icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kchan
21. jún 2017

@archanjel007 tak vies, ked som raz debil, tak som debil ci na sr alebo na opacnej strane zemegule 🙈😅 chlapceka cakam 😍 a ty uz vies pohlavie? 😊

archanjel007
21. jún 2017

@kchan neviem nechcelo sa ukázať teraz idem 12 jula ne veľký ultrazvuk 22 týždni tak snáď sa ukaze ale mne ta čiara co tebe ide až hore nad pupok tak mne ostala pod pupkom som čítala aj test zo sodou mi vyšiel na dievča ale mne je to jedno aby sme boli zdravy ;) ci mam v brušku chlapčeka alebo dievčatko 🙂

matka295
21. jún 2017

@suesue1983
@amelie2017 už to všetko stihla zmazať? Šikovnica 😂 už vidí že nie sme včerajšie a vieme si aj čo to nájsť na tom našom koni a potom to patrične aj použiť, tak pre istotu vymazava aby neboli dôkazy 😕 choré ...

domci1203
21. jún 2017

@amelie2017 uz zasa 4D pane prosim osviet tu zenu a podaruj jej rozum:F

matka295
21. jún 2017

@domci1203 čo už ide na 4D? Bože to je trapka 😂

ja nechápem ženy ako sa to môže stať že jedna krava tu bude chodiť provokovať a my tu normálne snažiace sa alebo tehotné ženy sme pre ňu diskriminované lebo kotatko sa tvári že jej ubližujeme....
Akože fuck off 🖕 ešte bude mať tú drzosť prísť sem a povedať ako neviem už ktorej to babe že nech ju ignorujeme a nech si ju nevšímame a bla bla bla kecy 🖕

milasik10
21. jún 2017

Dievcataaa,prosim,pridajte ma niektora do novej skupinky "Tehulky" lebo ja ju neviem najst 😒 ďakujem😘

luta13
22. jún 2017

@0507 Tvoj druhykrat vyhodeny testik (foto z 20.6.) - ja na nom vidim dusika 😉

luta13
22. jún 2017

@milasik10 no konecne naozaj vidim na Tvojom stihluckom brusku, ze sa zacina dvihat...Co sa tyka mena pre babätko, urcite by som nikdy nedala meno podla toho, co sa paci babke a dedkovi!...Je to Tvoje dieta a Ty vyberas meno s muzickom...Babka s dedkom uz v zivote vyberali mena, no nie?...Takze vyber je jednoznacne na vas dvoch 😉

luta13
22. jún 2017

@lukaskam krasny testik, gratulujem a uzivaj zdrave tehulkovanie 😉

luta13
22. jún 2017

@butterfly333 ahoj, nerozmyslali ste nad inseminaciou, ci ako sa to vola?...Ak to nechces riesit touto cestou, je to Tvoje rozhodnutie...No v kutiku duse dufam, ze sa vam prave teraz, ked to vzdavas, zadari coskoro - aj bez bazalky a sledovania sa...Velmi Ti to prajem a verim, ze sa znova sem pridas s testikom a na nom budu //...Boh Ta zehnaj!...Objimam Ta! 😘

luta13
22. jún 2017

@kotatko12345 aka uzasna fotka zo sona...Drobcek tam ako stoji oprety jednou ruckou a do druhej by som mu dala mobil 😉...Uplne akoby islo telefonovat...No pohlavie ako som uz spominala by som neverila tak skoro...Nam v 12tt povedali, ze zatial dievcatko, v 16tt. na 90% dievcatko, po 20tt ze chlapceka vylucuje a v 27tt zbadal "penis" a tak to Dr.vykrikol, ze som skoro zo stola spadla a nechcela tomu verit...3D sono nam potvrdilo pipika...Neupinaj sa na dievcatko, budes potom sklamana 🙂...Jednoznacne az po 20tt.na 3D sone a az po dokaze, ze som videla pipka, ci susurku, vtedy by som uverila...Inak neverim ja nicomu (bla, bla)...No prajem Ti Tvoju vysnivanu Stelku 💃😘

archanjel007
22. jún 2017

@milasik10 ahoj to je fórum som založila;)

darinkazv
22. jún 2017

@luta13 ahojky 🙂 zapla som koník a hneď prvá diskusia mi vybehla táto. dnes už našťastie len tak nostalgicky.
prajem všetkým snažilkám, aby sa čím skôr zadarilo. môj manžel sa dočkal po 17tich rokoch a spoločne sme sa dočkali po 13tich mesiacoch, keď som prestala sledovať ovulku, keď som mala plnú hlavu skúšok na vš a príprav na svadbu. 🙂

tonjadabik2
22. jún 2017

Baby ta co to? Kto klame? Vazne? Vonku je tak krasne..co mate nove?

trinka
22. jún 2017

Caute snazilky a aj tehulky, takze takto... môj zblbnutý organizmus si stále myslel že som tehu.... úplne rozbitý a posunutý cyklus .....aaaale pred dvomi dňami, neplánovane sme sa asi aj s mm trafili, lebo prebehla ovulka....takze držte palce!!!! ✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻O dva týždne ak nepríde MS mám prist na krv!

saminko1
22. jún 2017

Takze mrcha po dvoch dnoch meskania dorazila ...vzdavam to :/ ... drzte sa snazilky

adria88
22. jún 2017

moje nervy... 🙄 a čo bude ďalej? dvojičky? 😀 never ending story 😕 a ja som to tak nechcela riešiť už, lebo som tomu verila... ja si už niekedy hovorím, či som drblá ja ??? 👍

alilka
22. jún 2017

Nikto to riešiť nechce a každá to rieši 😁 veď už kašlite nato..keď sa vám tak nepáči nahláste ju..a poďme ďalej prosím "hľadať duchov" 😁😁

ejuska2586
22. jún 2017

@trinka Držím palce, aby to tentokrát vyšlo...

adria88
22. jún 2017

@tonjadabik2 Ahojky, ako pokračuješ? naposledy, čo som si všimla, tak si robila testíky, no dlhšie som neriešila MK

trinka
22. jún 2017

@ejuska2586 ďakujem krásne ! Snáď na nás panbozko zmurkne 😉

trinka
22. jún 2017

@adria88 mna napadla tiež verzia dvojičiek ... už dlhšiu dobu ju ignorujem ... lebo celé je to na hlavu....

adria88
22. jún 2017

@trinka oki, neriešme, bude ako bude 🙂 inak ja som taká rýpalka, mne jednoducho niektoré veci nedajú.... nepomôžem si, snažím sa byť nápomocná a milá, ale keď niečo príde, tak to potrebujem zo seba dostať... blbá povaha toto 🤐 ale nechcem nikomu zle, a radšej si kusnem do jazyka teraz už, nechcem byť za zlú 🙂

trinka
22. jún 2017

@adria88 prečo by si mala byt za zlu... žiaľ kotatko si vymýšľa... o inom to nie je. Je to smutne lebo baby si vymieňajú skúsenosti a rady a pri tom sú zavádzané klamstvami, ja to tiež nemám rada... vytvoris si nejaký vzťah s babami a potom si pripadas ako idiot ...

zuzanka_h
22. jún 2017

Ktory den cyklu ste zacali uzivat clostyl?

lukaskam
22. jún 2017

@luta13 no žiaľ bol zrejme chybný ☹ včera som robila opäť a úplne čistý a to som urobila tri 😀 pre istotu tak prekvapenie sa žiaľ nekoná. (prekvapenie myslím preto, že sme sa ani nesnažili, plánujeme sa snažiť, ale až v zime na dovolenke, no keby bolo takto tak by sme sa samozrejme potešili )

soncita22
22. jún 2017

Viem,ze je to mozno trochu od nasich dusikov ale...Uplnou nahodou som nasla toto video...ale nie je toto nasa Olilily? 😲

https://www.youtube.com/watch?v=a4mX-IW0Zi8

A inak...ovu podla testikov este stale neprebehla,takze zatial len testujem stale dookola! 🙂 Drzte mi palce nech ho mam cim skor pozitivny! 😊

michaellab
22. jún 2017

@petuska18 ako si na tom? podarilo sa? strasne vela stranok tu pribudlo sa mi nechce lustrovat 🙂

tonjadabik2
22. jún 2017

@adria88 mojka..snazime sa.nemam plodne dni taze cakame.. Pijem alchemilku.Dakujem ze na.mna.myslis. ❤ rozhodli.sme sa skusat tento mesiac zozadu aby sa spermijky dostali dalej..kedze nam to v minulosti vyslo..a ty ako co mas nove?

petuska18
22. jún 2017

@michaellab hej podaril sa dnes 1 DC 😅 resp. zatial len špiním ale myslím že sa to rozbehne 🙂 a dakujem za opýtanie ♥