Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@danielak84 Ja mam tiez anopyrin protect 100mg + budem brat infuzie intralipidov kvoli vysokym NK bunkam. Len tie mi musi davat imunologicka a ta je na dovolenke do 6.8. Tak ma slak triafa...
Baby ďakujem vám všetkým za pozitívne komentáre 😉
@ejuska2586 tak dufam že malinke bude v poriadku a nikto ju nezastupuje?budeš brat inj?
@ejuska2586 nááádherne ti to tmavne. Veľmi sa teším. 😍 Už aj máš nejaké príznaky?
@butterfly333 Nie, nikto, kedze je jedina na Slovensku. Snad mi odpise na mail aj ked je na dovolenke...
@crazy_girl1 Len take bezne... Prsia ma bolia, krize i podbrusko. Chvilkami mam aj vytok. A ked sa nenajem, alebo sa najem moc, tak mi je zle. Ked jem pravidelne po troskach, tak je to ok.
@alilka moja a dnes si testik nerobila ako silnie?držím palce verim že je všetko v poriadku.
Takže mrcha prišla o 8 dní skôr normálna krv bez nejakých bolesti len sa mi trochu točí hlava ☹ nikdy sa mi to nestalo mávam 35-36 dňové cykly dnes to je 27... Uhniezdenie môže byť aj vo forme krvácanie ci iba špinenie??????????? 😔 poraďte ak niekto vie 😢 minulý víkend sme snazilkovali ☹
@trblietava ja mam clostyl s inofolikom. Uvidime. Ja som spinila asi 2 dni po laparke. Teraz mi skoncila mrcha .meskala mi cca 2 tyzdne ale prisla.trvala 6 dni a teraz cakam na ovulku tak hadam sa podari. Uvidis co ti povie doktor. Ja som mu volala tiez ze spinim a povedal ze to je dobre lebo ked chodim sa cistim a sameto preslo potyzdni.
@kacenaaa este nehadz flintu do zita. Pri poslednom tehu som mala implantacne "spinenie" normalne jasno cervenu krv, slabe krvacanie cely den (v noci to ustalo), ako keby sa mrcha rozbiehala.
@simonkazga presne to tak mam no ako mrchu len s tým rozdielom že nemám kŕče a ani tie kusiska co stále mam pri mrche keď si sadnem na záchod a vtedy to "opadne" ale teraz iba ta krv no 😠 dúfam ze cez noc to prejde
@simonkazga a mam pocit ze to ústava už 🙂 dúfam teda 🙏
@simonkazga a keď to prejde môžem asi už rozmýšľať nad tým ze možno 🙂 myslím ze to už prešlo 🙏
❤ budem myslieť na teba
Baby taká otázka..keď sa začína samovoľny potrat ,lepšie povedané už sa vo vnútri chystá bt by mala klesnúť ze??
@kacenaaa neviem, prečo ťa neoznačilo, ale ajtak budem myslieť na teba ❤
@alilka nemusí. Mne napríklad kleslo až keď bolo "po všetkom" 😢
@alilka moja čo je to za otázky všetko bude v poriadku nemysli na zlé.
@butterfly333 toto už bohužiaľ v poriadku nebude 😢😢 už som na to "pripravená"..vyrevala som sa dnes dosť..hoc mi je do plaču stále .len sa bojím aby sa nezopakoval scenár z pred troch mesiacov a neprišla by som o druhý vajcovod .takže samovoľny potrat pre mňa bude ešte popritom "výhra"..len sssom zvedavá lebo pri mmt je BT stále hore..keďže plod tam je vyvíja sa len na zlom mieste..

@ejuska2586 tak mame rovnaky termin k dr.Ja som hned letela na hematologiu ked som zistila ze som tehu lebo pri predchadzajucom tehu som si musela pichat Fraxiparin a musim aj teraz+Anopyrin.