icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ejuska2586
10. júl 2017

@iwulqa Ach jaj. Takze sleduju HCG? Mrzi ma to moja...

sara34valentina
10. júl 2017

@iwulqa ojeee
To mi je luto, mozno je len skoro..
Ale ak tak bude, tak budes vediet, ze treba urobit vysetrenia, ze preco.. A brat zase ten duphaston..
Skus si este rano testik urobit, ak by bol tmavy jej zavolat ze nech ti da ten duphaston..
MRZI ma to😥

sara34valentina
10. júl 2017

@iwulqa to mi je luto 😥
Skus este rano test..
Porobia vysetrenia, pomozu aby sa to uz na buduce nezopakovalo..
Urob este rano test, co ked....

iwulqa
10. júl 2017

@sara34valentina dakujem skusim zvysila som davku kys.listovej a uvidime

sara34valentina
10. júl 2017

@iwulqa tak sa ozvi rano, drzim palce 😎

lilianna1xs
10. júl 2017

@luta13 Tak tu je naša Princess 29.6 sa narodila prišla skvor ako sme čakali je veľmi kľudne dievčatko papa a spinka.

sara34valentina
11. júl 2017

@iwulqa bre ranko.. Robila si si?
Som si vcera spomenula a kukala do dennika prveho tehu,ze som aj ja v 5-6tyz spinila..
Drzim silno palceky 🤗

iwulqa
11. júl 2017

@sara34valentina ahoj nerobila nest8hla som ist do obchodu vcera aj ja som prve krvacala v 5 potom v 7 a potom v 10 tt ale toto bolo ine.

suesue1983
11. júl 2017

@lilianna1xs Boze aka je krasna 😍

cvikla12
11. júl 2017

@lilianna1xs je nádherná ❤už sa nevieme dočkať tej našej princeznej 😍

butterfly333
11. júl 2017

@lilianna1xs krasnučka je gratulujem.😙

kiin
11. júl 2017

Ahojte sú to 2 testy neviem čo to vôbec znamená prečo to ukazuje takto ? Hľadala som na nete niečo podobné no nenašla som 😊

ejuska2586
11. júl 2017

@kiin Su to chybne testy. Skus inu znacku...

milasik10
11. júl 2017

@lilianna1xs kraaaaasna je,vela zdravicka prajem 🙂)

sara34valentina
11. júl 2017

@iwulqa aha,no ved uvidis ako sa to vyvinie.. Drzim silno palceky 🤗

dasaa
11. júl 2017

Ahojte babenky chcem sa opýtať robila som si dnes len tak Ovulacny test .Menzes mam dostať bud mes alebo zajtra .pridavam fotku na ovulacnom teste mam //.Prosim vas co to znamená ?

ejuska2586
11. júl 2017

@dasaa Toto neznamena nic. Keby ti malo ukazat tehotenstvo, musel by byt ovulacny test pozitivny, t.j. ciarky rovnake, prip. testovacia este tmavsia ako kontrolna.

gulisko
11. júl 2017

@dasaa Ja som pri druhom synovi mala ovulačný test presne takýto. Tiež to bolo dne pred ms. Potom už neprišla 9 mesiacov. Skús zajtra normálnz tehu test. Alebo sa ti len mohla posunúť ovulácia aj to sa stáva

zuzannaaa
11. júl 2017

@dasaa ahoj uz aj takyto sa moze povazovat za pozitivny kedze je to individualne ... bud si tehotna alebo budes mat ovulku..... skus tehu test uz aj na nom by sa malo nico ukazat ... a ked nie tak sup sup snazit sa ....... kolko sa len da ....

ejuska2586
11. júl 2017

@zuzannaaa @dasaa Tento určite nie je pozitívny. Takúto hladinu hormónu môže mať žena v tele kedykoľvek počas cyklu a neznamená to nič.Pozitívny je len vtedy, ak sú čiarky rovnako silné, alebo testovacia silnejšia ako kontrolná. Treba skúsiť tehotenský test.

zuzannaaa
11. júl 2017

@ejuska2586 nebudem sa vadit ale nemas pravduu.... normalbe to tak ma byt ale nemusiiii ani ja som nemala silny a vyslo to a je nas tu takych viac ;)

nivea777
11. júl 2017

Toto nie je pozitívny test a to že ty si mala takýto a bol aj tehu pozitívny je náhoda

alilka
11. júl 2017

@zuzannaaa jednoznačne toto nieje pozitívny a ani k nemu neopachol 😁 takýto mám pred ms aj po ms aj v strede cyklu aj hoc kedy..aj teraz keď mám anovulacny cyklus 😁😁

butterfly333
11. júl 2017

@dasaa LF je v moči počas celeho cyklu. Jedine že by si si teraz pred ms robila ovu testy a pekne by silneli postupne to by už mohlo byt aj tehu.

dasaa
11. júl 2017

Baby nechcem aby ste sa koli môjmu príspevku hádali tu su moje Ovulacne testy tento mesiac .Ten úplne posledný som si len tak urobila dnes .Este som menzes nedostala mala by som dostať bud dnes alebo zajtra

dasaa
11. júl 2017
rebeka211
11. júl 2017

@dasaa Ovu test je negativny,takze to momentalne neznamena nic.Pozitivny vyzera takto

ejuska2586
11. júl 2017

@zuzannaaa Tak si mala malo hormonu, alebo moc silny ovulacny test. Ale toto pozitivne nie je.

saminko1
11. júl 2017

@martinkamm tak ako si dopadla s testikmi ?

ikonica
11. júl 2017

@lilianna1xs gratulujem

sticker