icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zuzannaaa
11. júl 2017

@alilka ok mylsi si co chces ja viem svoje

alilka
11. júl 2017

@zuzannaaa jaaaaj ale veď ja som to nemyslela v zlom..🙈🙈 pytala si rady tak som sa zapojila..podľa mňa je ten test deň pred ms "slabý" na tehu..tak som len reagovala..sorac..

zuzannaaa
11. júl 2017

@alilka cosiii ved ja tiez nie v zlom len vravym zo skusenostii urcite si nedovolim tu pisat bludy..... hiiii

nivea777
11. júl 2017

@zuzannaaa zbytočne sa budeš rozčuľovať..takýto test proste nie je pozitívny,to že si taký mala co je úplne normálne mať takýto test a zrovna aj tehu bol pozitívny je náhoda..Neda sa povedať že ti ovu test ukázal tehu lebo ukázal by ti len vtedy keby si robila z prvého ranného moču a hlavne keby bol pozitívny..LH kolíše počas celého dňa a každý deň..možno keby si spravila test o hodinu tak by bol rozdielny

alilka
11. júl 2017

@zuzannaaa aj ja mám skúsenosti a podľa nich som písala 😁

kubik12
11. júl 2017

Baby viete mi poradit ohladne hcg vysledku z krvi?? 😢

zuzannaaa
11. júl 2017

@alilka tak potom kde je problem... ty pises svoje skusenosti ja svoje a je to v poriatku 🙂

alilka
11. júl 2017

@kubik12 aký mas problém?

kubik12
11. júl 2017

@alilka ahoj dakujem ze si odpisala 😘 S-CELKOVY HCG + 89.20 IU/l referenčný rozsah 0.00-10.00 Prosím vieš mi povedať výsledok?

alilka
11. júl 2017

@kubik12 to znamená tehotnost..ale nechápem čo potrebujes vediet,? 😊

kubik12
11. júl 2017

@alilka no vysledok aky je ci je negatívny alebo pozitívny..nie je to málo?? 😘

alilka
11. júl 2017

@kubik12 no a dr ti nepovedala?je pozitívny..ale či je málo na čo,?neopisala si situáciu..len či vytvorených temach som videla že si po ivf??

nivea777
11. júl 2017

@kubik12 prosím ťa neupinaj sa na hodnoty hcg lebo sa zbláznis.. hcg sa musí zvyšovať (zdvojnásobiť) každý deň..v 7tt-8tt by už malo byť srdiečko,u niekoho aj skôr.. takže tehotná si,užívaj si to a nestresuj sa

husky48
11. júl 2017

@iwulqa pocuj napadlo ma,ked som citala, co sa ti stalo, vysetrenia na ureaplazmu ti robili?

kubik12
11. júl 2017

@alilka ahoj som 14den po transfere po umelom oplodneni...mala som predĺženú kultivaciu 5dnovu blastocystu 😍

iwulqa
11. júl 2017

@husky48 ahoj nie este mi nic nerobili ake to je vysetrenie ? A asi mam malo zeleza a slabu zrazanlivost za poslednz tyzden mam 15 modrin vyzeram ako by ma niekto mlatil a to pritom sa bud sama niekde oskrem alebo maly ked po mne capka cize nic s coho by sa mohli robit modriny. Cele zle. Nechapem snad dojdu na to co sa deje.

husky48
11. júl 2017

@iwulqa zistuje sa z vysetrenia kultivacie zo sterov.robi sa len ked je daky problem.nieje sucastou preventivnej prehliadky, preto o nej vela zien ani nevie. Pozri tu. Je tam spomenuty aj tvoj pripad preto by som sa na tvojon mieste spytala tvojho doktora.nech ti to vyluci https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy/bezuspesne-snazilkovanie-a-ureaplazma-mykoplazma/

kacenaaa
12. júl 2017

Toto je môj ovu test myslíte že ovulka bude dnes v noci? 🙂 aby som vedela či sa treba snažiť už dnes :P

ejuska2586
12. júl 2017

@kacenaaa Podľa mňa mu ešte kúštik chýba. Ale snažila by som sa už dnes - pre istotu...

kacenaaa
12. júl 2017

@ejuska2586 určite ešte neje úplne pozitívny... Som z toho na nervy myslela som že až cez víkend to bude nemám doma chlapa :( a potom chceme bábo a sa nedarí....je to nanič

ejuska2586
12. júl 2017

@kacenaaa Možno bude pozitívny až zajtra. A ovulka by potom mohla prísť pri šťastí aj v sobotu...

sara34valentina
12. júl 2017

@kacenaaa urob si este dnes jeden O 19tej 😉
Zajtra rano kolo9tej..
Mozno.uz bude dnes pozitivny a zajtra, pozajtra ovu..
Cize zajtra snazit 😂

kacenaaa
12. júl 2017

@ejuska2586
@sara34valentina vážne nemusím dnes stresovat že nie je doma? Stačí zajtra možno :D

ejuska2586
12. júl 2017

@kacenaaa Ak by aj bol teraz večer pozitívny, tak ovulka bude až zajtra. A žena je plodná ešte 3 dni po ovulácii vraj, takže pohoda.
https://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdrav...
Pravidlo tretieho dňa vyšších teplôt: od večera tretieho dňa luteálnej fázy je žena neplodná až do nástupu menštruácie.

iwulqa
12. júl 2017

@husky48 dakujem stery mi bude robit hned ako dokrvacam. Tak asi to bude ono.

miriamn76
12. júl 2017

@kacenaaa ovu je 12-48 hodin od pozitivneho testu☺

husky48
12. júl 2017

@iwulqa to som rada. Dufam, ze to pomoze.Da sa pekne preliecit antibiotikami. Ale mali by sa obaja.aj partner,nech si to neprenasate. Mne to tiez zistili a uz sa liecime aj s partnerom. Tiez to bol dovod, preco sa tehotenstvo nevyvijalo dalej. Drzim ti palce. Budem rada, ak potom napises, ako si dopadla. 😉

sara34valentina
12. júl 2017

@kacenaaa ja som ovulovala 37hod po poz.ovu teste 😉ovu prebehne do 48hod po poz.teste +12hod zije vajicko😂
Rano urob test, staci zajtra 😉

ikonica
12. júl 2017

@sara34valentina ako to tak presne vies? ako ja mam aj poboloevanie pocas ovu ale mam to aj viac dni po sebe, tak neviem presne urcit kedy bola...

sara34valentina
12. júl 2017

@ikonica ked sme planovali prve, podarilo sa na 4mes 😉A druhe na 2mes 😉
Mna ovu silno boliiiiii,a tiez ako pises pobolievanie trvalo aj 4-6dni,hlien 7dni..ked bola ovu, ze vajicko puklo, vzdy som to akosi aj citila ( ani sadnut dakedy, bolest az do zadku, potom ulavilo a hned na druhy den ma zacali boliet vzdy prsia a to som uz vedela, ze ovu prebehla, taka Akoby ulava)
Ovu testy su fakt super, kedze vajicko len12hod zije a ja tie ovu bolesti mala(cize aj sexik vzdy tesne pred ovu mali) ,drzim palce 😎