Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@14hviezdicka12 ďakujem za takúto odpoveď a držím palce, nech ste ok a nech máš v pohode už len bezproblémové tehu😊vliala si mi nádej, lebo ja už mám od včera pocit, že dojde s, nakoľko som si robika test a nevidím na ňom ani dusika, tak v priebehu tyzdna a cez vikend popripade ešte urobím testik, keď ms nedorazi😊🙏
@14hviezdicka12 ahoj,ja som podla ultrazvuku dnes tiez 13+4 🙂
@zenuska11 vyskusaj este o par dni robit testik 🙂 nadej umiera posledna
@milasik10
No parada a kedy mas termin porodu
@14hviezdicka12 veď práve 😊 och ja som taka zvedavá😊
@14hviezdicka12 30.12. ale ze babo je trosinku vacsie tak mozno to bude aj trosku skor. (26.-27.)
@milasik10 a kolkoze meria ? Ja mam tiez tak isto termin
@14hviezdicka12 to ti neviem pobedat,to mi povedal len lekar ked som bola na pohotovosti este pred 2 tyzdnami 🙂
@milasik10 a tvoj gynekolg to nevie na fotke z utz to pisane nemas ?
@14hviezdicka12 tak naposledy som bola pred tyzdnom na 3D a tam mam 8cm.. ale nezmerala ho poriadne lebo nechcel spolupracovat a bol pokrceny 🙂
@milasik10 ahoj moja som rada že ste v poriadku a hematóm sa verím čím skôr vstrebe až zmizne..ani ja neviem koľko meria moje mimčo naposledy v 11+3 malo 5,7cm a bolo presne o týždeň väčšie tak termín pôrodu mame skôr namiesto 22.12. Mame 15-16.12. Tak na Vianoce verím že budeme domka zdraví už štyria 😍
@martinkamm skusala si dalsi testik ?
Stále nič...44dc 😢
@zenuska11 to ma mrzi testik si si aky robila :/
@zenuska11 chod na gyndu radsej
@14hviezdicka12 citlivosť 25ka, ale nie z ranného, no dnes ma už bolia prsia, tak asi z toho 13dňového meškania bude ms...no ešte nestrácam nádej úplne , stále verím, beriem aj kyselinu listovú 2mesiace
@matka295 ešte počkám
@14hviezdicka12 ale meškala mi par mesiacov dozadu už aj dlhšie, na 51dc došla ms
@saminko1 mam to stale rovnako...dnes mala prist MS a zatial nic...tak uvidim
@zenuska11 chod k lekarovi
@martinkamm drzim palce aby nedosla 🙂 ...testik si neskusala ?
@saminko1 len tie co mam a stale rovnako...nechce sa mi kupovat ine...mam este digital.rapid clear tak ked bude meskat tyzden skusim...ja som len 8DPO neskor som mala ovulacia
Zienky co myslite?zajtra spravim este jeden

@zenuska11 33dc vyvolavacka 34 negativny 36 negativny a 42 slabulinky duch 🙂 a na 49 dc som si robila digitalny a dalo + 2-3 ... a testy boli stale slabe duchy a mala som aj hcg velmi slabe .. mala som nabeh na mimomaternicove ale sme s babom v phode pekne sa zahniezdilo a teraz miesto 15+4 som 13+4 🙂 takze 2 tyzdne pozadu lebo bola ovulka neskor a dlho sa uhniezdoval drobcek 🙂