Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nivea777 nemusi mat viditelne ciarky .. kolajnicky moze byt vidno aj neskor
@iwulqa no niečo tam je uvidíš testujem tak za 3 dni lebo je pravda ze tieto testy robia duchov
Dobre ranko..Chcem.sa vas opytat..tie co beriete Duphaston..do kolkych dni dostanete MS ked vyberiete 20tbl?tento mesiac som brala od11-20teho..a este som nedostala ms..vzdy som dostala do2-3dni..Dakujem
@14hviezdicka12 na 6.den meškania pri dobre prospievajucom tehotenstve zena musí mať viditeľne //,nehovorím že rovnako silné ale určite silnejšie ako "ducha"..to by bola už vyše 18dpo
@nivea777 predstav si ze mne vysiel pozitivny test na 14 den po meskani a to som mala 30 dnovi cyklus
@simbatko presne tak ako ja . .aj mnecna 14 den ukazal pozitivny 🙂
@14hviezdicka12 ale ty si písala že si mala posunutú ovu ten cyklus,takže ti nemeskalo 14dni 😉
@simbatko dôležité je vedieť koľko dpo je žena,pokiaľ žena nevie kedy ovu prebehla tak nemôže tvrdiť že jej mešká týždeň-dva..nie vždy je cyklus ako hodinky..ja som mavala presne 28dnovy cyklus od svojich 11rokov a staol sa mi len 3krat za 12rokov že by mi meškalo dlhšie, z toho raz to bolo tehotenstvo a dvakrát nejaká hormonálna nerovnováha a to že máva žena pravidelne MS nezaručí že občas nenastane výkyv
Dakujem baby ste super, vyskusam zatial si tazku hlavu nerobim lebo sa este nesnazime, len asi som mala posunutu ovu lebo podla kalendara som mala mat ovu 5.6 a sex sme mali 31.5 a 9.6 a potom 17.6 a 19.6 som mala dostat menzes a nic.
Ahojte baby, som 43dc...ms som mala mat cca tak pred 11dnami, ale stále nič ... no aj testy negativne...stále čakáme, mala ste to niektorá takto? Ze vám este tak neukazovala a naoriklad az neskor na 59dc a viac sa Vam ukazala čiarka napr.prvýkrát? Ďakujem😊
@zenuska11 uz je tu vela takych odpovedi ano je to mozne mne ukazalo na 42 den cyklu co je 2 tyzdne po tom ako mala prist 🙂
@14hviezdicka12 prepáč, na niečo som natrafila, ale celé fórum sa mi čítať nechcelo, je toho veľa😊a ďakujem, a robila si si na 42dc a predtým kedy?

@matka295 ďakujem moja aj dievčatá mu dohovaraju tak snáď posluchne 😊