tak dufam že neduchuju. Ja som ich pouzila prvy krat.
@butterfly333 Myslim, ze nie. Ja som skusila len 1x a nebol duch, ani kanalik.
@butterfly333 ďakujem drahá to si objednávala ?
@matka295 tie testy? To mi tu na mk jedna velmi zlatá mamička podarovala. Dufam že mi prinesu //.😀
@butterfly333 tak to ti isto prinesú šťastie keď sú darované 😘
@butterfly333 prepac, ze pisem az teraz, no nebola som tu dnes vobec...Na testiku vidim dusika 😉...Drzim palceky, aby silnel...Testuj zas o 2 dni...To je Tvoj testik? 🙂
@sara34valentina ja som tiez bola pri prvom uplne kludna, ziadne priznaky, ani naznak, zostala som tehulka neplanovane a necakane (aj ked 7 rokov som uz po babätku tuzila) a pri druhom som uz daco citila asi 7 DPO, no bola som prvych zopar tyzdnov podrazdena ako psisko a na mm a syna som vybuchla za akukolvek kravinu a v case NE-ocakavanej MS som mala bolesti ako pri MS 😉
@butterfly333 synovi gratulujem k 17-tke a Teba nech Boh ochranuje a aj Tvoje babätko, ktore nosis uz vo svojom lone 🙏...Verim tomu, ze si tehulka 😘
❤
@butterfly333 veď som ti tehu bacily s nimi poslala,tak to by bol čert 😉

@butterfly333 čoze? Neverím..... Aj zajtra určite vyskusaj. 🙏
@mokilko uvidím no to špinenie včera prestalo tak uvidím čo bude.
@butterfly333 ale aleeee co o vidiiim??? To vazne???? Moje srdiecko kraasne. Vcera som sa za Vas vsetky baby moje pomodlila aby vam dal nas Pan babetko konecne aj tebe obzvlast a zeby??? Anooo vidim ciarocku tak nech silnie juuj si ma potesilaaaaaa. Tesim sa s tebou a prajem ti to z celeho srdiecka. ❤ 🙏 👶
@butterfly333 Nestracaj nadej!!!...Testni znova zajtra...Bazalku vobec nemeraj uz a len vyckaj...Stale potichucky dufam s Tebou, ze si tehulka...Musis byt uz na rade, aj keby co bolo!...Vies, ze Ti to prajem najviac na svete po tolkom cakani...Zasluzis si to ❤
@butterfly333 Uvidis este zajtra. Nechce sa mi verit, ze by ti falosne duchoval. Musis byt tehulka!
@tonjadabik2 babenky moje zlate velmi pekne vam dakujem ste moooc zlaté
@luta13 mám vás velmi rada a dakujem že som vás tu spoznala. Verím že sa aj ja raz dočkám.😙😙😙
@ejuska2586
@butterfly333 tebe to skratka musi vist!!!!/zasluzis si to. Yo omsa.kusi podarit.a.musi sa stat zazrak
Ahojte babulky prosim vas poradte mi robila som si vcera test pobede mala som dve ciarky potom som si robila za 3 hod dalsi ten prvy bol obycajny papierik a ten druhy bol pod prudom mocu ten som robila asi po troch hod od toho prveho a nic meska mi tri dni menzes teraz rano som si znova robila a nic uz neviem strasne ma bolia krize a prsia som tehotna?

@archanjel007 dakujeem si zlatá 😙