Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby, ako velmi Mamatesty duchuju? Len tak z dlhej chvile som si urobila test na 6DP (viem, ze je to velmi skoro) a volaco tam nazivo vidiet...
@zuzannaaa čoooo?? To vážne? No parádička gratulujem a prajem všetko dobre 🤰😘
@butterfly333 ... dakujemmmm moja 😘
@zuzannaaa to je ake prekvapko velmi držím palčeky nech všetko dobre dopadne až do sameho konca tehu.🤰
@sara34valentina ja sa sledujem az az... az mi z toho hrabe... praveze by som mala na to kaslat... vtedy sa podari.... prve sa tak podarilo po 10 mes.... ked som sa na to vykaslala... ale netesili sme sa dlho.... robila som ovutesty, kontrolovala krcok, bazalku sa mi merat nechce.... musim sa odputat a mysliet na neco ine a potom to mozno vyjde...
@ikonica drzim palce 😀
@butterfly333 dakujemmmm verim ze tento krat az do ciela 🙂)
@sara34valentina diky ;)
@zuzannaaa gratulujem😍
Nech ste zdravunki 😊😘
@sara34valentina dakujem pekne aj ty si tehu ?
@zuzannaaa ano, cakame druhe, som 13tt
@zuzannaaa drzim Vam silno palce do uspesneho konca 🤗🤗🤗
Viem,ze Ti to predtym nevyslo, ale teraz to vyjde..
Sustred sa len na to,aby si sa ty dobre citila 😍😍😍
Odpocivaj, ked si unavena, pi vela vody,ber femibion 1 a poz.mysli 🤗🤗🤗
Drzte sa 😄😄😄
My dnes harmony test a organy test,3D
Konecne uvidim nas druhy pokladik 😍
Pekny den☀☀☀
@sara34valentina to si pekne napisala .... 🙏
Ahojte potrebuj radu 🙂 odkedy od pozitívneho obulacneho testu nastane ovulácia? Lebo dnes už je test negatívny
@kacenaaa 12-48 hodín 😉
@prskavka2223 Ahoj. Žiaľ, ani jeden sa ani len neblíži k pozitívnemu. Snáď sa ešte objaví a len sa oneskorila...
@ejuska2586 myslis, ze az tak neskoro by som mala ovulku? ako ze mna to nenapadlo si skor robit tie testy, lebo vies bolesti cca v tom istom DC kazdy mesiac som pripisovala ovulke, lebo v ten den som ledva sedela a chodila take pichanie v podbrusku na lavo alebo na pravo...tak zase preco ma to tam boli cca ten 14DC kazdy mesiac? :(...ja som uz zufala z toho,nakoniec ja ovulku ani nemavam a cudujem sa preco sa nam uz 2rok nedari a ked sa podarilo tak som potratila :(

@ikonica skus sa viac sledovat, popripade su ZENY CO meraju bazalnu teplotu..
Alebo po poz.ovu testiku
Pri prvom som mala ovu az na20den
Pri druhom na 16den
Preto fakt ovu testy su super