Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@soncita22 ja som testovala väčšinou okolo obeda..testy som mala od korytnacka1981 za 0,20€/ks..kľudne jej napíš,ja vždy od nej objednávam..😁 noo az 2x som objednávala..😝 ja tento mesiac netestujem ani nemeram BT,kašlem na to..aj tak mi bude asi ovulovat vajecnik bez vajcovodu..takže mám smolu..aj psychicky ma to zaťažovalo..minuly mesiac mi prvýkrát po mimomaternicovom ovuloval vajecnik s vajcovodom a ja som sa tak na to namotala že des..takže už kaslem na to 😁 a ty bt meras?
@dominika296
@cvikla12 dakujeme velmi pekne ❤
@lala1501 No ja tam vidím mini dúšika, aký je to test?
@suesue1983 fuu ani neviem kazetovy tp bol ruzova krabicka asi baby test ale nie som si ista
@lala1501 joj tak s tými ja nemám dobre skúsenosti tie vedia dobre kanáliky robiť) skus pepino)
@suesue1983 mne sa zda ze je to tiez kanalik
@lala1501 ja mám doma aj testy aj všetko ale kašlem na to..aj tak bude ovulovat ten bez vajcovodu..myslím..a minulý mesiac som sa tak na to namotala že mi drbalo z toho na hlavičku 😂😂 a aj tak čo z toho mám?keď my si sex aj tak "plánovať" nechceme tak načo mi je to vedieť kedy je ovu?..divné mi príde žeby sme mali mechanicky sexovať 😁😁 ale kto vie možno dôjdeme aj my do toho štádia 😁😁
@kythos21 Ahoj,podľa mňa dievčatko 🙂 pipik keby tam je tak ten trčí 🙂 a vyzerá to inak 🙂
@patkaamirko Ahoj, presne vcera som na Teba myslela 😊. Podla mna este nemas brusko velmi padnute, mate este cas 😉.
To uz su asi poslickovia.
Kedy ides najblizsie k lekarovi?
@elenita sú poslickovia,ale taký mega silný...kazdych 45 až 50 minut..Pred pár dňami to bolo každé 2 hodky..
Ja nechodím k lekárovi,len midwife a tá sa len pýta ako sa mám a odmera tlak.. 🙂
@elenita Pri synkovi mi padlo týždeň pred pôrodom 🤔
@patkaamirko teraz mas podla mna brusko este pekne hore, mozes byt kludna 😉.
A s tou midwife kedy budes najblizsie? Ona tie kontrakcie vie posudit?
@patkaamirko nie bruško ešte nie je padnuté v julovkach majú kocky bolesti sú otvorené a ešte držia pokope môžeš byť kľudná mne už kleslo bruško ja už za nejaké dva mám deň D 😊
@elenita 3.júla s ňou budem najskôr,no ké dom jej to spominala,povedala že je to normálne že že pokiaľ nevrieskam od bolesti tak to tvrdnutie brucha neni 😁
@olylili Ahoj no padlo mi trocha, mala som ho ocosi vyzsie...Držím palce k porodu 🙂

Ahojteeee,pokracujem v testovani ovu,ale kedze som v tom novacik,tak sa chcem poradit,ci sa testy mozu takto menit? Ze najprv takmer uplne zbledli a potom zrazu zase naspat stmavli...Je to v pohode? Prvy je robeny 13DC a posledny dnes,teda 18DC...Dakujem vam babenky moje a 🌞 moje za kazdy jeden nazor! 😘 💕