Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@iwulqa ano vidim su // 😊
@suesue1983
@ejuska2586
DAKUJEM BABY testy kupene takze e testujeme snad budu silniet. Aj ked mam trochu strach.
Dobre ranko ;) Žienky dnes je to 38 den MC..meska mi ms...a robila som test a nic..od Februara beriem duphaston.. mesiac jun som brala od11.6-20.6..a vzdy do3-4dni som dostala MS..A teraz nic..Dakujem za odpovede..a prajem vám krasny dnik ;)
@lilianna1xs gratulujem a prajem obom vela zdravicka😉😉 malinka je kraaasna😍
@iwulqa blahoželám si tehulka
@matka295
@archanjel007 Dakujem este uvidim co mi povie dr. Lebo to typujem tersz na zaciatok 3 tezydna tak manzel ma buduci stvrtok volno tak idem k nej.
@iwulqa to pôjdeš skoro stačí ak ti bude 10 až 14 dní meskat🙂
@archanjel007 ja som mala zjavne posunutu ovu lebo uz teraz meska 14 dni ale mali sme sex 9.6 a 17.6 a 18.6 som mala dostat menzes takze asi sa to dako posunulo a 17.6 sme spravili male. Lebo este pred tyzdnom boli testy biele.
Ahojte.Mam otazku, v utorok idem na laparoskopiu, mam spravene interne-predoperacne vysetrenie a teraz som sa nahodou dozvedela ze k tomu treba aj z anesteziologie.Nic mi nebolo povedane na jednodnovej chirurgii len ze si mam doniest predoperacne.Tak teraz sa bojim aby mi koli tomu neprelozili laparku.Mate skusenosti? Pripadne boli ste na laparoskopii na jednodnovej chirurgii Gynstar v Presove? Dakujem 😘
@trblietava Ja som bola na laparoskopii na Sliači a predoperačné mi robila len na internom...krv, tlak, EKG...+ sa ma spýtala, či som sa na niečo liečila a vyšetrila ma. To bolo všetko. Deň pred operáciou som mohla len polievku na obed a večer len vodu. V deň operácie nič.
@trblietava ahoj. Ja som tyzden po laparke ale bola som tam 3 dni. Anesteziologicke ti urobia tam za 3 minuty. To neni ziadne vysetrenie nic. Len ti pozrie papiere z interneho ci je vsetko v poriadku a napise ti papier na anestezu to je vsetko. Takze myslim ze to nebude problem mne to tiez robili az v nemocnici.drzim palceky.
@trblietava no ja som trochu spinila po tom ale 3 dni . citim sa uz dobre.po tyzdni isli von stychy a semtam to zaboli ale nic hrozne. Ak to ma pomoct tak to stoji za to.
Dobre ranko,,dnes 39den MC a test negativny..MS meska...ktora ste tak mala?dakujem
@trblietava Ja som bola na operácii 23.mája a pobolievalo ma to asi týždeň...ale mne robili aj punkciu, cysta bola veľká 17x10 cm a ešte som vtedy bola v 14tt tehu.
Zeny pre tie ktore vedia o com je rec, kam sa podela kotatko1234? Vraj ucet zrusila. Chcela by sim len vediet ci sa jej podarilo tehotenstvo alebo nas cele mesiace zasa (ako sim predpokladala) smutne klamala aj s fotkami a prehliadkami

@iwulqa Jasne. Je tam druha ciarka. Tisko gratulujem a drzim palce nech silnie.