Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@adrika1409 tak ale počkaj píšeš že si mala mikropotrat ale že dufas že HCG u teba bude stúpať..nechápem 😊
@alilka, neboj, isto len mensia koncentracia hcg v moci.. a radsej tolko netestuj, zbytocne sa viac stresujes
@alilka podstatne je ze tam mas dve cirky stale asi na vecer alebo poobede mas viac koncentrovani moc tak je ciarka vyraznejsia a z ranneho.mocu zase trosku slabsia ...a mas aj nejake priznaky? Ja zatial nic moc len ma podbrusko pobolieva
@adrika1409 nemám..občas to podbrusko akoby už ms sa mala spustiť a prsia ma brutálne bolia .a trocha som akoby malatna 😁 inak nič viac 😊
@alilka prepac zle som to napisala este spim ...poslednu ms som mala.14.6 neviem kedy bola ovulka dr spominal ze mohla byt posunuta ked som v maji mala mikropotrat ...ale tiez povedal ze asi cca 10 den mozem byt tehu
@adrika1409 jaaaj tak už to chápem..teda sme na to uuuoplne rovnako..ešte aj s tou ovu že nevie kedy bola..😂 a testy máš aké?
Robila som test pondelok a stredu a mam take blede aj som tu uz pridavala mne dr ani nevie prestne kedy by som mala dostat realne menzes ak by mal dojst ale myslim si ze dva dni meska ale kedze som po potrate ze vie sa oneskorit mrcha aj dva tyzdne tak som z toho taka zmetena lebo ked meska menzes uzz by mi.malo ukazat riadne kolajnice a mne len take blede druhe ciarky ukazuje ...
@adrika1409 jaaaj a veď čo to dr nevezme krv?
@alilka nestresuj babula... bude to dobre..ver si, ver babu... a uz testuj len v rovnakom case... a v ponelok budu podiadne cisliska po krvnom teste ;)
ja som v noci myslela, ze mi snad odchadza vajecnik ci co...neskor som to presunula na slepak.... toto mi fakt netreba.. mam zapchu, lebo som jedla vcera same mucne veci.. tak mi treba... len dufam, ze sa mi slepak nezapali.. obcas ma tak zabolel aj v minulosti, ale teraz som ani spat nemohla :( ranny test cisty, resp s takym mikroniecim, co sa neda ani pomaly vidiet ani odfotit, neda sa povazovat ani za ducha (eare k tomu je to woman secret... maxa si sanujem na nedelu :D )... asi skusim este vecer... pri pvom tehu mi lepsie ciarky ukazovalo vecer ako rano... no a ked tam nic nebude, skusim pockat do nedele... inac prsia zacinaji boliet viac a mam pocit, ze su vacsie, podbruskove tlaky stale, k tomu ta zapcha, vytok... neviem no.... uvidime ;)
Ahojte babenky🙂kolko dni čakáte keď vám mešká menzes?po kolkých dňoch robíte tehotenský test?a ktorí test je z tých lepších?
@alilka ja som tiez mala ranne testy bledsie a bola som z toho na nervy a vidis ako mi hcg stuplo.Aj ty to tak urcite mas,ze ranne su slabsie a vsetko je o.k.
@alilka ja som bola vcera na odbery a ked som volala o vysledky povedala sestricka len ze vysli pozitivne a ze mam prist zas o tyzden aj sono.mi robil ale nebolo nic vidiet este bolo skoro tak ani neviem.kolo som mala to hcg
@alilka toto su moje testy
@alilka ako pozeram na tvoju poslednu foto s testami.Tak veru zvlasne ti blednu.Nebolo by lepsie ist k lekarovi či ste naozaj v poriadku?
@alilka a este som sa sekla dobre som to napisala naposledy som krvacala 14.6 a to bol ten mikropotrat potom mi kontrolovali hcg ako klesa do nuly a teraz sa asi zadarilo a uz testy ulazuju druhu ciarku plus vcera odbery to len potvrdili
@danielak84
@alilka ZIENKY, gratulujem vam obom a z Teba @alilka mi az slzy idu, taka som stastna s Tebou!!!...Nech vas Boh ochranuje az do porodu...Prajem krasny den zienky vam obom 🤰🤰😘😘
@eliska1986 u lekárky som bola včera a v pohode pondelok zasa idem..som nasadená na liečbu viac sa zatiaľ nedá..a áno ten dnešný je bledsi ako včera poobede ale je z 3hodinoveho moču 😊
@luta13 dakujem,verim ze to obe dotiahneme do stastneho konca.

@alilka aj ja som mala poslednu ms 14.6 mikropotrat 6tyzden ....velmi sa bojim snad u mna to hcg bude stupat tak ako ma dr. mi napisal kyselinu listovu a progesteron