Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@soncita22 no mna napr. pri prvom tehu strašne bolelo brucho ale tak neznesiteľne, že som ešte mužovi od práce s plačom volala, že zase dostanem MS že mi je zle a to sa naša matildička zavrtavla 😀 😀 ale zase pri druhom som si urobila test len tak zo srandy.. mali sme bláznivý mesiac.. viac som bola v depke ako šťastná ☹ a vidíš zadarilo 😀 😀 nebolo mi zle, nič absolútne nič som necítila.
@matilda72 Ja mam teraz skoro stale depku...furt mi je do placu...ale len z toho jedineho-ze este stale nemam pri sebe svoje krasne zdravucke miminko...😢
Ako mi radila @alilka,skusim kupit nejaky iny testik ale tak,aby o tom snubenec nevedel...lebo aj keby sa podarilo,chcela by som mu to prichystat ako prekvapenie! 😊 A ked sa aj nezadari,tak z toho aspon nebude aj on sklamany...ale len ja...😞
@soncita22 neboj aj to príde a možno už prišlo... dobrá rada, mysli pozitívne.. ja som prvé tehu prerevala stále som sa o malé bála a skončilo to katastrofálne a druhé ani som poriadne nevedela, že som tehu, chodila som do práce na sprosté myšlienky som nemala čas a vidíš teraz sedím potichu v izbe pri malej lebo je ako malý jazvečík a ked odídem tak sa zobudí 😀 a pred rokom som tomu ani nechcela veriť, že sa toho dočkám po dvoch neúspešných tehu... držím palce nech ste už čoskoro traja a držíš svoje bejby v náručí...😘
@soncita22 a ešte jedna vec ma napadla,, ja som mala testy tu z mk a bola som na smrť vyplašená, že to je zase v prdeli lebo čiarka vôbec nesilnela a bola vždy svetlejšia a ono ide o to koľko farbiva má daný test niektoré ho majú menej niektoré viac ale zase záleží kedy došlo k oplodneniu,, takže sa neporovnávaj, že niektoré baby mali den ms obidve čiarky silné .. ja som mala napr. len ducha a k oplodneniu došlo presne v strede cyklu aspon to tak vzchádzolo podľa veľkosti bába
@soncita22 napr. ten prvý test už mi to meškalo asi mesiac... tehu som mala potvrdené lekárom, všetko bolo v poriadku a ten test bol stále takýto vôbec nesilnejl a ten druhý bol z rovnakého moču v ten istý deň ... každý test je iný takže tým sa neriad ozaj záleží koľko farbiva je vnom
@olylili Ahoooj jeej aký krásny fesak 😘😉 Áno celá som celá 😂😂 ale dnes už zomna vypadli dva velikanske kusy hlienová zátky,a cely deň má boli podbruskom ako keby mám ms ale tak mierne len,aj kríze..Inak zátka zomna už dlhšie vyteka asi aj 2 či 3 týždne,ale dnes to boli riadne kusiska ti poviem..
krása ide to rýchlo ani sa nenazdáš a bude behať :/ veľmi to. uteká 😒
@soncita22 no ja by som skúsila 😀 ja som testovala osto šesť 😀 😀 ale zase nemusíš ale ja by som to asi zo zvedavosti urobila
@patkaamirko inak ja som mala kontrakcie ako krče na ms 😉 som chodila po meste že to je ok a potom som letela do nemocnice ... a zátka so mna išla asi dva týždne. možno sa to už pomaly rozbieha... držím palce
@patkaamirko nooo super tak už sa to rozbieha 😊 nech máš super rychli pôrod potom čakám správu a fotečku 😊

@nitusiak veď to s tými testami je hop alebo trop ... ✊🏻Ale každopádne držím palce!