icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

chmurkaxy
20. júl 2017

Ahojte baby, aku mate prosim skusenost s kazetovyn RapiClearom (cerveny classic 2v1)?

luta13
20. júl 2017

@kacenaaa ahoj...aj ja som tu stale a drzim vsetkym babulkam palceky...Pekny dnik Ti prajem 😘

chmurkaxy
20. júl 2017

Boli do cca 3 minut.

luta13
20. júl 2017

@chmurkaxy ja som ho nemala nikdy, neporadim...Ale prajem vela stastia v hladani // 😉

chmurkaxy
20. júl 2017

A toto urobil po dvoch hodinach.

luta13
20. júl 2017

@chmurkaxy zatial to vyzera nadejne...Vidim ducha druhej / a verim, ze bude tmavnut...Skus tento isty testik za 2 dni a uvidis rozdiel...Drzim Ti palceky 😉

luta13
20. júl 2017

@chmurkaxy bud v pohode, // su aj po 2 hodinach tam , kde byt maju a sa mi zda ze su dost viditelne na to, aby som Ti potichucky zacala gratulovat...No testuj za 2 dni a hod nam sem potom zas fotecku...Prajem Pekny dnik 😉

chmurkaxy
20. júl 2017

@luta13
Dakujem, uvidime. Maleho mame priridzene po 4 rokoch,umelych oplo a vela biochemickych tehu. A uz su to 4 roky,co sme sa tiez po porode zacali snazit. Opat neuspesne umele oplo a vela biochemickych tehu. Tak uvidime.

trinka
20. júl 2017

@chmurkaxy výsledok máš odčítať do 5tich minút max 10. Všetko po limite je neplatný výsledok.

luta13
20. júl 2017

@trinka ved ona ma po 3 minutach ducha na teste, myslim, ze je na dobrej ceste (kuk foto vyssie)...Inak prajem Ti krasny dnik 😉

trinka
20. júl 2017

@luta13 áno čítala som vyššie moja, len reagujem na ten príspevok že po dvoch hodinkách... že to už netreba ani pozerať 😘

luta13
20. júl 2017

@trinka jasne, chapem...Ja len ze po 3 minutach duch a po 2 hodkach tam zostal = vyzera to fajn...❤

alilka
20. júl 2017

@luta13 v skutočnosti je úplne viditeľná a ružová..😁 do minúty na mňa vykukla..a ja sok 😁 ale taký že až..som z toho celého zmetena neviem čo si myslieť 😎 toto bol jediný test čo som doma mala ale určite pôjdem kúpiť ďalší a aj dr.max 😁 ďakujem si zlataaa 😍

trinka
20. júl 2017

@luta13 jasne a moc držím
@chmurkaxy palčeky ✊🏻✊🏻✊🏻

trinka
20. júl 2017

@alilka obrovsku radosť mám! Posielam modlitbičky a všetkých anjelikov nech stoja pri Vás ❤️❤️❤️❤️

bluebell0412
20. júl 2017

@alilka no vyzerá to super,skus tak ako pidu baby aj iny test...držím palce

alilka
20. júl 2017

@trinka
@bluebell0412 jooj ďakujem baby..😘 určite skúsim okolo obeda ešte nejaký test 😉 ešte predýchavam sok 😂

luta13
20. júl 2017

@alilka tesim sa na dalsi Tvoj testik 😘

trinka
20. júl 2017

@alilka netrpezlivo čakám na info a fotky!!!

luta13
20. júl 2017

@alilka prajem Ti, aby to tentokrat takto dopadlo 😉

luta13
20. júl 2017

@miriamn76 Pekny dnik moja 😘

danielak84
20. júl 2017

@luta13 dakujem ale nevyzera to dobre,dnesny ranny slabsi ako vcera.Idem od dr tak uvidim ci hcg narastlo ale pochybujem.

luta13
20. júl 2017

@danielak84 velim, prevelmi drzim palceky na vysledky...Daj nam potom vediet a ak chces, skus pridat fotecku testiku dnesneho 🙂

miriamn76
20. júl 2017

@luta13 dakujem moja aj tebe pekny dnik😘. Vcera som si bola na hematologii pre vysledky a vsetko mam v poriadku ☺

eliska1986
20. júl 2017

@miriamn76 opatrne sa sa chcem opytat ako si na tom s tehotenstvom-babenko nosis stale pod srdieckom?

miriamn76
20. júl 2017

@eliska1986 nie nenosim😐

kchan
20. júl 2017

@alilka toto nieje ani duch ani ze nieco sa tam crta ☝ toto je normalna druha ciarka 😍 takuto som mala aj ja ked mi 4dni meskala ms, a dnes ta ciarka zo mna este nechce vyliezt, prenasam uz 5ty den 🙈 drzim siiiilno palce nech testiky silneju 🤗

luta13
20. júl 2017

@miriamn76 z vysledkov sa tesim s Tebou 😉 ...Teraz uz len "nedavat" pozor a nechat plynut vsetko volne...Verim, ze este zabojujete a coskoro nam sem pridas // ...Prajem Ti to zo ❤...Pravom si to zasluzis po tom vsetkom 🙏

miriamn76
20. júl 2017

@luta13 dakujem no moj sa boji a ja trocha tiez uvidime co bude☺

luta13
20. júl 2017

@kchan ako si to zlatucko napisala, ze: "dnes ta ciarka zo mna este nechce vyliezt"...Neboj, zajtra vylezie...A ja Ti silno drzim palceky, aby si si prezila pekny a lahky porod...Nezabudni nam sem potom hodit "cerstvu" fotecku drobceka...Ale Ti to tehulkovanie ubehlo, co?...No verim Ti, ze uz chces mat drobceka v naruci...Posledny mesiac tehu je "nekonecny"...Ja som druheho syna prenasala 3 dni a ani jemu sa velmi nechcelo von - stale mal cas - este aj pocas kontrakcii mal cas - aaach, chlapi - su hrozni 😂