icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

husky48
21. júl 2017

@kacenaaa kolko si DPO? Lebo ja tam tiez vidim crtajucu //

alilka
21. júl 2017

@zuzannaaa no že ako prečo zoslabol 😁

eliska1986
21. júl 2017

@kacenaaa ako dlho ti uz meska?velmi slabulinku druhu/vidim🙂

trblietava
21. júl 2017

@alilka nerobis digi testik? 🙂 inak ten astrolog ti vyvestil cely nasledujuci rok ze to vyzera dobre ale nevidel ze ked si mu pisala ze si tehu 😂

alilka
21. júl 2017

@trblietava nie Digi nerobím nemá pre mňa význam..čo by mi prezradil?či ide hore HCG nie 😂 no to teda nevidel..asi preto už neodpisal keď som mu ešte napísala či tento rok už nič?😁😁

nivea777
21. júl 2017

@domci1203 mám sa celkom fajn,prestali sme bojovať s bruškom a kolikami..teraz bojujeme s teplom,už nech prejde leto lebo je taký nesvoj..od augusta začíname papať zeleninku tak som zvedavá či mi ju bude jesť.. pri toľkých liekoch čo berieš voľačo pomôcť musí.. Kamarátka sa tiež snažia ale u nich je šanca takmer nulová tak ide riešiť cez car..

kacenaaa
21. júl 2017

@ikonica to aj ja už 😝

alilka
21. júl 2017

@trblietava teraz som ešte robila ten posledný lebo mi nedalo pokoja 😂

kacenaaa
21. júl 2017

@husky48
@eliska1986 minulý týždeň vo štvrtok som mala pozitívny ovulácny tak sme po skúšali no.. Ale aj skôr takže neviem test som len tak skúsila lebo ma brucho boli ako pri mrche

kacenaaa
21. júl 2017

Baby bol to asi len kanálik 🙂 ale nič neje stratené ešte 😉

butterfly333
21. júl 2017

@alilka krasne maš tie testiky moja no tetestuj každy den ale obden.😙

alilka
21. júl 2017

@butterfly333 anooooo ja vieeemm len keď nemôžem vydržať 😂😂😂

trblietava
21. júl 2017

@alilka to mas pravdu ja len ci nechces vidiet na digi tyzden tehu🙂 ci to uz vies podla hcg? Vidim ze testiky ti tmavnu pekne neboj nic vsetko bude dobre🙏 uvidime ci odpise a ked hej mu napis ze uz tehu si co odpise potom 😂 lebo to sa riadne sekol potom

alilka
21. júl 2017

@trblietava mne viac ako 1-2 by teraz neukázal .ja som bola 30.6 v centre tam mi robil sono a sliznica bola nízka len 3,5 mm a žiadne folikuly..a včera 20.7 si videla aký test som si našla..čiže pocitam že keď ovu bola tak najskôr niekedy možno okolo 7-8.7 😊

trblietava
21. júl 2017

@alilka no vidis aky zazrak 👶 ani si s tym nepocitala a bum a aky testik krasny ❤a preco si ho vlastne robila? Mala si nejake priznaky? 🙂

alilka
21. júl 2017

@trblietava no toto ma dostalo na "kolena"..robila som preto že pred týždňom som bola na vyvolávacku a ms nedošla a baby má prehovárali nech urobím test..nerátala som ani malo s pozitívnym výsledkom..len že urobím nech "majú radosť" .😝

cvikla12
21. júl 2017

@alilka testiky máš úplne ukážkové 😘

eliska1986
21. júl 2017

Zienky crta sa tu nieco?dalo by sa to upravit?

husky48
21. júl 2017

Zienky, chcem sa opytat,ktore mate skusenosti s tehu testami ladymax od dr.max. zvyknu duchovat alebo ukazovat kanalik ci falosne pozitivny vysledok? Nemam s nim skusenosti.len som citala, ze je dost oblubeny a spolahlivy.vdaka

husky48
21. júl 2017

@eliska1986 ja tam vidim daco.

husky48
21. júl 2017

Dnes poobede som skusila ladymax. Som este len 9DPO asi. Niektorym uz krasne ukazalo //, tak som skusila.nemam s tymto testom skusenosti,preto som sa v predchadzajucom prispevku pytala na tento test. Mohlo by to znamenat, ze tam zachytilo daco? Samozrejme zopakujem dalsi.dakujem

husky48
21. júl 2017

Zle mi nacitalo druhu fotku.tak davam nanovo

adrika1409
21. júl 2017

@husky48 ahoj tiez by ma zaujimalo ake su skusenosti s tymto testom tiez som si ho kupila rano skusim testnut 😉

luta13
21. júl 2017

@kacenaaa vidim jasneho dusika...Testuj zas o 2 dni 😉...Drzim palceky, nech su z dusika pekne tmavnuce // 🙏😘

luta13
21. júl 2017

@trblietava ahoj, Ty mas co nove?...skusate babätko, ci neriesis ani ovutesty, ani nic a nechavate to na "nahodu"? 😒

luta13
21. júl 2017

@eliska1986 veru crta...vidim dusika...skus za 2 dni zas testovat...Drzim palceky 😀

luta13
21. júl 2017

@husky48
@adrika1409 pre mna osobne Lady max test vyborny!...Ked som tehu nebola, bol snehobiely - ziadni dusikovia, nic...A ked som tehu bola, ukazal pekne na treti den meskania MS // ...Obom vam drzim palceky, nech vam ukaze // 😉

luta13
22. júl 2017

@husky48 prva fotka = vidim dusika, druha fotka = nevidim nic...Ak je to ten isty test, len 2x foteny, potom to nechapem...skusila som upravit, dusik tam je...no testuj za 2 dni zas 🙂

alilka
22. júl 2017

Ja dnes takto..vrchný dnešný spodný z 20.7..nieje slabý?🙈

trinka
22. júl 2017

@alilka možno len trochu menej farbiva v samotnom teste, mne sa zdá že máš tie poobedne testy silnejšie. Mala by si skusit obden testovať, aby ta to nestresovalo 😉❤️