Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Vcera som bola na odber, tak mi drzte prsty ,aby to bolo potvrdene 🙂 dnes o 15-tej mam volat o vysledky🍀
@domci1203 ja som z PP 😀
@foxinecka888 Prepac,no ja tam nic nevidim...😢
@michaellab Vidim tam dusika! 🙂
baby prosim vas, dnes som bola u Dr, tehotenstvo nevidi (dva tyzdne od ovulacie), dnes som mala dostat menstruaciu, ani naznak, a pritom ju mam presne na den ako hodinky, robila som si predvcerom test ( taa dnes... je mozne, ze len dr to este nemal sancu vidiet, alebo je chyba vyroby tehotensteho testu? :D
@foxinecka888 nič zatiaľ nevidím 🤔
@michaellab vidno dusíka 👻
ja som tiez ak bola,,tusim v den kedy som mala ms dostat... a nic nevidel... resp. povedal, ze keby to tam nehladal, nic tam neuvidi ale ze sa tam nieco zacina diat :D a mala som pist o tri uzdne tusim... krv mi nebral..,on to asi nerobieva standardne... isla som lebo bolo pred vianocami, tak ze reku aspon zistim ako ordinuje cez sviatky...
@luta13 ahoj tak nakoniec to moje tehotenstvo skončilo mikropotratom....sponntáne samo odišlo...minulý týžden som začala krvácať ... násladne som chodila na odbery krvy ...aj dnes som bola a HCG výrazne klesá .... nevzdávame sa dalšia ovulácia je naša ...dúfam ...
Baby som tu opäť další cyklus je náš 🙂 držím všetkym snažilkám palčeky nech sa už zadarí 🙂
@morandia ako si dopadla?
@simonkazga ahoj, som tehotna 🙂 ❤ hcg 330, v pondelok idem zase na odber kevy, ci hcg stupa...
@morandia ❤ ❤ ❤ to je super správa, držíííím palce
❤🤰
@morandia .. gratulujem😊😊
@dominika296 dakujem 😘
@foxinecka888 ja tam nic nevidim a tieto testy duchuju vzdy

@domci1203 tak mi potom napis 😉