Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@alilka no vyzerá to super,skus tak ako pidu baby aj iny test...držím palce
@trinka
@bluebell0412 jooj ďakujem baby..😘 určite skúsim okolo obeda ešte nejaký test 😉 ešte predýchavam sok 😂
@luta13 dakujem ale nevyzera to dobre,dnesny ranny slabsi ako vcera.Idem od dr tak uvidim ci hcg narastlo ale pochybujem.
@danielak84 velim, prevelmi drzim palceky na vysledky...Daj nam potom vediet a ak chces, skus pridat fotecku testiku dnesneho 🙂
@miriamn76 opatrne sa sa chcem opytat ako si na tom s tehotenstvom-babenko nosis stale pod srdieckom?
@eliska1986 nie nenosim😐
@kchan ako si to zlatucko napisala, ze: "dnes ta ciarka zo mna este nechce vyliezt"...Neboj, zajtra vylezie...A ja Ti silno drzim palceky, aby si si prezila pekny a lahky porod...Nezabudni nam sem potom hodit "cerstvu" fotecku drobceka...Ale Ti to tehulkovanie ubehlo, co?...No verim Ti, ze uz chces mat drobceka v naruci...Posledny mesiac tehu je "nekonecny"...Ja som druheho syna prenasala 3 dni a ani jemu sa velmi nechcelo von - stale mal cas - este aj pocas kontrakcii mal cas - aaach, chlapi - su hrozni 😂

Ahojte baby, aku mate prosim skusenost s kazetovyn RapiClearom (cerveny classic 2v1)?