Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@olylili nádherné bábätko aj ja sa už teším na to moje 🙂

@ejuska2586 ďakujem 😊
@ariana195195 ďakujem 😊 o chvíľu ho budeš mať 😊
Je to ovulácny test 🙂
@kacenaaa ovulka nastane az do48hodin po poz.ovu teste+12hod zije vajicko
Takze ovu mozes mat aj pozajtra rano😉
@0507 daco.sa tam crta ale uz by bolo tmavsie..
Mozno si bola len chvilku tehu....
Alebo vsetky testy robia duchov 😵
Ak ti rano z ranneho nic neukaze, tak na to kasli a snazte sa bud mes 😉
@sara34valentina uz sa na to vykaslem, cakam, ze bazalka uz pojde dole
@kacenaaa Podla tohto testu mala prebehnut ovulka v piatok, prip. sobotu. Testy su presnejsie ako appka. Ta sa riadi len udajmi, co si zadala. Ale hormony neoklames-tie riadia ovulku. A podla testu si mala vrchol vo stvrtok...
@majkovalili jasné že ju je vidno gratulujem 🎊 😘
@majkovalili krasna ciarka 🙂
@majkovalili samozrejme vidime je krasna 🙂 gratulujem
Dobre ráno kočky tmavneme je ružová a vidieť ju bez hľadania neviem ci to tak uvidíte na foto
@bluebell0412 jasné že je to vidiet 😉 moc držím palčeky. Ms už mešká?
@bluebell0412 aky je to test?
@cvikla12 ďakujem praveze nie...ax v piatok by mala ne/prísť
Dúfam ze bude tmavnut aj ďalej
@michaellab gravitest
@bluebell0412 tak pevne držím palce aby neprišla 😘
@bluebell0412 no ja som takto mala minulý mesiac a tiez tam bola čiarka, aj sem som to davala a tiez gravitest a bola som sklamana lebo to bol falošny poplach, všetci čo to videli naživo mi gratulovali a nič z toho. poplakala som si riadne, ešte že som to mužovi nedala do krabicky ako darcek.... verim a prajem ti aby to nebol tvoj pripad ale podla mne to nie su ok testy
@bluebell0412 jasne že je gratulkaaaa 🤰
@butterfly333 dakujem ☺
@michaellab viem ze môže byť všeličo ja zas s nimi nemám zlý skúsenosť no zatiaľ tomu nechávam voľný priebeh...
No robím uz pár dni a silnie
A aby som sa nespoliehala iba na tento mám ešte dva rôzne druhy na ktorých tiež vidieť // tak zatiaľ v kútiku verim ze tie čiarky nie su falosne
@michaellab preto som.sem dala tento test na foto najlepšie čiarka vidieť na ňom
Mrzí ma že si to takto mala
@bluebell0412 aj mna to mrzelo a velmi.... ved ak mas aj na inych ciarky tak potom je to super a verim ze budú krásne silniet drzim palce....ja budem za 10 dni testovat....
@michaellab áno su no nebudem tu dávať všetky testy ja som po MA a skúsenosti mám riadne s testami neraz aj mne robili pekných duchov a nakoniec nič nebolo tak preto teraz už zo skúseností mám rôzne testy nie len jednu značku
Tak dúfam že čoskoro pozeráme tvoje testy s // 😉
@bluebell0412 dufam aj ja zatiaľ ide všetko podľa plánu 🙂))

@olylili Krasavec mali. Este raz gratulujem