Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@husky48 dakujem za povzbudenie ...urcite sa este ozvem ako pokracujeme sama som zvedava ...dufam aj ja ze do tretice to vide 😉
@0507 no ako?? 🙄robila si si dnes?
@adrika1409 ak je to ruzovy dusik, tak si tehu 😉
@ejuska2586
@ikonica
@luta13
Baby ďakujem...no dnes som testovala zas na tom fialovom vidieť čiarku ....no kúpila som si aj dr.max a tam nevidím nič takže nerozumiem teraz timu asi dva druhy testov si robili zo mna dobry den
@adrika1409 adrika a robili ti aj testy po potrate kedze si mala 2x? Aj ja som mala 2x teraz mi budu robit vysetrenia.
@sara34valentina dnes este nie, skusim az navecer
@ejuska2586
@ikonica
@luta13
Fialovy spodny je dnesny
@sara34valentina je to velmi slabucka ciarka ale asi ma nadych ruzovej ☺
@zuzka0405 Vidim slabulinkeho ducha. Chcela som ti to upravit, aby to bolo viac vidiet, ale nedari sa mi...
@iwulqa ahoj nerobili ale dr mi pov edal ze ak sa nam tento cyklus nezadari a dostanem menzes ze po nom mam prist na kontrolu ze ma posle na hrmatologiu a nejake vysetrenia by mi urobili ale tiez povedal ze ak sa nam zadari ze mam hned prist ze nemam cakat ze mi da nieco na udrzanie plodu... povedal ze su take zeny ze zrovna po potrate hned otehotneju a uz do uspesneho konca ...no ale kazda sme ina tak ha neviem ako to dopadne v mojom pripade...ale viem ze mam hustu krv co je zle... a tebe idu robit kedy vysetrenia?
@adrika1409 supi tak nech pekne tmavne 😉
@ejuska2586 ďakujem aj tak
Na ktorom teste myslis?
@zuzka0405 Na tom modrom spodnom...
@ejuska2586 fakt???a ja ší idem oči vyocit a nevidím asi nič ani neviem kde tam ma byt ciarka
@zuzka0405 Mne sa tam mari. Ale mozno sa mylim... Niekto iny ti nenapisal, ci tam nieco vidi, alebo nie? Skus naklonit na dennom svetle. To by si mala vidiet, ci tam nieco je, alebo nie...
@ejuska2586 nie nikto okrem teba....no vzala som ho vonku na slnko a máš asi pravdu čosi sa mi tam vidí len je to veľmi slabucke
@zuzka0405 Hej, je to dost slabulinke. Ale snad o par dni uz bude krasne viditelny... Ja som vcera tiez hladala na slnku a dnes uz mam bez problemov viditelneho dusika...
@sara34valentina teraz som si urobila...nieco sa mi tam zda, ale je to strasne slabe a nie som si ista ci ruzove...asi skor nie

@ejuska2586 takže myslíš zs je ešte šanca ze nie su falošné a zosilneneju
ahoj, mate niekto skusenosti s ClearBlue testami 25? Dvakrát mi vysiel slabomodry duch, cca 9 DPO a potom 10 DPO uz silnejsi. teraz som testovala 11 DPO inym testom lebo ClearBlue uz nemam a tento test je uplne biely.
@zuzka0405 Sanca je vzdy kym nie je mrska.

@alja20 volaco tam na fotke aj ja vidim, ale nazivo nic...a dnes som uz 11DPO, to by uz malo byt nieco viac vidno