icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

danielak84
24. júl 2017

@ejuska2586 tak mame rovnaky termin k dr.Ja som hned letela na hematologiu ked som zistila ze som tehu lebo pri predchadzajucom tehu som si musela pichat Fraxiparin a musim aj teraz+Anopyrin.

ejuska2586
24. júl 2017

@danielak84 Ja mam tiez anopyrin protect 100mg + budem brat infuzie intralipidov kvoli vysokym NK bunkam. Len tie mi musi davat imunologicka a ta je na dovolenke do 6.8. Tak ma slak triafa...

alilka
24. júl 2017

Baby ďakujem vám všetkým za pozitívne komentáre 😉

butterfly333
24. júl 2017

@ejuska2586 tak dufam že malinke bude v poriadku a nikto ju nezastupuje?budeš brat inj?

crazy_girl1
24. júl 2017

@ejuska2586 nááádherne ti to tmavne. Veľmi sa teším. 😍 Už aj máš nejaké príznaky?

cvikla12
24. júl 2017

@alilka testiky máš úplne krásne. Velmi ti to prajem a držím palčeky nech ide všetko tak ako má. 😘

alilka
24. júl 2017

@cvikla12 nieje to znova Okey..HCG stúpa pomaly..😢😢 štvrtok 57 a dnes len 153..

elenita
24. júl 2017

@alilka Och 😔
A čo Ti povedali?

ejuska2586
24. júl 2017

@butterfly333 Nie, nikto, kedze je jedina na Slovensku. Snad mi odpise na mail aj ked je na dovolenke...

@crazy_girl1 Len take bezne... Prsia ma bolia, krize i podbrusko. Chvilkami mam aj vytok. A ked sa nenajem, alebo sa najem moc, tak mi je zle. Ked jem pravidelne po troskach, tak je to ok.

milasik10
24. júl 2017

@alilka a to HCG ti musia takto pravidelne kontrolovat? Podla mna ta tym len stresuju zbytocne... nebolo by lepsie pockat normalne aspon dva tyzdne a tak ist znova na kontrolu? Neviem, len tak uvazujem 😳

alilka
24. júl 2017

@milasik10 ja mám problémy veď vieš a 4potraty a 5te mimomaternicove u mňa musia..
@elenita nič streda zas..len sa modliť aby mi nevzali druhý vajcovod..

cvikla12
24. júl 2017

@alilka si bola na krv? Sa mi to zdá skoro to hneď takto zhodnotiť. Pevne verím že bude všetko ok.

butterfly333
24. júl 2017

@alilka moja a dnes si testik nerobila ako silnie?držím palce verim že je všetko v poriadku.

szam
24. júl 2017

Ahojte zienky. Som nova v tejto skupine. A idem po radu. Vidi niekto nieco ci ani nie? Dakujem ☺️

biba12
24. júl 2017

@szam ahoj, niečo sa tam črtá. Už ti mešká?

szam
24. júl 2017

@biba12 3.den meska. No uvidime. Dnes som merala bazalnu a teplomer ukazal 37.

milasik10
24. júl 2017

@alilka nevadi, nemysliet hlavne negativne a verit,ze tento krat to dotiahnete do uspesneho konca ! 👍😘😘

kacenaaa
24. júl 2017

Takže mrcha prišla o 8 dní skôr normálna krv bez nejakých bolesti len sa mi trochu točí hlava ☹ nikdy sa mi to nestalo mávam 35-36 dňové cykly dnes to je 27... Uhniezdenie môže byť aj vo forme krvácanie ci iba špinenie??????????? 😔 poraďte ak niekto vie 😢 minulý víkend sme snazilkovali ☹

laydy7777
24. júl 2017

@trblietava ja mam clostyl s inofolikom. Uvidime. Ja som spinila asi 2 dni po laparke. Teraz mi skoncila mrcha .meskala mi cca 2 tyzdne ale prisla.trvala 6 dni a teraz cakam na ovulku tak hadam sa podari. Uvidis co ti povie doktor. Ja som mu volala tiez ze spinim a povedal ze to je dobre lebo ked chodim sa cistim a sameto preslo potyzdni.

simonkazga
24. júl 2017

@kacenaaa este nehadz flintu do zita. Pri poslednom tehu som mala implantacne "spinenie" normalne jasno cervenu krv, slabe krvacanie cely den (v noci to ustalo), ako keby sa mrcha rozbiehala.

kacenaaa
24. júl 2017

@simonkazga presne to tak mam no ako mrchu len s tým rozdielom že nemám kŕče a ani tie kusiska co stále mam pri mrche keď si sadnem na záchod a vtedy to "opadne" ale teraz iba ta krv no 😠 dúfam ze cez noc to prejde

kacenaaa
24. júl 2017

@simonkazga a mam pocit ze to ústava už 🙂 dúfam teda 🙏

kacenaaa
24. júl 2017

@simonkazga a keď to prejde môžem asi už rozmýšľať nad tým ze možno 🙂 myslím ze to už prešlo 🙏

alilka
24. júl 2017

@cvikla12 áno bola som..štvrtok HCG 57 a dnes len 153..

simonkazga
24. júl 2017

❤ budem myslieť na teba

alilka
24. júl 2017

Baby taká otázka..keď sa začína samovoľny potrat ,lepšie povedané už sa vo vnútri chystá bt by mala klesnúť ze??

simonkazga
24. júl 2017

@kacenaaa neviem, prečo ťa neoznačilo, ale ajtak budem myslieť na teba ❤

simonkazga
24. júl 2017

@alilka nemusí. Mne napríklad kleslo až keď bolo "po všetkom" 😢

butterfly333
24. júl 2017

@alilka moja čo je to za otázky všetko bude v poriadku nemysli na zlé.

alilka
24. júl 2017

@butterfly333 toto už bohužiaľ v poriadku nebude 😢😢 už som na to "pripravená"..vyrevala som sa dnes dosť..hoc mi je do plaču stále .len sa bojím aby sa nezopakoval scenár z pred troch mesiacov a neprišla by som o druhý vajcovod .takže samovoľny potrat pre mňa bude ešte popritom "výhra"..len sssom zvedavá lebo pri mmt je BT stále hore..keďže plod tam je vyvíja sa len na zlom mieste..