Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
😢 Veľmi ma to mrzí. Do poslednej chvíle som verila, že to bude inak 😔
Drž sa a prajem skoré zotavenie! ❤
fuseri 😖
@patkaamirko no ja si už ani tak veľmi nepamätám ale bolo to týžden čo išlo zo mna také ružové a husté ale krv uvažujem ale mám pocit, že som mala aj trochu krvi... inak ak budeš krvácať okamžite k dr. môže sa ti odlučovať placenta.. aj mne sa odlučovala tak malá išlo von sekciou ... tak držím palce nech už to máš za sebou
@cvikla12 áno presne .to bola moja gynekológicka..veď len vezmi že u nás má držali od piatku že som akútny prípad a nič..len krv mi brali sem som prišla v pondelok a v utorok som už bola pod nozami..
@milasik10 predtým v MI,teraz som sa tam už nedala..som v KE na terase nemocnici LP..ved tam kam chodíme k dr.hulikovej..
@alilka ahaa, ja tam mam mojho gynekologa... dnes som tam akurat bola v poradni. Ja som lezala v Presove jeden den a nikdy viac tu nechcem vstupit... rodit chcem asi v KE v Saci, i ked do Kosic to mam teraz relativne daleko, tak snad nebudem musiet na poslednu chvilu rodit v Presove 😐😩
@milasik10 a koho ty máš,ako sa volá?sú tu perfektni ľudia,personál..ja som strašne na operácke plakala..ti má rozosmievali,saskovali,srandovali..hladkali..veľmi empatický ľudia..tak isto lekári na oddelení a sestričky.mna operoval dr Molokac..veľmi príjemný a pozitívny lekár..chcela som k nemu chodiť ale on nema ambulanciu tak potom rozmýšľam do SAci k Dr .Dosedlovi..ale neviem čo on ma ambulanciu..musim zistiť..nechcem už chodiť do mi..tam má už dodzubali viac než dosť..
@alilka ja chodim k Janovi Adamovi a som maximalne spokojna... o Dosedlovi som pocula len dobre tiez. Neviem, ci si v Saci budem niekoho konkretneho vybavovat. Suseda tam rodila a nemala vybaveneho lekara a bola spokojna. Teraz v septembri ide zase ,tak som zvedava co povie. Moj gynekolog nie je porodnik, skoda, keby bol urcite by som sla k nemu. Neviem ako to je na gynekologii v novej nemocnici, bola som tam len raz na pohotovosti a vyzera to tam ako za komunistov, aj lekarka taka bola... mozno som len nemala stastie, neviem..
@matilda72 ale tak keď zomna to už ide par týždňov tak snáď tieto posledné kusiska už budú zna mená pôrod 😇 Aj dnes celý deň ako som mala tu krvavú, potom.som mala ešte aj cca ored 2 hodinami tiež takú hnedkastu..Pre istotu som.akirat dodrhla dlazky, kupelnu..A budem čakať 😂😂Ďakujem 😘

@trinka snáď dobrá..základ je že mi zachránili maternicu .do budúcna by som mala vynosiť bábätko ale už budem vkuse riziková a tým že mi chýba z tej maternice budem musieť rodiť cisárskym..snažiť sa môžme samozrejme najskôr o pol roka až rok..uvidí sa od toho ako sa budem zotavovať..