Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ďakujem krásne, no uvidíme, či to bude pravda až v stredu.. Stále tomu nemôžem uveriť
@alilka testik vyzera krasne a urcite hcg pekne stupa a ked bude nad 1000 tak sa babatko ukaze tam kde ma byt.Neboj,este nie je nic stratene.Niektorym zenam stupa hcg pomalsie a je vsetko v poriadku a ja verim ze je to aj tvoj pripad.
@alilka to ta tam nikto neposle z doktorov moja...aj suseda tam isla,lebo jej to niekto poradil,ale nie doktor. Aj ja som mojmu pri kontrole len tak povedala,ze rozmyslam nad nastevou imunologie v Nitre a on,ze nie nie to je zbytocne 🙂 (myslela som si svoje) a aj tak som sa tam objednala. Terminy davaju tak o 3 mesiace,my sme objednany s muzom na 26.9.! Uskodit do neuskodi a aspon budeme vediet ako sme na tom.
@kacenaaa ja tak nasla uz chcela vyhodit 9dpo dusik az po 10min ci viac
A doma mam z dusika 15mes synčeka 😉
@alilka urcite si tehotna a všetko je presne tak ako ma byt 🙂🙂
@archanjel007 chcela by som to tak..😁 ale asi nie..a ty sa máš ako?ako pokračujete?
@alilka ja som nedopadla najlepšie bábätko sa narodila 10 júla nebilo mu srdiecko bol to chlapcek ta tak
@archanjel007 čiže???och Bozeeee...to mi je ľúto..😢😢 veď už si bola neďaleko cieľa..čo sa to stalo..joooj..ťažko tá podporiť slovami..potrebuje to čas .
@alilka výsledku nic nepreukazali ani histologia tak teraz je na mojom gynekologovi aby zistil pricinu a už je to lepšie každým dňom tak bola som v 20 týždni...
@archanjel007 coooo??? 😩 je mi to velmi luto😞 a co sa stalo? Ako sa to vlastne mohlo stat? V ktorom tt si bola? 😒😒
@milasik10 v 20 týždni som bola a pricinu neviem histologia nic nezistila ale nerozmýšľaj ty nad tým niekedy sa to stane a nikto nevie prečo užívaj si tehu a už vám tehulkam nic nenapisem aby ste nerozmýšľali nad hlúposťami bude všetko dobré a o chvíľu budete mat drobčeka pri sebe mne to ešte terqz nebolo dopriane ale verím že aj mňa to čaká a prídem do cieľa
@archanjel007 velmi ma to mrzi, takto pred rokom som dopadla rovnako ako ty, v 16tt prestalo bit srdiecko, z pitvy sa nic nezistilo, chodili sme po roznych vysetreniach vratane genetiky, nakoniec mi na hematologii zistili problemy so zrazanlivostou krvi, teraz pichame injekcie a klop, klop, zatial vsetko ok, drzim palceky
@matenka tak na toto mi vravel gynekolog ze vy šetríme a to si pichas len počas tehu ci aj tak ?
@archanjel007 hned ako som zistila, ze som tehotna sme zacali pichat, pichat budem az do konca sestonedelia
@prskavka2223 ahoj prosim ta mozem sa spytat do tej Nitry sa mozeme objednat aj bez sprievodneho papieriku?

@martinkamm vidiiim ...gratulujem ;)