icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

alilka
9. aug 2017

@trinka snáď dobrá..základ je že mi zachránili maternicu .do budúcna by som mala vynosiť bábätko ale už budem vkuse riziková a tým že mi chýba z tej maternice budem musieť rodiť cisárskym..snažiť sa môžme samozrejme najskôr o pol roka až rok..uvidí sa od toho ako sa budem zotavovať..

trinka
9. aug 2017

@alilka aspoň že tak! 🙏🏻Chvála bohu!

heryteri
9. aug 2017

@alilka moja😐😕😔 skore zotavenie prajem,ci uz fyzicke alebo psychicke. Nech si cim skor uzdravena,vesela a vyrovnana😘 vela sil,Ty to zvladnes👍

alilka
9. aug 2017

@heryteri ďakujem ..snažím sa..teraz je to asi horšie fyzicky ako psychicky . nevladzem chodiť fungovať nič..rezali má samou celú laparkou to nešlo..čiže...ach Aaauuuuu..ale vydržím to a verím že už bude len lepšie..a potom začnem liečiť psychiku..

elenita
9. aug 2017

😢 Veľmi ma to mrzí. Do poslednej chvíle som verila, že to bude inak 😔
Drž sa a prajem skoré zotavenie! ❤

heryteri
9. aug 2017

@alilka fuuha, tak len pekne lez,oddychuj,musi to byt riadna bolest😐 ale nech Ta motivuje ta dobra prognoza,z ktorej sa vsetky tesime s Tebou👌👍 🙏

alilka
9. aug 2017

@heryteri bolesť je neopísateľna a neprajem ju nikomu..aj včera aj dnes..operovali ma 2hodiny čiže aj samotna operácia bola veľmi náročná..no ale čo už..môžem byť "vďačná" lekárom čo si 4mesiace do zadu nespravili svoju robotu tak ako mali a preto sa mi to všetko stalo..😢😢

cvikla12
9. aug 2017

@alilka po zostavení skusis to umelé oplodnenie?

alilka
9. aug 2017

@cvikla12 nie neodporúčaju nám ho..že nemáme problém s otehotnenim..a toto by sa teraz nestalo keby pri odstraňovaní toho vajcovodu 4mesiace do zadu tak trocha nenechali..plodik sa tam zasekol a nedokážal sa už pohnúť..noale kto vôbec vie čo bude o takú dobu ako je rok..

heryteri
9. aug 2017

@alilka do kelu, takze oni pochybili a preto toto vsetko...no tak to je skvele😠 vrrr...

alilka
9. aug 2017

@heryteri nooo aj to som sa to dozvedela az tu v pondelok..že oni to mali kompletné odstrániť a kuscicok tam nechali..inak by plod bol len v maternici a nič by sa nedialo. Ja by som si spokojne tehulkovala..

ikonica
9. aug 2017

fuseri 😖

matka295
9. aug 2017

@alilka skóre uzdravenie moja 💐

soncita22
9. aug 2017

@alilka moja prajem ti vela sil!Jazva z operacie na brusku sa zahoji vcelku rychlo a lahko...no ta na srdiecku uz horsie a pomalsie...ale verim,ze ju prekryje coskoro tvoje zdrave babatko! 😘 Drzim palce a myslim na teba! 💕

matilda72
9. aug 2017

@patkaamirko no ja si už ani tak veľmi nepamätám ale bolo to týžden čo išlo zo mna také ružové a husté ale krv uvažujem ale mám pocit, že som mala aj trochu krvi... inak ak budeš krvácať okamžite k dr. môže sa ti odlučovať placenta.. aj mne sa odlučovala tak malá išlo von sekciou ... tak držím palce nech už to máš za sebou

kacenaaa
9. aug 2017

@ina666 ja vidím na obidvoch 😉

milasik10
9. aug 2017

@alilka Ahooj, je mi luto co sa stalo , no prajem ti skore zotavenie. Hlavu hore, vyhliadky mate dobre, daj sa teraz hlavne doporiadku a bude uz dobre, urcite 🙂🙂🙂 drzim palce ! ( kde ta inak operovali?)

cvikla12
9. aug 2017

@alilka ja by som ublížila tomu Dr čo ťa operoval. Keby to nepobabral toto tehu by mohlo byť v poriadku ☹

alilka
9. aug 2017

@cvikla12 áno presne .to bola moja gynekológicka..veď len vezmi že u nás má držali od piatku že som akútny prípad a nič..len krv mi brali sem som prišla v pondelok a v utorok som už bola pod nozami..
@milasik10 predtým v MI,teraz som sa tam už nedala..som v KE na terase nemocnici LP..ved tam kam chodíme k dr.hulikovej..

cvikla12
9. aug 2017

@alilka jaj tak mi je to ľúto držím ti palčeky aby si sa čím skôr zostavila a aby ťa nič nebolelo.

milasik10
9. aug 2017

@alilka ahaa, ja tam mam mojho gynekologa... dnes som tam akurat bola v poradni. Ja som lezala v Presove jeden den a nikdy viac tu nechcem vstupit... rodit chcem asi v KE v Saci, i ked do Kosic to mam teraz relativne daleko, tak snad nebudem musiet na poslednu chvilu rodit v Presove 😐😩

alilka
9. aug 2017

@milasik10 a koho ty máš,ako sa volá?sú tu perfektni ľudia,personál..ja som strašne na operácke plakala..ti má rozosmievali,saskovali,srandovali..hladkali..veľmi empatický ľudia..tak isto lekári na oddelení a sestričky.mna operoval dr Molokac..veľmi príjemný a pozitívny lekár..chcela som k nemu chodiť ale on nema ambulanciu tak potom rozmýšľam do SAci k Dr .Dosedlovi..ale neviem čo on ma ambulanciu..musim zistiť..nechcem už chodiť do mi..tam má už dodzubali viac než dosť..

milasik10
9. aug 2017

@alilka ja chodim k Janovi Adamovi a som maximalne spokojna... o Dosedlovi som pocula len dobre tiez. Neviem, ci si v Saci budem niekoho konkretneho vybavovat. Suseda tam rodila a nemala vybaveneho lekara a bola spokojna. Teraz v septembri ide zase ,tak som zvedava co povie. Moj gynekolog nie je porodnik, skoda, keby bol urcite by som sla k nemu. Neviem ako to je na gynekologii v novej nemocnici, bola som tam len raz na pohotovosti a vyzera to tam ako za komunistov, aj lekarka taka bola... mozno som len nemala stastie, neviem..

alilka
9. aug 2017

@milasik10 toho mi dnes spomínala ten lekár..no uvidím kam pôjdem..ako zariadenie je ako za komacov to isto 😁

milasik10
9. aug 2017

@alilka adamovia su dvaja. Moj je Jan, on je mladsi a potom je aj Jozef Adam ale on nema tusim ambulanciu v novej nemocnici. Moj je super,aj so sestrickou... oni su manzelia , obaja velmi prijemni🙂

alilka
9. aug 2017

@milasik10 nooo toho teda mi spomínal co nemá tu..ale že on tu predtým robil..

zuzinkaba
9. aug 2017

@kacenaaa no ja som tiez strasne zvedava😊Teraz to nas caka uz len to dlheeee nekonecne cakanie😏😀

patkaamirko
9. aug 2017

@matilda72 ale tak keď zomna to už ide par týždňov tak snáď tieto posledné kusiska už budú zna mená pôrod 😇 Aj dnes celý deň ako som mala tu krvavú, potom.som mala ešte aj cca ored 2 hodinami tiež takú hnedkastu..Pre istotu som.akirat dodrhla dlazky, kupelnu..A budem čakať 😂😂Ďakujem 😘

kacenaaa
9. aug 2017

@zuzinkaba akosi mi to ide lebo mam voľno tak stále je čo robiť ale od pondelka ma budú aj testy lákať 😝 som zvedavá ako dopadneme 🙏

iwulqa
9. aug 2017

No tak mame tu dalsi pozitivny ovu test lodla mojho nazoru zatial asi najsilnesi 34 DC teraz neviem co si mysliet, dnes som skoro umrela od bolesti podbruska a krizov zeby az teraz ovu a ostatne testy neboli pozitivne? (Hlavne ten v 24DC). Dnes tehu test negativny.