Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@adrika1409 fotecka Lady maxu z 22.7. - krasne //...Gratulujem a uzivaj zdrave tehulkovanie 😉
@trblietava ahoj, teraz az citam, co si mi minule pisala...Som rada, ze si po laparke a ze vsetko mas v poriadku 😉...Prajem Ti, nech Ta Boh konecne pozehna a nech si stastne tehulkujes...Ovutesty by som skusila aspon kvoli tomu, aby si si odsledovala, kedy mavas priblizne ovulku - na ktory den...No drzim palceky nech nam sem coskoro pridas testiky s //...Maj sa zatial krasne 😘
@danielak84 krasny test z 23.7...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉
@ejuska2586 foto z 24.7...Krasne Ti silneju // 😘😘😘
@gabcca ahoj mamina...Gratulujem k chlapcekovi a silno Ti drzim palceky, aby sa Ti placenta pekne zdvihla hore...A neboj, keby si aj mala mat SC vsetko zvladnes na jednotku 😉...Uzivaj pekne tehulkovanie a mysli len pozitivne...Drobcek Ti kopancekmi placentu pekne posunie hore 😉...Pohladkaj za mna brusenko 😘
@happymia GRATULUJEM a bozkam vas obe 😘😘 ...Princeznicka je nadherna a Ty si prezila SC v pohode...Som rada, ze ste v poriadku a prajem Ti vela mliecka a malickej vela pohodicky...Uzivajte si jedna druhu, su to carovne chvilky...Dakujem za stastnu spravu...Konecne si spokojna mamicka s nadhernou babikou v naruci 💃😘
@kchan JE NADHERNY a ja Ti silno gratulujem - si statocna mamicka a zvladla si aj komplikacie, aj ked verim, ze to muselo byt v tej chvili strasne emotivne a vsetko hrozostrasne...No verim, ze na tento "zly" porod zabudnes a este zatuzis casom aj po 2 babätku, kde myslim vyziadas automaticky SC 😉...Moja priatelka mala porod, kde jej syna vytahovali pomocou porodnych kliestov a povedala, ze uz v zivote nechce mat druhe dieta a ked ano, tak jedine planovanou SC...Otehotnela znova po cca.3 rokoch a ma druheho synceka a porodila uplne prirodzene a bez komplikacii...Kazdy porod je individualny...Takze teraz uzivaj svojho valibuka nadherneho a prajem vam obom vela zdravicka a Tebe vela mliecka...Princovi posielam pusinky 😘
Tak babulky my dnes rano takto...dusik sa zjavil hned 🙂juuuj len nech silnie.Nechce sa mi tomu ani verit lebo milovali sme sa len raz na dovolenke,ale lietalo okolo nas plno bocianov.A to je uz priatel na spermiogram objednany a ja na sono a hormonal.profil kedze sa pol roka nedarilo...doktor zlaty,ze nas moze zacat hned riesit no pfuj pfuj snad nebude treba.Bez blesku a s bleskom.
@martinkamm vizera to krasne 🙂 len nech tmavne
@ereska snad to tak bude🙂vcera som mala dostat MS a zatial nic.Dnes som rano vstala a skoro som odpadla co sa mi hlava toci.Ale najvacsia ironia ze sme to absolutne necakali lebo sme sa len raz posnazili na dovce kedze sa viac nedalo.Len akosi stale vidime bociany🙂snad bude vsetko ako ma a tesim sa ked to o nejaky cas oznamim polovicke...len akosi vymysliet aby zrusil spermiogram na ktory je na 1.8. Objednany
@martinkamm tak urob este testik v nedelu uz bude tmavsi a ukaz ho manzelovi a ci uz pojde na ten spermiogram to je na nom ale mojmu urobil hned aj sono ci nema prostatu a tak nieje to na zlu vec tam ist je to len na vas mi sme to nemali daleko k doktorovi odobrali sme doma a do polhodky to bolo treba doniest a urobil mu vysetrenie v pohode
@ereska aj u nas to tak je;)a chcem ho prekvapit aj s foteckou uz tak pockam🙂
@martinkamm aspon bude na istom a ked to ma uz v utorok to ti este tak dlho nebude meskat
@martinkamm ja som bola len v stredu na vklad som po ket tak mna budu o tyzden palit prsty robit testiky 🙂
@ereska zelam ti uprimne z celeho ♡ aby to dopadlo ako ma a nasla si si vytuzene //.
@martinkamm dakujeeeeem krasneee si zlata a tebe nech silnieeeee
@ereska dakujem a urcite mi daj vediey ako pokracujete;)keby som nahodou prehliadla ;)
@ereska a prosim ta nahodou nevies ci by mi uz ukazal aj digitalny???ten clearblue ci ako sa vola?;)
@luta13 si zlata,dakujem.K dr idem az 4.8. a som velmi zvedava na krpceka,dufam ze uz bude aj srdiecko a bude vsetko v poriadku.
@martinkamm ahoj.Ja som si robila digitalny 4 dni pred ms a uz mi ukazal 1-2
@danielak84 sa bojim ze ked mam taku bledu na normal ze neukaze...ja som mala MS dostat vcera a dnes by som mala byt 12DPO
@iwulqa Ahoj noo mozes, ale priplatis si k tomu dost peniazkov. Ale sprievodny papierik mozes mat bud od gynekologa alebo od obvodnej. Ja som uz z obvodnou volala a ona ze neni problem vystavi nam sprievodny obom. 🙂
@martinkamm Este pockaj aspon 2 dni. Lebo clearblue je 25tkovy, tak by este nemusel ukazat.

@katka1601 vidím dusika držím palce 👍