icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sara34valentina
15. júl 2017

@0507 ok pri prvom tehu som si robila 9dpo a bol dusik........ (ovulka bola na 19den)
pri druhom bola ovulka na 14dc a preto mi den pred ms ukazalo uz kolajnicky....
drzim palce !

zuzannaaa
16. júl 2017

@0507 no ako skusali si testikkk dnes ja tiez vydim niecona tom spodnom ... fotka je velmi neostra neni to dobre vydno ....
@0507

0507
16. júl 2017

@zuzannaaa dnes zatial nie, musim kupit

danielak84
16. júl 2017

@butterfly333 dakujem,mam aj nemam 4 deticky,jedno nam odletelo do nebicka ale stale je moja aj ked tu uz nie je s nami.Toto bude piate a dufam ze to dobre dopadne lebo uz 2x som o babatko v brusku prisla😢.

zuzannaaa
16. júl 2017

@0507 zajtra by si uz mohla mat dusika na 10 dpo .... drzimmmm nerob z ranneho skus poobede alebo az vecer

butterfly333
16. júl 2017

@danielak84 tak to ma mrzí som len pozerala že maš 4detičky nevedela som že jedno zomrelo to ma mrzí. Ja som prišla o 6detí no mám dve zdrave deti a som štastná. Vyše 3r sme sa snažili no aj ked sa to minuly rok podarilo v 7tt to skončili. Tak som sa minuly mesiac rozhodla že končíme so snažením a dalšie už nechcem ked sa tolko nedarí. Zbytočne sa len trapim. No tebe prajem všetko dobre krasne zdrave tehu🤰

danielak84
16. júl 2017

@butterfly333 dakujem velmi pekne,velmi si zelam aby sa to podarilo.Moja malicka zomrela ked mala 17m,par tyzdnov na to som ostala tehu ale v 12tt sne o babatko prisli,bolo to najhorsie obdobie v mojom zivote.Po par tyzdnoch som znova otehu a nastastie mame krasneho,zdraveho synceka.Najvacsi paradox je ze teraz sme sa vobec nesnazili,skor naopak,davali sme si pozor a baaac bude babatenko.Verim ze aj tebe sa to podari ked to vobec nebudes cakat.

butterfly333
16. júl 2017

@danielak84 ja som 5x prišla o babo medzi 7tt-13tt a jedno v 22tt som žial rodila mŕtve. Je to už dávno no aj tak to stále bolí. Ja mam dve deti 17 r a 11r no chceli sme ešte jedno s mm kedže syn je z prveho manželstva a s terajším mm mame dceru 11r a chceli sme ešte jedno no nejak nám nieje dopriate. Trapila som sa vyše 3roky brala všetko možne podstupila laparku aj hystero vitaminy všeliake no a zistili mi 4mutacie čiže aj trombofiliu mám. Skratka aj ked velmi by som chcela babo nedari sa. Tak.som vsetko vysadila a už sa nesnažím teda mm by chcel no ja už nevladzem.

0507
16. júl 2017

@zuzannaaa robila som si dnes na obed, ale vobec nic

zuzka0405
16. júl 2017

Ahojte prosím vás o názor.Som 10dpo dnes robené testy na oboch vidieť na živo aj druhu ciarku. Skúsim test aj o pár dní ...len ma zaujíma ci myslíte môže z toho niečo biť nie su len falošné tie čiarky?
Pobolieva ma raz váš podbrusko skôr na ľavej strane a pred pár dnami mi začal vytok

husky48
16. júl 2017

@zuzka0405 myslim ze su tam duchovia.vidiet pekne na tom zelenom.tak o par dni vyskusaj a drzim palce nech silnie

ala82
16. júl 2017

@0507 ja tam cosi vidim.skus o dva dni.a teraz po zaschnuty neni vidno silnejsie?

zuzka0405
16. júl 2017

@husky48 ďakujem za odpoved ☺

0507
16. júl 2017

@ala82 nie, vobec

ejuska2586
16. júl 2017

@zuzka0405 Na oboch vidiet pekneho dusika...

ikonica
16. júl 2017

@ejuska2586 zajtra rano testujes znova?

ikonica
16. júl 2017

@zuzka0405 nieco tam vidim... drzim palce nech silneju 🙂

ejuska2586
16. júl 2017

@ikonica Neviem. Asi skor v utorok, aby bol vidiet dokaz-ak vydrzim 😝

ikonica
16. júl 2017

@ejuska2586 no...ja by som asi nevydrzala :D ale kazdopadne sa tesim na tvoje //

ja uz som mala dnes silne nutkanie testovat truba jedna... ale odolala som... sak ak sa aj zadarilo, este sa chuda ani uhniezdit nestihlo :D boooze minuly mesiac mi fajne hrabalo... to uz som mala test urobeny v takomto dc :D

luta13
17. júl 2017

@adrika1409 ahoj, prepac, ze pisem az teraz, skoro mesiac som tu nebola vobec...Mikropotrat mi je luto a velmi drzim palceky na najblizsi cyklus, nech vam to vyjde...Boh Ta zehnaj 🙏😘

luta13
17. júl 2017

@morandia Dodatocne gratulujem k tehu...Verim, ze vsetko bezi ako ma 😉...Reagujem na Tvoj prispevok z 23.6...;-)

luta13
17. júl 2017

@zuzka0405 vidim dusikov na oboch testikoch...Velmi drzim palceky, aby pekne silneli 😉

luta13
17. júl 2017

Zienky, nebola som tu skoro mesiac, stahovali sme sa, PC bol odpojeny a az vcera mi ho mm zapojil...Net v mobile nemam, pretoze by som tu trcala cely den asi 😉...Stale potroske vybalujem a myslim, ze este dlho vybalovat budem - je toho velmi vela vsetkeho...A este k tomu mam zapal svalu na chodidle z toho vsetkeho, takze vecer som rada, ked vylozim nohy...Tie, co ste za tu dobu tehulkami, velmi vam vsetkym gratulujem a prajem bezproblemove tehulkovanie az do porodu 😘...Prajem pekny dnik vsetkym 🌞

milasik10
17. júl 2017

@luta13 ahoooj,chybala si... az som sa cudovala,co ze sem nechodis,ci sa nebodaj nieco neprihodilo 😬😬 stahovanie chapem,my sme sa v sobotu na komplet prestahovali a stastie,ze mame este detsku izbu zatial prazdnu lebo sme mali kde zlozit vrecia a krabice aspon... tiez ma caka vybalovanie😐😐

adrika1409
17. júl 2017

@luta13 velka vdaka je mozne ze sa zadarilo dnes rano som si robila test a mne sa tam zda duch 🙂 nestracam nadej.... 😇

adrika1409
17. júl 2017

Je to test pepino neviete ci duchuju? Som cca 11dpo ...

husky48
17. júl 2017

@adrika1409 toto uz je riadny duch. Naozaj to vyzera, ze to vyslo 😉 nech je dalsi test uz pekne pozitivny

adrika1409
17. júl 2017

@husky48 dakujem pekne snad by to tak bolo ...bojim sa som cerstvo po mikropotrate cca v 6tyzdni odislo...skusim test za par dni ak bude ciarka tmavnut zavolam dr. kazal mi necakat kedze mam uz 2x potrat tento rok

husky48
17. júl 2017

@adrika1409 dobre urobis 🙂 netreba cakat ak uz mas 2- krat potrat za sebou. Ale do tretice vsetko dobre. Tak sa treba usmievat, byt v pohode a mysliet pozitivne, aby sa babo mohlo riadne zavrtat 😉 tie male fazulky si same vyberaju, kedy je pre nich najvhodnejsi cas. Uvidis bude silniet a vsetko bude ok 🙂

alja20
17. júl 2017

@0507 no neviem ale mne sa tam zda duch slabucky