Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@olylili Fiha tak takto som nemala padnute ani pri prvom q rodila som do týždňa 😀
@olylili Ale ty si mala od začiatku dosť celej bruško
@olylili pardon,veľke bruško tam malo byť 🙂
@patkaamirko veď ja si myslím že nestihnem ani tretieho predoperačné lekárka vo štvrtok povedala že hlavička mu už úplne nalieha na krcok tak mu dohovaram nech vydrží do tretieho nechcem mať akútnu sekciu 😊 ty máš kedy termín?
@olylili Koncom júla,začiatok augusta
@olylili ved to máš jedno už to máš v suchu, vieš čo to obnasa tak čo 😂😂😂😂
@patkaamirko len ja si chcem prísť v kľude do nemocnice pekne sa pripraviť a nie skoro skoro stresujuco 😀 ja som mala prvý termín podľa ms 25 júla potom sa to ultrazvukom posunulo v stredu posledný ultrazvuk prietoky aj malého zmerajú tak som zvedavá
Ahojte, neviem ci to sem patri, ale skusim. Do ms ostavaju 4 dni. Vcera som mala hnedy vytok a pichanie v podbrusku trvaju uz asi tri dni. Mate skusenost co by to mohlo byt?
@monikalex podľa mna sa spúšťa ms... urobte si test až keď Vám bude meškať menzes.
Mne ukázalo na 4 deň od meškania krásne sýte dve paličky a ms nedošiel už vďakabohu a nemala som ani pichanie ani spinenie... to čo popisujete som skôr mala keď sa mi spúšťal menzes keď som estét nebola tehotná...
@martinkamm ja tam vidim naznak druhej ciarky ...drzim palce 🙂
@olylili tak padlo myslím si ze drobec bude už tento týždeň pri tebe🙂
@saminko1 len nevien ci to nieje skoro ...ci to nieje aj blizko a len kanalik:(
@martinkamm na kanalik je ta farba dost ruzova ...kanalik byva sivy ...skus o dva dni opat tedtnut a uvidis 🙂
@saminko1 skusim a ved to uz budem aj zvedava lebo vtedy neocakavam MS🙂
@martinkamm tak silno drzim palce aby to vyslo 🙂 ...
@saminko1 dakujeme veeeelmi pekne...mala by som krasny darcek pre polovicku a termin takmer zhodny s terminom ako sa mi narodila 1.dcerka:)
@martinkamm je tam ružova čiaročka pockaj na dalsie testnutie este par dní 🙂 🙂
@14hviezdicka12 snad to nebude len duch...kiezby;)
@martinkamm aj ja tam vidím náznak druhej čiarky veľmi držím palce 🙏
@matka295 kiezby ste mali pravdu babulky♡
@iwulqa co si tam je skus odfotit s bleskom alebo daj pod svetlo 🙂

@patkaamirko Ďakujem nápodobne 😊 mne padlo pred týždňom🤰 pred vcerom som myslela že už rodim som aj manžela splasila 😀