Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@danielak84 nechapem to, no uvidis, co z toho bude...Myslim na Teba, nech zacnu testy riadne tmavnut! ❤
@luta13 dakujem,aj ja v to dufam.
@adrika1409 PEKNA CIAROCKA UZ LEN NECH SILNIE 🙂
@neluska1993 nie ,urcite nie kanalik, pekny ruzovy duch , drzim prsty nech tmavne, aj ja som mala takeho ducha na zaciatku
@danielak84 teraz robeny test zn. Moja lekaren 10tkovy.Co myslis?Ty si taka odbornicka na testy☺
@luta13 dala som sem teraz testik ale omylom som oznacila seba,Co myslis?
@morandia tak uvidim ze co bude. Dakujem ti. Hadam bude tmavnut. Skusit zopakovat v piatok
@luta13 dakujem , ale uz tu ciarku nevidno na tkm teste zo vcera . :/ skusim to zopakovat v piatok a uvidim
@zuzannaaa dakujem zajtra idem na odbery k dr...
@danielak84 jasne pozitivny testik 🙂 ziadny duch ale krasna ciarka gratulujem
Ahojte žienky dobré ránko🙂Idem sa popýtať pár vecí🙂Žienky keď Vám meškala menštruácia kolko ste čakali-kedy ste robili tehotenský test?vždy ste to riešili cez tehotensķý test-že či ste si nevypočítali v ktorom týždni ste cez tehotenskú kalkulačku.Ďakujem za odpovede,pekný deň prajem žienky🙂
@alilka nieco sa tam crta..inak nemas lepsie foto?

@amelie2017 hehe..tak uz vidim krasme..som bola na terase 😆
@eliska1986 test je najlepšie robiť v deň kedy máš dostať menštruácie, ale z vlastnej skúsenosti to väčšinou nevydržíme keď vytúžené dve paličky chceme každým dňom viac.... ja si robím 3 max 4 dni pred menštruáciou lebo skôr to naozaj nemá význam, a čo sa týka tej tehotenskej kalkulačky nevidím v tom zmysel načo? veď k oplodneniu nemusí dôjsť vtedy kedy ti to vypočíta online web, čiže najlepší týždeň ti povie doktor ak k nemu pôjdeš , ale aj termíny pôrodu sa vypočítajú a dakedy sa posuvaju podla velkosti babatka 🙂 staci takto 🙂))?
@amelie2017
@cvikla12 áno je je to pepino..iný som doma nemala..😁
@alilka podla mna pozitívny
@michaellab Dakujem staci🙂
@danielak84 testik zo vcera krasne //...Testuj zas az o 2 dni a uvidis rozdiel...Velmi drzim palceky...Boh s vami obomi 🙏🤰😘
@alilka verim tomu, co vidim...Na foto som Ti trosku len pridala jas a kuk na mna urobili ruzove //...Potichucky gratulujem...Skus Lady max testik...Prajem Ti, aby sa Tvoje babätko pekne v Tebe zabyvalo a vynosila si ho tentokrat az do porodu😉...Verim, ze to tak bude ❤ ...Boh s vami! 🙏😘

@luta13 ved to ze testy netmavnu.Vcera robeny z ranneho mocu bol taky isty ako robeny v sobotu poobede.