Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzannaaa zbytočne sa budeš rozčuľovať..takýto test proste nie je pozitívny,to že si taký mala co je úplne normálne mať takýto test a zrovna aj tehu bol pozitívny je náhoda..Neda sa povedať že ti ovu test ukázal tehu lebo ukázal by ti len vtedy keby si robila z prvého ranného moču a hlavne keby bol pozitívny..LH kolíše počas celého dňa a každý deň..možno keby si spravila test o hodinu tak by bol rozdielny
Baby viete mi poradit ohladne hcg vysledku z krvi?? 😢
@husky48 ahoj nie este mi nic nerobili ake to je vysetrenie ? A asi mam malo zeleza a slabu zrazanlivost za poslednz tyzden mam 15 modrin vyzeram ako by ma niekto mlatil a to pritom sa bud sama niekde oskrem alebo maly ked po mne capka cize nic s coho by sa mohli robit modriny. Cele zle. Nechapem snad dojdu na to co sa deje.
@iwulqa zistuje sa z vysetrenia kultivacie zo sterov.robi sa len ked je daky problem.nieje sucastou preventivnej prehliadky, preto o nej vela zien ani nevie. Pozri tu. Je tam spomenuty aj tvoj pripad preto by som sa na tvojon mieste spytala tvojho doktora.nech ti to vyluci https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy/bezuspesne-snazilkovanie-a-ureaplazma-mykoplazma/
@kacenaaa Podľa mňa mu ešte kúštik chýba. Ale snažila by som sa už dnes - pre istotu...
@ejuska2586 určite ešte neje úplne pozitívny... Som z toho na nervy myslela som že až cez víkend to bude nemám doma chlapa :( a potom chceme bábo a sa nedarí....je to nanič
@kacenaaa Možno bude pozitívny až zajtra. A ovulka by potom mohla prísť pri šťastí aj v sobotu...
@kacenaaa urob si este dnes jeden O 19tej 😉
Zajtra rano kolo9tej..
Mozno.uz bude dnes pozitivny a zajtra, pozajtra ovu..
Cize zajtra snazit 😂
@ejuska2586
@sara34valentina vážne nemusím dnes stresovat že nie je doma? Stačí zajtra možno :D
@kacenaaa Ak by aj bol teraz večer pozitívny, tak ovulka bude až zajtra. A žena je plodná ešte 3 dni po ovulácii vraj, takže pohoda.
https://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdrav...
Pravidlo tretieho dňa vyšších teplôt: od večera tretieho dňa luteálnej fázy je žena neplodná až do nástupu menštruácie.
@iwulqa to som rada. Dufam, ze to pomoze.Da sa pekne preliecit antibiotikami. Ale mali by sa obaja.aj partner,nech si to neprenasate. Mne to tiez zistili a uz sa liecime aj s partnerom. Tiez to bol dovod, preco sa tehotenstvo nevyvijalo dalej. Drzim ti palce. Budem rada, ak potom napises, ako si dopadla. 😉
@kacenaaa ja som ovulovala 37hod po poz.ovu teste 😉ovu prebehne do 48hod po poz.teste +12hod zije vajicko😂
Rano urob test, staci zajtra 😉
@sara34valentina ako to tak presne vies? ako ja mam aj poboloevanie pocas ovu ale mam to aj viac dni po sebe, tak neviem presne urcit kedy bola...
@ikonica ked sme planovali prve, podarilo sa na 4mes 😉A druhe na 2mes 😉
Mna ovu silno boliiiiii,a tiez ako pises pobolievanie trvalo aj 4-6dni,hlien 7dni..ked bola ovu, ze vajicko puklo, vzdy som to akosi aj citila ( ani sadnut dakedy, bolest az do zadku, potom ulavilo a hned na druhy den ma zacali boliet vzdy prsia a to som uz vedela, ze ovu prebehla, taka Akoby ulava)
Ovu testy su fakt super, kedze vajicko len12hod zije a ja tie ovu bolesti mala(cize aj sexik vzdy tesne pred ovu mali) ,drzim palce 😎

@alilka ok mylsi si co chces ja viem svoje