Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@iwulqa cauko moja...nevidela som posles mi este raz?;vcera mi to blblo neslo mi nacitat nic ci ste nieco pisali alebo nie...ja som dnes bola u byli karky v tom vrbovom tak som zvedava co a ako to pomoze :🙂
@iwulqa no uz som si ho kuk 🙂 koksoooo nechaaaapem tie tvoje ovu 🙂....ja mam ovu test uuuplne biely a aj tehu test biely ako sneh
@nitusiak vysledok je jednoznacne pozitivny, gratulujem 😉
@martinkamm poslednu som mala 5.7. a objednana som na 24.8:)
@simonkazga oj kiežby som tomu verila 🙂 ďakujem, ale bojím sa že to nie je pravda..verím v to, že je..tak uvidíme 🙂
@heregova tak to budeme blizko seba;)drzim pasticky
@iwulqa nemoze uz ukazat tehotenstvo? Nie si cca 8-9 dpo? Mne ukazal tehu, ale robila som ho neskorsie. Inak ja vcera tiez omnoho silnejsia testovacia ako kontrolna a 34dc
@lienkalienocka vies co dnes je to 10 dpo a test bol uplne biely takze pochybujem ze by to bolo tehu. A vies co to znamena ked je tak neskoro testovacia silnejsia. Aj mne pred rokom aj pol ukazali ovu testy ze som zehottna ale tam sa mi aspon duchovia objavovali na tehu testoch od 6dpo
@cleona urcite je to tam gratulujem 🙂
Ahojte. Chcem sa opytat ci niektora z vas to mala tiez a z coho. Neskutocne ma svrbia prsia az na nevydrzanie asi tyzden a do toho ma zacali boliet krize ze nemozem ani sediet. Da sa to brat ako priznak tehu ci ani nie?
@jarka0 ja tam vydim nieco
@jarka0 jasne krasna druha ruzova ani negativ nieje treba ;)
@liara30 krasne testiky gratulujem
@adulka1989
@martinkamm baby to vážne? Tak nemám vidini
@jarka0 nie urcite nemas potom ich mame aj my haha prajem ti vela zdravicka a nech testik silneje
@adulka1989 ďakujem veľmi pekne len sa bojím vo februári som potratila ale viem že každé tehotenstvo je iné tak isto aj to testovanie no predtým keď mi meškala 2 dni tak som si urobila test a boli tam dve ale tak silné // a teraz neviem či som teda tehotná ale dnes som si robila test a to mi mešká 11-ty deň a takto mi to ukázalo ale čo ma teší že je tam aspoň nejaká malá nádej 🙂
@jarka0 verim ze bude vsetko v poriadku 😉
@adulka1989 dakujem.len dufam ze je k comu..😕

@heregova to sme skoro narovnako;)kedy si mala poslednu MS a na kedy si k lekarovi???ja idem 21.8...a MS bola 30.6.