Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@jarka0 ved skus si este test spravit aj ked ono to uz je zbytocne vyhodene peniaze a stresy .. musis uz len verit
Baby môže byť čudná chuť v ústach príznak možného tehu? Dnes od rána katastrofa neviem k čomu to mam prirovnať a nechce to prejsť po žiadnom jedle alebo pití
@kacenaaa o tom som teda nepocula .. netreba kazde priznaky ktore ste nikdy pred tym nemali davat k tehotenstvu 😖😖 ..
Ahojte, som tu nova. Som po ET 16.8. a cakam ci sa uhniezdili moje dve lasky. V piatok 25.8. idem na krv. Mala som PK a vklad bol na 6 den od OPU... Velmi sa bojim...
@zuzinkaba o 6 dni teda 14 dpo takyto
@zuzinkaba no urcite ti uz ukaze, ak sa postastilo, inak tento druhy test je gravitest od cemia, 10tkove, cez internet objednane z dr maxa, 3testy za 3,19eur, farbia najviac,takze preto aj ten skok za 6dni
@kacenaaa aj ja 🙂 tento pepino ukazuje velmi.sla o,skus iny test, dr max alebo.cemio.gravitest, mamatest
@biela_sova ďakujem skúsim lebo sme sa snažili no a vieš prsia bolia čudná chuť v ústach ktorá nie a nie zmiznúť :( tak reku ze skúsim no nič prevratné tam neje
@biela_sova super dakujem za info idem ho rovno objednat😀A budem verit ze budu //😊✊🏻
@biela_sova no asi nic z toho nebude tentokrat🤔Je jak sneh biely😎😡
@kacenaaa Ano moze ,mala som ju v prvom tehu..
@zuzinkaba no tento nepoznam, ale skus tie gravitesty, aj do zasoby si zober, tie ukazuju pekne a jed je na nich ciarka aj skoro, je to ono...a ked sa nepodari tento mesiac,podari sa na druhy...je aj pravda ze niekedy jeden vajecnik produkuje kvalutnejsie vajicka, napr ked mas na druhom cystu, o ktorej ani nevies, alebo iny problem. Kazdy mesiac po spravnosti vychadzaju vajicka na.preskacku, teda napr august z laveho sept z praveho... aj to moze teda zohrat rolu. A skus moju osvedc radu, ostat po tom lezat a mat.orgazmus 🙂 to pomaha urychlit transfer spermii tam, kam.treba 🙂
@sisy222 vidim ju 🙂
Ahojte. Tento mesiac som chcela testovat az v den ms,ale nakolko mi je tazko od zaludka a prsia mi narastli jak balon, co u mna nieje zvykom, skusila som test. Spravila som dr.max. nemam s nim moc skusenosti,preto sa chcem spytat, ci sa tqma daco rysuje. Dnes som 9DPO. Vrchny vcera vecer,spodny dnes rano.dalsi spravim az v pondelok rano.dakujem za akykolvek nazor.
@biela_sova hej to viem ze sa striedaju vajecniky. Ja mam
@biela_sova ja mam praveze pravy vajecnik s nejakym velkym folikulom a preto mavam aj ovulaciu tak strasne silnu aj niekolko dni, ze skoncim na pohotovosti co ledva zijem. Aj tento mesiac to tak isto bolo preto som si myslela, ze uz sa postasti ale zatial nic. A aj som ostala hned lezat😁 Tie testy idem dnes kupit do lekarne aj tam ich maju😊Dakujem za rady😊👌🏻
@zuzinkaba to presne mam.aj ja, preto tie "mudrosti" taham z paty 🙂 ale nastastie mam skusenost,ze aj z neho sa da otehotniet 🙂 toho som sa bala,ze na nom bude kvoli perzistujucemu folikulu zrast alebo zhrubnuta stena/cikatrizovana...ako sa povie...zjazvena. neboj, ak velmi chces, babo do takeho telicka chce tiez 🙂
@husky48 pozri na moj co.som dala na predchadzajucej strane, tiez dr max. Tiez bolo slabo vidiet, den predtym.som ho.sem ani.nedala, lebo nebolo co vidiet 🙂 ale ja som videla taky hrubsi tien, ktory ked vyschol,tak uz nebolo.vidiet.nic. no a na druhy den uz takato.ciarka, o sest dni uz hruba ciarka. Skus sa sustredit na ten tien do 5min od namocenia. Ak ho tam.vidis,je to nadejne. Dr max je jeden za mna z najcitlivejsich testov 🙂
@kacenaaa ked sa ti na.pepine najprv crta tien, ked ho namocis, potom.o par dni slabunka ciarka, tak to je tiez dobry signal. Len.nech obden.silnie. hod testik ked.budes mat, pozrieme.sa 🙂

@biela_sova fiha tak to skoro sa ukazalo😊Gratulujem😊Ja som dnes 11dpo a neviem ze uz mam testovat alebo uz mam vydrzat😀