Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@iwulqa ojeee
To mi je luto, mozno je len skoro..
Ale ak tak bude, tak budes vediet, ze treba urobit vysetrenia, ze preco.. A brat zase ten duphaston..
Skus si este rano testik urobit, ak by bol tmavy jej zavolat ze nech ti da ten duphaston..
MRZI ma to😥
@iwulqa to mi je luto 😥
Skus este rano test..
Porobia vysetrenia, pomozu aby sa to uz na buduce nezopakovalo..
Urob este rano test, co ked....
@sara34valentina dakujem skusim zvysila som davku kys.listovej a uvidime
@iwulqa tak sa ozvi rano, drzim palce 😎
@luta13 Tak tu je naša Princess 29.6 sa narodila prišla skvor ako sme čakali je veľmi kľudne dievčatko papa a spinka.
@iwulqa bre ranko.. Robila si si?
Som si vcera spomenula a kukala do dennika prveho tehu,ze som aj ja v 5-6tyz spinila..
Drzim silno palceky 🤗
@sara34valentina ahoj nerobila nest8hla som ist do obchodu vcera aj ja som prve krvacala v 5 potom v 7 a potom v 10 tt ale toto bolo ine.
@lilianna1xs Boze aka je krasna 😍
@lilianna1xs je nádherná ❤už sa nevieme dočkať tej našej princeznej 😍
@lilianna1xs krasnučka je gratulujem.😙
@kiin Su to chybne testy. Skus inu znacku...
@lilianna1xs kraaaaasna je,vela zdravicka prajem 🙂)
@iwulqa aha,no ved uvidis ako sa to vyvinie.. Drzim silno palceky 🤗
@dasaa Toto neznamena nic. Keby ti malo ukazat tehotenstvo, musel by byt ovulacny test pozitivny, t.j. ciarky rovnake, prip. testovacia este tmavsia ako kontrolna.
@ejuska2586 nebudem sa vadit ale nemas pravduu.... normalbe to tak ma byt ale nemusiiii ani ja som nemala silny a vyslo to a je nas tu takych viac ;)
Toto nie je pozitívny test a to že ty si mala takýto a bol aj tehu pozitívny je náhoda
@dasaa LF je v moči počas celeho cyklu. Jedine že by si si teraz pred ms robila ovu testy a pekne by silneli postupne to by už mohlo byt aj tehu.
@zuzannaaa Tak si mala malo hormonu, alebo moc silny ovulacny test. Ale toto pozitivne nie je.
@martinkamm tak ako si dopadla s testikmi ?
@lilianna1xs gratulujem

@iwulqa Ach jaj. Takze sleduju HCG? Mrzi ma to moja...