Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@elenita pekne od Teba, ze si si na mna spomenula 😉...No nemam vobec cas, pred mesiacom sme sa stahovali do povodneho najmu, ktory nam prerabali, vybalujem kazdy den nieco, pritom 2 deti a vsetka domacnost je len na mne, kedze mm chodi do prace...Casu malo...Nohu mam bolavu od zaciatku stahovky...A teraz tu zas v Auguste nebudem, ideme na SK na dovolenku k rodicom atd...Takze konecne ich uvidim 😀...Od Vianoc sme sa nevideli a neobjali nazivo, len cez skype...Pekny den Ti prajem 😘
@ishkaa kedy bola ovulka? Ak 3dni meskaju uz by mal ukazat.
Skus na gyn moze to byt cysta
@sara34valentina ovu mam kadejak, tento mesiac som mala dokonca 2x, najprv 15 potom o 5 dni zase...cystu mam na vajecniku, sledovanu a malinku, gyndak ju nechava tak
@luta13 dakujeeem dam info.za dva tyzdne co a ako... ak.uz bude.srdiecko a vsetko ako.ma.zacnem sa tesit a uzivat si 😊
@ishkaa aha tak to moze cyklus ovplyvnit
Len nech nerastie
Skus teda testik neskor 😉
@matenka Môžem sa ťa opýtať...som po ET a v 5tyzdni mi vraj odumrel plod alebo sa prestal vraj vyvíjať 😢 vraj sa to stáva...a moja doktorka(hematologicka) mi potom zistila zvýšenú zrazanlivost krvi. Tak mi hned nasadila fraxiparin 🙂 myslíš,že to môže s tím súvisieť??budúci týždeň idem na ket tak sa už aj obávam aby to nedopadlo tak isto 😢
@kubik12 Zvýšená zrážanlivosť mohla zabiť plod. Preto si teraz už od začiatku treba pichať Fraxiparín na riedenie krvi.
@ejuska2586
@matenka Ďakujem vám 😘 verím že teraz to dopadne dobre 🙏 musí
@kubik12 Tak tak, treba veriť. Ja som už 3.tí krát tehotná a verím, že tentokrát do úspešného konca. Iné si ani nepripúšťam...
@ejuska2586 ak môžem 🙂 ty si tiez prišla o bábätká ☹ povedali ti doktori prečo sa to stalo?
@kubik12 Áno, prišla o 2. Boli sme na kopu vyšetreniach, nakoniec sa našla príčina v mojej imunite. Na reprodukčnej imunológii mi zistili vysoké NK bunky. Tak teraz budem chodiť na infúzie na zníženie tých NK buniek (na prvých 2 som bola už v stredu) + si pichám Claxine 4000 (tiež nízkomolekulový heparín, ako Fraxiparín).
@ejuska2586 to mi je ľúto...strašne ti držím palčeky do úspešného a hlavne zdravého konca 🙏 nech sa dockas svojho vytúženého bábätká 👶 kolko mas rokov ak nechces nemusíš to tu zverejňovať 😂 ja mám 28 😎
@martinkamm nezmizne, toto nie je digi
@kubik12 31
@martinkamm ahoj nie z tochto ti to nezmyzne 🙂 prosim ta kolko si DPO?
@ereska 12DPO
@simonkazga
@ereska dakujem babule
@martinkamm neni zaco ♡ ja som pri tom nebola 😀
@martinkamm gratulujem 🙂 ...krasne ciarky
@saminko1 dakujem a kedze nemam testy kupim az v pondelok nech ma prsty nesvrbia a snad bude silnejsi...a v piatok by som skusila aj digi co vypisuje tyzdne 🙂

@archanjel007 Uprimnu sustrast 😢...Je mi to velmi luto, ze si si to musela prezit, musi to byt neskutocne tazke...Prajem Ti vela sil a rychle dusevne a telesne zotavenie a ked nabehne cyklus, prajem Ti, nech Ta Boh zehna a tentokrat do uspesneho konca so zdravym babätkom v naruci...Posielam objatie 😘