icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zuzinkaba
18. aug 2017

@biela_sova fiha tak to skoro sa ukazalo😊Gratulujem😊Ja som dnes 11dpo a neviem ze uz mam testovat alebo uz mam vydrzat😀

daduska_maminka
18. aug 2017

@jarka0 ved skus si este test spravit aj ked ono to uz je zbytocne vyhodene peniaze a stresy .. musis uz len verit

nivea777
18. aug 2017

@jarka0 skus spravit este jeden test,ak bude aj tam 1 ciarka tak potom to ries

kacenaaa
18. aug 2017

Baby môže byť čudná chuť v ústach príznak možného tehu? Dnes od rána katastrofa neviem k čomu to mam prirovnať a nechce to prejsť po žiadnom jedle alebo pití

daduska_maminka
18. aug 2017

@kacenaaa o tom som teda nepocula .. netreba kazde priznaky ktore ste nikdy pred tym nemali davat k tehotenstvu 😖😖 ..

sisy222
18. aug 2017

@kacenaaa čudná-ja som mala skôr chut po zeleze,co sa aj piše ale nebolo to uplne hned na zaciatku.najskor treba spravit test,ten býva najistejsi.

kacenaaa
18. aug 2017

@sisy222 na teste iba dušik ktorého vidím asi iba ja 😀

barunka144
18. aug 2017

Ahojte, som tu nova. Som po ET 16.8. a cakam ci sa uhniezdili moje dve lasky. V piatok 25.8. idem na krv. Mala som PK a vklad bol na 6 den od OPU... Velmi sa bojim...

sharpey
18. aug 2017

@kacenaaa nevidím :( ja mala čisté čiarky silné keď bol duch nikdy som tehu nebola :(

biba12
18. aug 2017

@kacenaaa veľmi sa sleduješ. Viem, že si praješ byť tehotná a veľmi ti to želám, ale to chce pokoj, kľud a trpezlivosť 🙂 príde to. :wink

sisy222
18. aug 2017

@kacenaaa uplne ta chápem ;) vies kolky si dpo?alebo ti uz mešká ms?ak ti mešká ms,tak asi nic z toho :( ak ti nemešká,nádej je stale 🙂

kacenaaa
18. aug 2017

Ešte mokrý test niečo sa tam črtá ci sa mi zdá?

biela_sova
18. aug 2017

@zuzinkaba o 6 dni teda 14 dpo takyto

biela_sova
18. aug 2017

@zuzinkaba no urcite ti uz ukaze, ak sa postastilo, inak tento druhy test je gravitest od cemia, 10tkove, cez internet objednane z dr maxa, 3testy za 3,19eur, farbia najviac,takze preto aj ten skok za 6dni

biela_sova
18. aug 2017

@kacenaaa aj ja 🙂 tento pepino ukazuje velmi.sla o,skus iny test, dr max alebo.cemio.gravitest, mamatest

kacenaaa
18. aug 2017

@biela_sova ďakujem skúsim lebo sme sa snažili no a vieš prsia bolia čudná chuť v ústach ktorá nie a nie zmiznúť :( tak reku ze skúsim no nič prevratné tam neje

zuzinkaba
18. aug 2017

@biela_sova super dakujem za info idem ho rovno objednat😀A budem verit ze budu //😊✊🏻

zuzinkaba
18. aug 2017

@biela_sova no asi nic z toho nebude tentokrat🤔Je jak sneh biely😎😡

sara34valentina
18. aug 2017

@kacenaaa Ano moze ,mala som ju v prvom tehu..

sisy222
18. aug 2017
sisy222
18. aug 2017

@kacenaaa čisto teoreticky by na ňom cosi mohlo byt ;) tak drzim palce 🙂

kacenaaa
18. aug 2017

@sisy222 ale výtok mam taky by som povedala ako pri ovu skoro

biela_sova
18. aug 2017

@zuzinkaba no tento nepoznam, ale skus tie gravitesty, aj do zasoby si zober, tie ukazuju pekne a jed je na nich ciarka aj skoro, je to ono...a ked sa nepodari tento mesiac,podari sa na druhy...je aj pravda ze niekedy jeden vajecnik produkuje kvalutnejsie vajicka, napr ked mas na druhom cystu, o ktorej ani nevies, alebo iny problem. Kazdy mesiac po spravnosti vychadzaju vajicka na.preskacku, teda napr august z laveho sept z praveho... aj to moze teda zohrat rolu. A skus moju osvedc radu, ostat po tom lezat a mat.orgazmus 🙂 to pomaha urychlit transfer spermii tam, kam.treba 🙂

biela_sova
18. aug 2017

@sisy222 vidim ju 🙂

husky48
19. aug 2017

Ahojte. Tento mesiac som chcela testovat az v den ms,ale nakolko mi je tazko od zaludka a prsia mi narastli jak balon, co u mna nieje zvykom, skusila som test. Spravila som dr.max. nemam s nim moc skusenosti,preto sa chcem spytat, ci sa tqma daco rysuje. Dnes som 9DPO. Vrchny vcera vecer,spodny dnes rano.dalsi spravim az v pondelok rano.dakujem za akykolvek nazor.

zuzinkaba
19. aug 2017

@biela_sova hej to viem ze sa striedaju vajecniky. Ja mam

zuzinkaba
19. aug 2017

@biela_sova ja mam praveze pravy vajecnik s nejakym velkym folikulom a preto mavam aj ovulaciu tak strasne silnu aj niekolko dni, ze skoncim na pohotovosti co ledva zijem. Aj tento mesiac to tak isto bolo preto som si myslela, ze uz sa postasti ale zatial nic. A aj som ostala hned lezat😁 Tie testy idem dnes kupit do lekarne aj tam ich maju😊Dakujem za rady😊👌🏻

biela_sova
19. aug 2017

@zuzinkaba to presne mam.aj ja, preto tie "mudrosti" taham z paty 🙂 ale nastastie mam skusenost,ze aj z neho sa da otehotniet 🙂 toho som sa bala,ze na nom bude kvoli perzistujucemu folikulu zrast alebo zhrubnuta stena/cikatrizovana...ako sa povie...zjazvena. neboj, ak velmi chces, babo do takeho telicka chce tiez 🙂

biela_sova
19. aug 2017

@husky48 pozri na moj co.som dala na predchadzajucej strane, tiez dr max. Tiez bolo slabo vidiet, den predtym.som ho.sem ani.nedala, lebo nebolo co vidiet 🙂 ale ja som videla taky hrubsi tien, ktory ked vyschol,tak uz nebolo.vidiet.nic. no a na druhy den uz takato.ciarka, o sest dni uz hruba ciarka. Skus sa sustredit na ten tien do 5min od namocenia. Ak ho tam.vidis,je to nadejne. Dr max je jeden za mna z najcitlivejsich testov 🙂

biela_sova
19. aug 2017

@kacenaaa ked sa ti na.pepine najprv crta tien, ked ho namocis, potom.o par dni slabunka ciarka, tak to je tiez dobry signal. Len.nech obden.silnie. hod testik ked.budes mat, pozrieme.sa 🙂