Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@amelie2017 a ešte sa veľmi urazili keď som vytkla že dala tri x fotku takého istého brucha...... 😂😂😂😂😂 To bol cirkus 😂😁😁
@matka295 ano, lebo jej ochrancom staci, ze sa ospravedlnina a bude vsetko zabudnute.. ako keby ich chlap podvadzal a povedal prepac, uz vidim, ako by na vsetko zabudli, viem, ze toto je len virtualny svet, ale mnohe tu odhalujeme svoje zivoty, svoje najvacsie bolesti a tuzby, ktore casto nepovieme ani najlepsim kamaratkam, rodine ci mame, a potom je tu tato zena, ktora si z nas vsetkych striela.
Ja hlavne nechapem preco neostane v tej druhej skupine 'duch na teste2' aj s jej vecnymi obhajkynami. Ved ta skupina bola koniec koncov vytvorena kvoli nej, nie??!! Ale nieee..ona musi stale chodit rypat sem. Dnes ma dostali do peknej vyvrtky zas. Sledovala som to a @archanjel007 nic zle nenapisala a spravili z nej uplneho debila (prepac za vyraz na tvoju osobu, ale vies ako to myslim🙂
Tak nech si vsetky ostanu v tej ich skupine aby odtialto nemuseli postupne odchadzat vsetky normalne baby😡🙏🏼
PS: to s tym pohlavym ma dostalo..a ze my ostatne vyvolavame umele konflikty😂
@amelie2017 písala to dnes 21.21 včera čakala s telku a dnes večer chlapca..
@matik7 ďakujem🙂
Ked sa tu este nejake ozvu a zacnu si ju nepríčetne obranovat,tak si pomyslim o nich to iste ako pri spominanej osobe.........
@matka295 ja som si ju raz zastala ked pisala ze ue zmierena a pohlavim. Lebo mi doslo luto ako ste sa navazali do nej. Som jej pisala ze jw to chore ako sa tu chyta za slovicka. Som jej aj zacala verit ale dnes ako zase vykon hodny oscara fakt:D som tu vybuchla dnes lebo ejuska isla ukamenovat a urobit blbca z archanjela. Ach toto chore cele od zaciatku. Pseudotehotenstvo ale to nie 3stuprn ale asi 27272828stupen.
@olylili ako ked sa tu ozve ejuska ktora jej slepo veri a doveruje a obhajuje tak jej otvorim oci. Ved toto tu je uz fakt ako. Naco dnes sem aj pisala co a ako u dr ked davnejsie pisala ze kto bude chciet ako a co s jej babom a vidiet foto tak mu napise IP. Ale ona povie jedno urobi druhe:D pana beka ako toto je fantazi komedia:D
A som zvedava, co povie jej najvacsia obhajkyna luta..
nic proti tebe, kazdej tu skvelo poradis, si na vsetkych mila, ale myslim, ze z tohto sa uz nevykruti..
@amelie2017 Komentar pod tou fotkou toho chlapceka rychlo zmazala😈 och doreraz som ze a vsak nech brouka ziit,ale toto je sila teda///
Este aj do sukromnej decembrovky dala, ze dievcatko.. a chudata babule jej tam 20 komentov nahadzu..
@suesue1983 uz ho zmazala?? Tak ma tesi, ze som nan stihla narazit..🙂
@amelie2017 v 20.tt napise,ze je to chlapcek 😉
To čo si mám zasa myslieť? Uveďte ma pls do obrazu Och 😒
@amelie2017 No isto to tu cita ze jej zas cosi nevyslo tak preto...)
Ako.mne je ukradnute, ci je tehotna ci nie, ci caka chlabca alebo dievca, mne vadi, ze sa tu kvoli jednej namotavacke hadaju fajn baby. Asi jej to robi dobre.
@mokilko len toľko že včera dala foto ze čaká dievča a dnes v inom fóre 21.21 písala že včera sa dozvedeli ze čaká chlapceka...
@archanjel007 možno sa sama nevie rozhodnúť 😂
@mokilko na 3d bola ....jej zisťovali pohlavie
@archanjel007 viem,ja som to čítala všetko. Len nereaguje vždy odkedy tu prebehla výmena názorov. Aj som si povedala ze jedno kotatko ma z miery nevyvedie. Ani nevyviedla. Len vyvalujem oči. Faaaakt,nerozumiem
@mokilko ta vidíš ja som ja jej pýtala normálne ako bolo na 3d tak si urobila zo mňa ze prídeš lahnes si proste idiota ...mňa tiež nerozcul i no neviem kam.až chce zájsť..
@mokilko ale ja som prišla na to ona to robí preto aby bol záujem nemôže byť tak hlúpa ze tam napise tak a tu tak ze si to niekto neprecita proste ona potrebuje pozornosť to jej dobre robí doma ju iste nemá keďže priateľ sa rad zhovára s inými a ona potrebuje radu na fóre ako si poradiť v druhom zase ze ma 14 krát s..a potom každý rok bola tehu co som si čítala a išla rodiť vo februári marci a furt teraz to ťahá ďalej ...ale tak treba ju nechať tak ignorovať lebo ona chce aby bola stále stredobodom pozornosti zajtra napise inde ze čaká dvojcata...naj sa jej darí...
Kotatko je jedno CHORE ZIENA, ktore neklame len tu virtualne, ale aj v realnom zivote. Je to osoba trpiaca minimalne schyzofreniou a mala by byt pod odbornym dohladom. Si mysli, ze sa ospravedlni a aj to nie verejne ale jednej zene do ip pre vsetky ostatne aby odkazala a ma pocit, ze sa na vsetko zabudne. Ona je cisty level lama.
@kchan máš pravdu ja som si myslela ze urcite aj v normálnom živote ze ho takto vedie..lebo prečo by sa tak správala tu ak by bola ok...a mimo nej cakas chlapčeka ci dievčatko 🙂

@matka295
@archanjel007
@rebeka211 nebojte, zase sa najdu dalsie, co ju budu obranovat, ze vsak ona pisala, ze mozno a pod. Najprv o 2 tyzdne mensie, potom sa to vysvetli, teraz o tyzden vacsie, nakoniec to mozno budu aj dvojicky- Stelka a chlapcek, len boli prekryti a rat sa ukazalo jedno a raz druhe. A podla mna by to aj vysvetlovalo, preco jej tak rychlo narastlo brucho uz v 9 tt, ci vlastne 7., alebo v 11??? A nech sa do mna kludne pustia.