icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

olylili
25. jún 2017

@patkaamirko Ďakujem nápodobne 😊 mne padlo pred týždňom🤰 pred vcerom som myslela že už rodim som aj manžela splasila 😀

patkaamirko
25. jún 2017

@olylili Fiha tak takto som nemala padnute ani pri prvom q rodila som do týždňa 😀

patkaamirko
25. jún 2017

@olylili Ale ty si mala od začiatku dosť celej bruško

patkaamirko
25. jún 2017

@olylili pardon,veľke bruško tam malo byť 🙂

olylili
25. jún 2017

@patkaamirko veď ja si myslím že nestihnem ani tretieho predoperačné lekárka vo štvrtok povedala že hlavička mu už úplne nalieha na krcok tak mu dohovaram nech vydrží do tretieho nechcem mať akútnu sekciu 😊 ty máš kedy termín?

patkaamirko
25. jún 2017

@olylili Koncom júla,začiatok augusta

patkaamirko
25. jún 2017

@olylili ved to máš jedno už to máš v suchu, vieš čo to obnasa tak čo 😂😂😂😂

olylili
25. jún 2017

@patkaamirko len ja si chcem prísť v kľude do nemocnice pekne sa pripraviť a nie skoro skoro stresujuco 😀 ja som mala prvý termín podľa ms 25 júla potom sa to ultrazvukom posunulo v stredu posledný ultrazvuk prietoky aj malého zmerajú tak som zvedavá

monikalex
25. jún 2017

Ahojte, neviem ci to sem patri, ale skusim. Do ms ostavaju 4 dni. Vcera som mala hnedy vytok a pichanie v podbrusku trvaju uz asi tri dni. Mate skusenost co by to mohlo byt?

kythos21
25. jún 2017

@monikalex podľa mna sa spúšťa ms... urobte si test až keď Vám bude meškať menzes.
Mne ukázalo na 4 deň od meškania krásne sýte dve paličky a ms nedošiel už vďakabohu a nemala som ani pichanie ani spinenie... to čo popisujete som skôr mala keď sa mi spúšťal menzes keď som estét nebola tehotná...

monikalex
25. jún 2017

@kythos21 taketo nieco som este nemala. nieje to taka bolest ako pri ms. ale intenzivne pichanie. vacsinou na lavej strane. skor sa bojim aby to nebola cysta. ani hnede spinenie som nikdy nemala

martinkamm
25. jún 2017

Babulky 18.6. som mala pozit.ovu test a snazili sme sa 17.6 a 19.6 inak nevydalo.Dnes by som mala byt 6DPO...samozrejme s vedomim ze je naozaj este skoro som testla a na teste vyslo toto.Je to mozne alebo to je kanalik o ktorom casto pisete???

saminko1
25. jún 2017

@martinkamm ja tam vidim naznak druhej ciarky ...drzim palce 🙂

archanjel007
25. jún 2017

@olylili tak padlo myslím si ze drobec bude už tento týždeň pri tebe🙂

martinkamm
25. jún 2017

@saminko1 len nevien ci to nieje skoro ...ci to nieje aj blizko a len kanalik:(

martinkamm
25. jún 2017
saminko1
25. jún 2017

@martinkamm na kanalik je ta farba dost ruzova ...kanalik byva sivy ...skus o dva dni opat tedtnut a uvidis 🙂

martinkamm
25. jún 2017

@saminko1 skusim a ved to uz budem aj zvedava lebo vtedy neocakavam MS🙂

saminko1
25. jún 2017

@martinkamm tak silno drzim palce aby to vyslo 🙂 ...

martinkamm
25. jún 2017

@saminko1 dakujeme veeeelmi pekne...mala by som krasny darcek pre polovicku a termin takmer zhodny s terminom ako sa mi narodila 1.dcerka:)

14hviezdicka12
25. jún 2017

@martinkamm je tam ružova čiaročka pockaj na dalsie testnutie este par dní 🙂 🙂

iwulqa
25. jún 2017

Zienky myslite ze tam nieco je?

martinkamm
25. jún 2017

@14hviezdicka12 snad to nebude len duch...kiezby;)

matka295
25. jún 2017

@iwulqa ja tam niečo vidím. Skús test za dva dni. Držím palce ☺️

matka295
25. jún 2017

@martinkamm aj ja tam vidím náznak druhej čiarky veľmi držím palce 🙏

matka295
25. jún 2017

@olylili panečky moja poriadne ti padlo bruško..... Len presviedčaj malého nech tak neponáhľa aby si bola v kľude pri sekcii 😚 držím ti palce nech to ten kúsok ešte vydržíte 😘

martinkamm
25. jún 2017

@matka295 kiezby ste mali pravdu babulky♡

iwulqa
25. jún 2017

@matka295 dakujem aj ja tam vidim preto sa pytam ci si len nenamyslam ale meska mi to 6 dni skusim zajtra alebo utorok a rano lebo toto bolo vecer

14hviezdicka12
25. jún 2017

@iwulqa co si tam je skus odfotit s bleskom alebo daj pod svetlo 🙂

nivea777
25. jún 2017

@iwulqa podľa mňa tehotná nie si,na teste ja nič nevidím,tieto testy aj tak falošne duchuju a na 6.den meškania by si mala mať viditeľne čiarky a nielen ducha..