Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 dakujem pekne 😗😗😗
@kotatko12345 my sme pri prvej nevedeli do 36 tt!!! Stále sa ritulkou natočila!!! A pri druhej sme vedeli od cca 20teho... modelka... mame nádherne videá ... zíva ... cmúľa palčeky 👌🏻
@kotatko12345 Super. Uzasne. Tesim sa s Tebou ❤😍😘
@butterfly333 ďakujem! A nevzdávaj! My sa tiež snažíme o tretie! A verím že raz príde!!! Vymodlene a vysnazeneba milovane! Nevzdávaj !!!❤️
@ejuska2586 Dakujem aj ja sa velmi tesim ze je vsetko ok😍😍😍
@kotatko12345 blahoželám len 1 foto ti urobili ci aj video?
@kotatko12345 i pri prvej si bola na 3d?a povedali ti aj veľkosť v cm aj váhu keď ideš na 3d ja asi pôjdem sa objednať
@kotatko12345 aj nám v 13tt povedali že čakáme dievčatko tiež to nebolo na 100 % ale už je to isté 😀
@archanjel007 ale pri malej som bola az v 20+6.
@archanjel007 teraz bolo iba malinke babo cize iba foto som chcela..ale pojdem aj v 20tt ako pri prvom babu a to si dam aj video.
@kotatko12345 kolko ta to vyslo??chcela som ist aj ja v 13tt ale nestihla som,tak aspon pri druhom snad pôjdem
@nivea777 35eur
@kotatko12345 takže merania ti nerobili🙂
@archanjel007 teraz mi len merali a foto malej dal a zistoval pohlavie
@kotatko12345 aha a co merali?
@archanjel007 Cawko.presne to co sa mera a co merali aj tvojmu babenku..... cawko 😉
@kotatko12345 ta ja nebola na 3d u lekára áno mera stále ale chcem ísť na 3d q keď zaplatím ze aké merania vies

@trinka držím palčeky 😘