Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@martinkamm vsetky vadne určite niesu. No možno niesi tehu.
@martinkamm Na tvojich testoch nic nevidim a navyse si mala ms,takze pravdepodobne tehotna nie si.
Ahojte. Chcem sa opytat ci je mozne ze mi pred mrchou stupa bazalna teplota. Pred vceron 36.6 vcera 36.72 dnes 36.82 nechapem. Som po laparke 2 tyzdne a okolo 5teho to je dnes by som mala dostat mrchu podla doktora. Teraz po tom zakroku neviem ani kedy co mam......
Ahojte, dušik už nie je dušik ale pekná čiarka 🙂 dnes 5. deň meškania, v 3. deň meškania ukázal digi test + 2-3 Začínam veriť na zázraky a držím všetkým palce 🙂 Pekný sviatočný dník!
@mimusa1997 No niečo tam je,len neviem či to nebude len kanalik😒 Skus z ranneho,kolky dpo si?
@suesue1983 este len 3 den
@mimusa1997 Jooj tak to mas este skoro na testovanie veruu...
@mimusa1997 si 3dpo a už robíš tehu test?? Nieje to nejak skoro? Stačí v den ms.
@mimusa1997 aj keď budeš mat akékoľvek pocity testuj tak najskôr cca 2dni pred začiatkom ms. Po troch dňoch ti test neukaze nič. Negatívne.
@mimusa1997 ooooo,tak cosi,to je strasne skoro,spermia sa este ani zabyvat nestihla 😁 skus tak najskor 4 dni pred MS
Ahojte, vcera som bola 10-11dpo a v noci som sa zobudila na neskutocnu bolest podbruska, trvalo to max 10-15min. Aj som myslela, ci to nie je zaludok (ze by ma prehnalo), no na wc mi vobec netrebalo a bolelo to krcovito tam dole, ako pri velmi silnej ms, este viac. Co by to mohlo byt podla vas? ☹
@mimusa1997 ako sa vola ten test ..mne tak isto vysiel presne ako tebe slaba ciarka
@00medved Lady max. Kupila som ho v Dr. Max
@mimusa1997 aj ja mam ten isty ..robila si si dalsi?
@00medved nie a vy?
@mimusa1997 este nie chcem pockat aspon do nedeli ...ja som uz mala mat menstruaciu
Ahojte baby nedavno som sem pridavala moj test pozitivny zasla som k mojek doktorke a ta ma strasíla najprv mimomaternicovym potom zamlknutym potratom .prezila som 2 tyzdne v strese a strachu co sa ide diat , no dnes som bola na kontrolnom sone a drobec sa nam krasne ukazal dokonca uz bilo aj srdiecko ..sme v 7 tt 🙂
@iwulqa kraaasne testy 😉
..blahozelam 🙂
@prskavka2223 dakujem len na zivo vyzeraju vsetky rovnako

@iwulqa Pisala si, ze si predtym mala problem, ked si bola tehotna. Tak ti podla mna daju duphaston automaticky. Ako prevenciu.