Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@liara30 mala by som byt v 7tt ale v pondelok idem k lekarovi tak budem vediet presne.Uz ma prsia tak nebolia ale zle mi byva neskutocne :( ani fungovat normalne neviem len lezat a utekat na wc :(
@soncita22 ja ju tam.vidim, aj ja som mala.taku a bolo.to ono 🙂
@patkaamirko to om ja barbinocka13, Jeeej Gratulujeme.k malej Kimberley, ste velmi pekna rodinka... no vidis, naskakala si sa na lopte, napila alchemilky, najedla.kompotov, a stalo to za to ;) Mala.bude.mat zazitok :D Aky bol porod do vane?
Baby som v 23tt, hlavne tie ktore mate uz dve a viac deti nebolel vas pri chodzi alebo ked ste sa viac namahali cely spodok(posva a okolie)? Mna uz treti den ale snažím sa oddychovat aj ked pri malej sa to veľmi neda
@gabcca take potahovanie.
Ja to PRI druhom teraz intenzivnejsie citim
@loli9511 vidim ju a gravitesty vychadzaju takto po istom case, a znaci to,ze su pozitivne 🙂
@sara34valentina neviem ci je to potahovanie, je to taky divny pocit pri chodeni, aj ked v noci sa otocim tak vtedy to citim akoby ma cely spodok posva a pysky boleli.
@biela_sova tak to je teda mile prekvapenie ak by velmi by som sa tesila 🙏🏽😊
@loli9511 aj podla mňa je to kanálik
@gabcca no dnes v meste som citila nieco co ty
AZ do vaginy pichanie
Vraj to dakoho tak
Neboj telo SA len pripravuje
@loli9511 toto bolo moje prve a bolo to tehu
@biela_sova a to na ktory den si si robila ze ti vysiel takto a bola si tehu😊
@loli9511 sprav si test neskor alebo pockaj ked ms bude meskat🙂 ..
@biela_sova ahoj. Je tam vidiet slabulibkeho ducha..
Babeny nikdy nic nie je stratene. Mne vysiel prvy pozitivny test az na 42DC a to len tiez slabulinky duch po 2 dnoch ked som testla znova bola ciarocka uz silnejsia a po dlasivh par dnoch som vyskusala clear blue digital a mala som krasne + 2-3 .. takze niekedy ak je slabsie hcg alebo prebieha neskor ovulka ci uhniezdovanie to takbyva. Za to ze je biely vytok hlien z krcka neznamena ovulku.. neni lepsie testovat az v den ms alebo az ked bude meskat alebo ked uz tak tyzden po jej vymeskani ?radsej by som bola pre krasnekolajnickove testiky a nie vselijake bele kde si clovek namysla tehotenstvo a druhe zeny mu to s radostou potvrdia.. nie je dobre davat nadeje bielym testom to som nerobila ani ja a pred mojim pozitivnym prvym testom som pouzila 2 ktore boli snehobiele... Prajem si aby kazda z vas co nemoze mat dietatko co sa nedari aby mala krasne kolajnicky aby bola kludna vo vivine babatka a aby bolo vsetko v poriadku a aby bola maminka i dietatko zdrave 🙂 drzim palceky.
@martinkamm tak potom napíš ako si dopadla
@zuzinkaba
@daduska_maminka ahojte tento test bol robeny historicky 8DPO so stastnym koncom 🙂 potom uz len tmavla druha ciarka 🙂
Dievcence dnes 33Dc bazalka 2 dni 37.08 a vcera a dnes 36.87.prsia ma svrbia a do toho ma zacali vcera vecer boliet a take tlaky mam v nich. Krize na nevydrzanie a od vcera mam taky biely vytok. Pride asi mrcha ze?
@liara30 jasne dam vediet
@laydy7777 a mi to mame odkial vediet ? Bolesti prsnikov su aj priznakom mrchy ale aj tehu ale vela stastia
@laydy7777 sprav tehu test
@loli9511 nechcem aby si bola sklamana,ani zarmutena.skor ako kanalik to vyzera.No su tu od toho ine skusenejsie maminky ktore ti urcite povedia lepsiu spravu ako ja.No drzim tak ci onak palce🙂
@butterfly333 skusala som pred 3 dnami aj som to sem davala skus pozriet na to ale ja tam nic nevidim. Dajuem
Dievčatá neviete mi poradiť robila som si test a bol pozitívny ale tá druhá čiarka bola slabá išla som k dr test z krvi pozitívny že som tehotná a dnes som si skúsila test či bude druhá čiarka silnejšia a pozerám a bola tam len jedna čo to znamená stretla sa už niektorá z vás s tým 😢
@jarka0 .. ak ti to zistili z krvi by malo byt vsetko v poriadku .. 🙂 mohol byt zly test
@daduska_maminka jej bodaj by si mala pravdu lebo sa už veľmi bojím vo februári som potratila tak dúfam že teraz sa to nestane 😔

@liara30 ja som si kládla rovnakú otázku. Že nemám žiadne príznaky, okrem choroby čo mi začala len tak a že mi bolo tri dni zle. Inak nič, prsia trošíčku citlivé.