Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ejuska2586 ako zvladas to pichanie injekcii... da sa to zvladnut? inac aku bazalku si zvykla mavat po ms minule cykly? mne sa zda nejaka nizka... dnes 36,25 :/
@ikonica Injekcie su v pohode. Je to akoby pero, takze len zapichnem a stlacim. Takze pohodicka.
Ja som mavala po ovulke tak 36,8-36,9. Pred nou tak 36,3-36,6. Teraz mam okolo 36,95-37,15. Ako ktore dni.
36,25 je dost nizka na to, aby si bola po ovulke. Ake si mala pred ovulaciou?
@ejuska2586 nie som po ovulke... som po ms ;)
@ikonica Jaaaj, tak to je v pohode. Som si myslela, ze si po ovulke. Dnes som nejako mimo - asi preto, ze mi je od rana zle od zaludka....
@ejuska2586 meriam len treti den.. mala som 36.38, 36.35, 36.25... predtym som skusala merat pod jazykom ale tam boli este nizsie cisla, tak som zmenila lokalitu merania
@niky1141997 ze je negativny
@ikonica To je v pohode. Niektore kocky mavaju aj 35,8 pred ovu.
@alilka Fuha. Toto necyzera dobre. Kedy ides najblizsie k doktorovi?
@alilka Inak, vraj existuje nieco (neviem, ci tabletka, ci injekcia), co vie "vypudit" plod. Neviem nic konkretne... O takom niecom ti nehovorili?
@ejuska2586 viem 😟 zajtra na krv.
@ejuska2586 áno viem že veľa bab malo mmt a vajcovod im nevzali..určite si ho nenechám len tak vziať ako prvý..budem hľadať alternatívy ale neviem ako a kde..tu na východe berú vajcovod a nehrajú sa..
@alilka Hlupost som ti napisala. Ta tabletka je protizakonna. Uz som si spomenula, ze som raz citala o tom clanok. Ale akurat som pozerala na nete a vraj sa da mimomaternicove tehotenstvo odstranit laparoskopicky bez odstranenia vajcovodu ak sa zachyti dost skoro...
@alilka Veru nedaj! Bojuj! Ked, tak radsej sa daj operovat tu v Ba napr. Tu aspon sa snazia zachranit, ak sa da.
@ejuska2586 áno ale aj v centre mi vraveli že ten vajcovod po mmt ostáva už skoro nefunkčný..no lepšie povedané na 99% bude znova mmt keďže je už poškodený..
@ejuska2586 To su tie tzv metylove injekcie. Mne ich pichali po potrate, ked som odmietla kyretaz.
@alilka Ano? Tak to je potom dost zle... Ale ved tu bola jedna kocka, co mala tiez mmt a podarilo sa jej teraz otehotniet z toho isteho vajcovodu. Tak nejaka sanca tam isto musi byt.
Vsetko ma to hrozne mrzi, co sa ti deje. Stale rozmyslam, ako by som ti vedela pomoct.
@myskahryzka Ano? Ja presne neviem. Len som pocula(ci citala niekde), ze take nieco existuje. Ktovie.
@alilka ktory si robila dnes?Horny ci spodny?
@ejuska2586 Hej. Po prvej som mala take bolesti.. podobne porodnym. Som sa isla po stene skrabat. Len neviem, ci to funguje aj na mmt.
@danielak84 dnes spodný..
@lilyianka áno?a kde bola?
@ejuska2586 ďakujem ale pomoci asi niet..už mi povedali nech sa nachystam na ivf..
@alilka ved ho mas pekny a to ze babo este nevideli v maternici nic neznamena,este sa moze ukazat a vsetko bude v poriadku.
@danielak84 nebude..čosi videl dr včera na pohotovosti pri ľavom vajecniku..že v maternici to určite nieje že su aspekty ktoré by tomu nasvedčovali .a HCG zle stúpalo..buď sa to vstrebe samo alebo musi ísť druhý vajcovod tiež von..
@alilka joj moja,to ma velmi mrzi.Ked uz to je takto tak nech ti zachrania ten vajecnik,nedaj si ho len tak zobrat.

@iwulqa Prepac, ja som pozrela test inej baby. Ty este s testovanim vyckaj. Este je skoro.