Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nivea777
@myskahryzka dakujem vam baby, mozno raz hadam zmenim naozaj nazor... teraz mam strach na lekarov co i len pozriet 😏 hlavne muzov myslim. Takí necitliví ze dovi.
@martinkamm vidím // a to mas taku kratku lf ked si dnes 10dpo a dnes mala prist ms.
@butterfly333 ja tym vyrazom moc nerozumiem ja mavam MS ako hodinky a minuly mesiac bola ovu na 18 DC a MS prisla normal na 28 den a aj predtym mesiac bola uz 13DC a MS prisla na 28DC
@martinkamm vidím slabú druhu čiaru na tehotenskom teste
@martinkamm Vidim druhuu slabucku ale je)
@looola
@suesue1983 snad bude silniet a nieje to len blud :(
@kacenaaa aha tak mozno to bolo biochemicke..
Ved uvidis.. Drzim palce bud cyklus
@martinkamm gratulujem 😍
@alilka ahoj...citam vas tu baby kazdy dnik...nerozmyslala si sa objednat do Nitry na imunologiu? Moja suseda tiez potratila 5krat a tam jej nasli problem,nasadili liecbu a dnes je v 7mesiaci ❤
@prskavka2223 vieš čo to je asi jediné čo som neabsolvovala..veď povedal mi niekto??a pritom som v roku 2009 mala autoimunitné ochorenie. Napadlo mi oči..volala som do Po do jedného tak až 6.10..a dnes som volala do Adlo PO a dr keď počul aký mám problém a žiaľ v hlase povedal mi nech zajtra prídem..
@martinkamm no čosi sa mi tam zdá taký duch 👻 držím palčeky aby tmavol 😘
@martinkamm presne takto to mávam aj ja, ovulka okolo 18dc a cyklus 28dc. A na testíku je dúšik určite. Silno držím päste, nech silnie 😉
Ešte naobed neboli, snažíme sa 5 rokov a bola som aj na operácii.. Len nech je to pravda 🙏
@adusha88 Tesim sa s tebou,ze to vyslo a drzim palce,aby bolo vsetko o.k.Uz ti aj meska menzes?
Mali sme veľké problémy, mam celiakiu, syndróm Pco a v máji som bola na operácii so zlcnikom, kde mi zisťovali ešte aj priechodnosť vaječníkov a robili mi drilling vaječníkov. Odporúčam pre PCO!!! Predtým som brala veľa liekov od endokrinológa cez gyndu
Na obed som mala taaak strašne slabú druhu čiarku, že som si myslela, že mám vidiny. Tak som to skúsila na to o 4 hodiny, keď som prišla domov z roboty, nedávala som tomu veľkú šancu. No a pozerám, že sa to začalo dobre rysovat. Len aby to bola pravda a skutočnosť. Zajtra mam dostať "návštevu", tak som zvedavá. Manžel je úplne z toho mimo, tiež nemôže uveriť. Boli to veľké patalie.. A manžela som ešte poslala kúpiť ďalší test. Najskôr mi neukázali nič, ale potom po 2 minútach to bolo zreteľne vidieť. Ešte som sa aj sledovala, že či náhodou nebude nejaká krv, lebo som čítala, že pri uhniezdeni býva krv.vytok, ale ten som nemala..
Som zvedavá, čo mi povie doktorka, nakoľko až v stredu za ňou pôjdem, skôr sa mi nedá..

@adrika1409 Gratulujem.