Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@carla232 Tak je to potom chybny test. Skus inu znacku. Na tento vysledok by som sa nespoliehala. Drzim palce.
Mmmmh....škoda no...ale fakt toto je uz druhý co mu tako vyšiel...mno asi kupim iný...ktorý he taký najaaaaj spolahlivejsi nevieš? Clearblue je super ale ma 20ku citlivost to je zbytočne.
@carla232 ja tam vidim kanalik ... Neni test dobry skus test od dr maxa ja som bola spokojna ..
nitusiak ako si dopadla?
Dievcata,poradte.Prestali ma boliet prsia.Ani ich nemam take zdurene ako som mala.Krize sem tam bolia,v podbrusku ma sem tam pichne.Tehu potvrdene.Je to ok,ked vymiznu priznaky?😕
@liara30 je to v pohode
Neskor pridu ine priiznaky😉
Tahanie slabin,vajecniky,krize, maternica
Ja man nizky tlak a v prvom som Mala ok
Treba viac pohybu
Pride naladovost
Chute
Neboj Este si "uzijes"
@liara30 urcite je to ok.mne vymizlo jedno a zacali priserne nevolnosti...niekedy mam pocit na umretie :( neskutocne stavy
@sara34valentina ako myslíš to tahanie slabin?
@sara34valentina tak naladova som už teraz.aj sa snažím hýbať sa.Tak dúfam že to bude ok😀
@martinkamm a čo ti zmizlo,?v ktorom si týždni?

Praveže som dala len 3kvapky...ale toto je uz druhy.co mi takto vyšiel....tak mi to je divne...pred dvoma mesiacmi mi tam voda staala na tom teste a ost stale negat.
Strašne toto hahahah...tak teda nist mno couz