Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@alilka bože moja to snád nieee a test si nerobila?
@butterfly333 dnes som robila ráno..a potom už nie..načo test keď som mala HCG..
@simonkazga takže krvácanie neustalo je strašne cudne a bez bolesti úplne... Iba čistá krv nič iné ale neje to nejako silné až... Neviem ci to je mrcha ci mam ísť za lekárom
@alilka vidíš, ako pekne ti tmavnú tie testy. Nestresuj, kým nemáš prečo. Nerieš hcg a úvahy o tom, prečo stúpa, nestúpa, atď. Skutočne buď pokojná. Psychická pohoda je základ!!!
Ahojte dievcata.. poradte mi. Mam 8 dni pred menstruaciou. Prsia hkavne bradavky ma boli uz 5 dni. Aj podbrusko ma boli. Nemaye s tym skusenosti niekto? Ci nejake prechladnutie alebo co? Test tehotensky som si robila pred tyzdnom a aj dnes aleninu znacku a nezosilnela ciarka.. nvm co sa deje .
@neluska1993 toto su testy pred tyzdnom a stale ma len slabu ciarku... takze tehotna asi nebudem
@adrika1409 nádherny testík gratulujem🤰
@alilka neviem preco to tak je,no aj z vlastnej skusenosti to pisem-aj u mna to tak bolo.aj viac žien poznam,ktoré robili testy pred meškaním a po pár dňoch prepadali smútku,lebo testy silneli pomalsie.a po tom 14DPO to začalo uplne ukážkovo stúpať.ja som mala napr hcg v jednom tehu na 16DPO 90.v ďalšom tehu som mala 700..kedy mas další odber?velmi ti drzim palce.
Ahojte baby dlho som nic nepridala ale sledujem vas stale. Tesim sa z novych tehuliek. Ja som uz v 20+1t1tt a chcela by som sa skusit opýtať aj vas, hlavne tie ktore uz mate viac deti ci ste nemali v tehu nizko placentu. Mne dr na poradni v piatok povedal ze je nizko, iba 1cm nad brankou, ale ze zatial je to normálne no bude to sledovat dalej. Inak keby ostala dole by som musela rodit sekciou. Mali ste niektora takyto problem?vysla vam placenta vyssie tym vsetko rastlo s babom?inak cakame k nasej trojrocnej princeznicke braceka 🙂
@gabcca ahoj.Ja som mala presne tak ako ty nizko placentu a do porodu sa pekne vytiahla.Gratulujem k chlapcekovi.
@danielak84 dakujem a dúfam ze sa vytiahne aj u mna.

@simonkazga ďakujem ❤❤❤