Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@miroslava2207 HCG stupa kazdy 2 az 3 den. Ked si porovnas tie zelene, tak krasne tmavne. Mrska istotne nepride.
@miroslava2207 ahoj ked ti bude meskat tak.uvidis tie kolajnice ked ms meska vtedy su ciarky o dost silnejsie skus test ked ti bude meskat 2-3 dni 😉 a gratulujem pekne tehulkovanie 🙂
@ejuska2586
@adrika1409 myslíte ze 27ho a 29ho je rozdiel?babo bolo úplne neplánovane,ale uz sa tešíme,dúfam,ze bude tmavnut...takže by mala viac tmavnut az keď mešká?testovala som lebo 25ho som spinila..a ďakujem 🙂
@miroslava2207 Samozrejme, ze su tmavsie. Realne silne kolajnice cakaj az po meskani...
@ejuska2586 áno koľajnice čakám az neskôr,len išlo.o to,či tmavnu 🙂
@miroslava2207 neboj silneju
@lvancova je tam druha ciarka. Drzim palce nech silnie.
@ejuska2586 vážne? Môžem sa ta spýtať,na hemato mi zistili syndróm lepivých doštičiek, myslis, že mam ísť hneď v pondelok k môjmu gyn ?
@soncita22 dakujem aj mne sa zda ale robeny bol len z krz to ze ovu testy mam stale rovnake tak mi bolo odporucane spravit si aj tehu. Mam 7 dni do MS takze este sa ukaze co a ako ale tento cyklus sme sa nesnazili a dost sa toho bojim minuly cyklus som mala mini potrat alebo biochemicke tehotenstvo.
@iwulqa tak podla mna mas este chvilu cas na to,aby sa ti zjavili pekne //! 😊 Vies ako sa to hovori-ked sa najmenej snazis,tak to pride uplne necakane! 😉
A preco sa toho bojis? 😱
Mrzi mamaze ze min mesiac sa ti nieco take stalo 😢...ale moznoze aj to malo svoj dovod...Treba mysliet pozitivne! ❤
@lvancova Urcita ano. V takychto pripadoch treba hned riesit...
@ejuska2586 mojko pozerala som ze mame takmer rovnako stare deti 🙂moja ma 9 🙂uz si to aj muzovi oznamila ze cakate mimi? ;)kedy sa chystas k lekarovi,ci uz si bola?
@martinkamm Ja som uz bola. Musela som, lebo beriem infuzie a injekcie na udrzanie. Moja imunita totiz babatko xabija. Muz vie tiez od zaciatku prave z tohto dovodu.
@iwulqa 50tkovy? Ved su len 10 a 20, nie? V kazdom pripade, ak si mala minuly mesiac biochemicke, tak tento mesiac bola vyssia sanca na otehotnebie, lebo maternica bola "pohnojena". Pockaj este par dni-na testovanie je este skoro. Drzim palce.
@ejuska2586 dakujem neviem ci existuje aai hej je na nom v zatvorke ze 50 tak neviem ked najdem krabicku tak pozriem aky je. Viem viem ze je cas len som skusila 😇😀 dam si v pondelok zobrat aj krv.
@ejuska2586 aha prepac nevedela som.zelam ti zo ♡ aby miminko krasne rastlo a z dcerky bola velka sestricka.
@martinkamm To je v pohode. Dakujem... Snad sa nam to konecne podari po dvoch potratoch. Ale vtedy sme nevedeli preco a nic som nebrala. Teraz uz vieme a beriem liecbu, tak sbad to bude ok.
Tebe drzim palce nech mas bezproblemove tehotenstvo...
@ejuska2586 dakujem ti veeelmi pekne snad to tak bude...prve som si prezila vsetko sama ale teraz mam pri sebe aj milujuceho a milovaneho chlapa♡
Baby v akom filtri pozerate testy? Kramy meskaju no mne sa test nezda pozitiv
@ejuska2586 tak pozerala som krabicku a je to 25 tkovy test.
@miroslava2207 je to úplne v poriadku, pekne silnejú 🙂
@iwulqa Tak to je krasna ciarka na 25tkovy test...
@ejuska2586 ty co tu tak skoro buntosis? nemas spania? 🙂 uz si davali tu infuzku? ako sa po nej citis?
@ikonica Este som potom spala. Len o 5 si meriam bazalku 😅. Infuzky som prve dne dostala uz v stredu a hned mi predpisala aj Clexane, tak sa picham kazdy vecer. Dalsie infuzky dostanem po potvrdeni akcie srdca. Inak sa citim v ramci moznosti dobre: prsia bolia, podbrusko tiez dost casto a zaludok mam ako na vode. Je mi od neho dost blbo. Ale zvraciat zatial nezvraciam. V piatok mam dalsiu kontrolu u gyndu, tak sa moc tesim. 🤰

Kocky nemam síce ducha na teste,ale takúto postupku...zajtra mám dostať,nemali by tie čiarky viac silniet?😔