icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kacenaaa
24. júl 2017

@simonkazga ďakujem ❤❤❤

butterfly333
24. júl 2017

@alilka bože moja to snád nieee a test si nerobila?

alilka
24. júl 2017

@butterfly333 dnes som robila ráno..a potom už nie..načo test keď som mala HCG..

cvikla12
24. júl 2017

@alilka juj moja tak by som ti priala aby si bola tehu. A aj tí zistili prečo si toľko krát potratila?

alilka
24. júl 2017

@cvikla12 áno zistili..ešte dávno..aj som na liečbe a aj tak je to vidíš zle..

cvikla12
25. júl 2017

@alilka a to čo keď aj liečbu nasadili a nevyzerá to dobre. Náš tiež s malou teraz liečia počas tehu keďže mi synček umrel v brušku ale sme zatiaľ v poriadku tak verím že až do šťastného konca. A aj tebe to veľmi prajem moja 😘

kacenaaa
25. júl 2017

@simonkazga takže krvácanie neustalo je strašne cudne a bez bolesti úplne... Iba čistá krv nič iné ale neje to nejako silné až... Neviem ci to je mrcha ci mam ísť za lekárom

alilka
25. júl 2017

Babyyyyyy teraz robený 😁ten nad ním včera ráno..

nivea777
25. júl 2017

@alilka no vidis..testy tmavnu

crazy_girl1
25. júl 2017

@alilka vidíš, ako pekne ti tmavnú tie testy. Nestresuj, kým nemáš prečo. Nerieš hcg a úvahy o tom, prečo stúpa, nestúpa, atď. Skutočne buď pokojná. Psychická pohoda je základ!!!

adrika1409
25. júl 2017

Cca 6ty den meska dnes testik takto 😊

biba12
25. júl 2017

@alilka no vidíš, vyzerá to dobre. Zajtra to určite dobre dopadne. 🙂

neluska1993
25. júl 2017

Ahojte dievcata.. poradte mi. Mam 8 dni pred menstruaciou. Prsia hkavne bradavky ma boli uz 5 dni. Aj podbrusko ma boli. Nemaye s tym skusenosti niekto? Ci nejake prechladnutie alebo co? Test tehotensky som si robila pred tyzdnom a aj dnes aleninu znacku a nezosilnela ciarka.. nvm co sa deje .

neluska1993
25. júl 2017

@neluska1993 toto su testy pred tyzdnom a stale ma len slabu ciarku... takze tehotna asi nebudem

butterfly333
25. júl 2017

@adrika1409 nádherny testík gratulujem🤰

soncita22
25. júl 2017

@alilka Supeeer! 😊 Ja sa tak velmi s tebou tesim ze mi az slzicka vyhrkla! 😅 😘 Vidis to, babenko bude v poriadku a ty sa onedlho od nas odpojis a budes v aprilovkach! 😄 Moja zlata, mam obrovsku radost!Posielam obrovske objatie! ❤

alilka
25. júl 2017

@soncita22 ďakujem moja 😉 aj ja sa teším A verím že píšeš to čo naozaj bude 😉 a ty ako zlato?nejaké zmeny?pocity?

mamana4
25. júl 2017

@alilka uz ti mešká MS?kym nemešká,hcg moze stúpať pomalšie,aj testy silnejú niekomu pomalsie,nádej umiera posledná...vydrž,verim,ze sa oplatí ;) drzim palce a posielam ❤️❤️❤️

alilka
25. júl 2017

@mamana4 ďakujem..ale neviem či mešká..neviem kedy bola ovu .ale rátam že môžem byť 14dpo..a prečo kým Nemeska môže stúpať pomalšie?

cvikla12
25. júl 2017

@alilka jeeeeeeeeeeeej testik nádherne stmavol 😍 uvidíš všetko bude v poriadku bábätko sa pekne uveleby a bude rásť. 😘

cvikla12
25. júl 2017

@alilka áno aj ja som to tak mala pred meškaním mi stupalo hcg pomaličky a potom keď som bola na krv 8deň meškania a 10 deň meškania som mala už ukážkové hcg😀

alilka
25. júl 2017

@cvikla12 áno??a ty si mala ale hodnoty?

mamana4
25. júl 2017

@alilka neviem preco to tak je,no aj z vlastnej skusenosti to pisem-aj u mna to tak bolo.aj viac žien poznam,ktoré robili testy pred meškaním a po pár dňoch prepadali smútku,lebo testy silneli pomalsie.a po tom 14DPO to začalo uplne ukážkovo stúpať.ja som mala napr hcg v jednom tehu na 16DPO 90.v ďalšom tehu som mala 700..kedy mas další odber?velmi ti drzim palce.

alilka
25. júl 2017

@mamana4 jaaaaj no ďalší odber mám zajtra ale včera som sa tak vystrašila že ráno znova budem nervózna 💊no ja som dnes ostala milo prekvapena že takto za deň stmavol 😉 no a ono nejde o veľkosť HCG ale hlavne o to aby sa zdvojnásobilo. Cize u mňa sa to neudialo..zatiaľ..

cvikla12
25. júl 2017

@alilka už presne neviem koľko som to mala len viem že to takto postupovalo 😉 a pevne verím že aj u teba to tak bude.

gabcca
25. júl 2017

Ahojte baby dlho som nic nepridala ale sledujem vas stale. Tesim sa z novych tehuliek. Ja som uz v 20+1t1tt a chcela by som sa skusit opýtať aj vas, hlavne tie ktore uz mate viac deti ci ste nemali v tehu nizko placentu. Mne dr na poradni v piatok povedal ze je nizko, iba 1cm nad brankou, ale ze zatial je to normálne no bude to sledovat dalej. Inak keby ostala dole by som musela rodit sekciou. Mali ste niektora takyto problem?vysla vam placenta vyssie tym vsetko rastlo s babom?inak cakame k nasej trojrocnej princeznicke braceka 🙂

danielak84
25. júl 2017

@gabcca ahoj.Ja som mala presne tak ako ty nizko placentu a do porodu sa pekne vytiahla.Gratulujem k chlapcekovi.

nivea777
25. júl 2017

@gabcca ja som mala nízko placentu od 13tt a do nejakého 20tt sa mi pekne vytiahla..ale malý bol nízko dosť tak som ležala s nohami hore aby som vydržala aspoň do 38tt

gabcca
25. júl 2017

@danielak84 dakujem a dúfam ze sa vytiahne aj u mna.

gabcca
25. júl 2017

@nivea777 tak verim ze budem mat vsetko ok. Ze sa placenta vytiahne pekne hore lebo prve tehu bolo bezproblemove