Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte ženy, dnes som na wcku mala jasnú červenú krv, malú zrazeninku a potom.aj na intímke také otlacene..Okrem.Okrem.toho ešte stále spinim z tej zátky čo mi odišla pred pár dňami s krvou... Snad to neni niečo zlé 🤔 Nemam ani bolesti len také slabšie menštruačné niekedy ich ani necítim...
@patkaamirko ja som pri malom mala to isté a o 4 hodinky sa narodil. 🙂
@patkaamirko mne to teraz 7.8. Zacalo hlienovou a potom slabymi menstruacnymi bolestami a na druhy den 8.8. sa narodila nasa laska Alexandra 💖
@patkaamirko a este dodam ze za noc som sa otvorila na 7cm a hned o 9rano ma brali na porodnu salu a 9:55 sa nam narodila 🙂
@dominika296 Myslíš že to už konečne dnes príde 😆🤗😇
Bolesti nemám silné a ani pravidelne....Už asi dve hodky som nemala bolesti a ani ta krvicka aspoň kvapka už neni...
@iwulqa hmmm nebyvaju ovu pozitivne aj ked ma zena napr cystu? ja som pred poslednou ms mala sice nie taky silny ale dost silny oproti zvysku mesiaca... a potom som tu pisala o tom ze idem na pohotovost lebo neviem ci mam slepak zpaleny alebo cystu.... po prikladani ladu to preslo a o dva dni prisla ms.... dnes si myslim, ze ta bolest bola cysta ktora praskla...
aaa to som si pomylila asi s tehutestom.. ten moze byt falosne pozitivny ked je cysta.. ale ten moj ovu bol pekne silny pred ms..
@ikonica Aj ovu moze byt pozitivny ked je cysta. Funguju dost na podobnom principe. Len HCG ma tusim jednu zlozku navyse oproti LH hormonu. Preto ti aj ovulacny ukaze tehotenstvo, ale tehotensky neukaze ovulaciu.

Babule... vidíte niečo? Či mi sibe? Nie je moc blízko? 🤷🏼♀️🤦🏼♀️