Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Myslíte že digitálny sa oplatí urobiť?
Baby môj digi negatívny tak snáď nabudúce 😒🙏
@husky48 joj tesim sa s Tebou, sama.viem.ako pysne som.fotila.sem.test a na fotke.nic 🙂 preto.ak.si ju videla,je to.supeeer
@biela_sova zatiaľ som opatrná A neteším sa moc,ale ak bude silniet,tak mi srdiečko podskoci. Je to prvý cyklus po 10- dňovej liečbe na ureaplazmu. Našťastie atb zabrali hneď,takže sme sa mohli pustiť do snazilkovania. Bola by som rada, ak by sa podarilo hneď. V podstate to bola príčina, prečo sa to.predtym neudržalo. Takže pondelok to isti 😀
@husky48 ja tam veru nič nevidím
@kacenaaa nevadi na buduci mesiac, kys listova, psychicky pokoj (nenechat sa vyviest z miery, toto velmi ponohlo mne, nepripustat si vsetko), alchemilkovy cajik prvy polovicu cyklu, vela pohybu na prekrvenie panvoveho dna...bicykel, beh, tanec...ved je leto, tak sa este potesime, no nie? ;)
@husky48 aha toto.je dobry bod, s tou ureoplasmou, to si mi aj dala.dobry bod na clanok. Prekutram.zahranicne publikacie a napisem.o tom na FB Bielu sovu, nech baby citaju, mozno to maju,samozrejme.nevedia o tom, a trapia sa a gladaju ine priciny. Len jedna otazka, ak dovolis: mala.si viacere potraty podla Teba,co sposobila pritomnost ureoplasmy? Ci si len myslis,ze to ze sa nedarilo.bolo tymto sposobene. No.pozri,ked si sa preliecila, tak si myslim,ze Tvoja ciarka.uz dnes bude silnejsia ;) tesim sa na dalsi tesik,mna to tak bavi 🙂
@biela_sova naozaj môžem brat tu kyselinu listovú? Načo je to dobre 🙂
@kacenaaa neminaj zbytocne peniaze na digi test nabuduce..pokial nemas pekne viditeľné ciarky na 10teste.tak digi ti neukaze nic..kyselina listova su vitaminy,mozes to brat hocikedy..najviac jej je v psenicnych klickoch ale kyselinu listovu obsahuje aj pecen,fazula,ruzickovy kel,cvikla,vajcia,orechy,avokado a mnoho dalsich potravin
@biela_sova pár rokov dozadu som bola tehotná, potvrdené lekárom Z krvi. Skončila som V nemocnici A následným potratom. Snažiť sme sa začali znova az S iným partnerom teraz V marci A V júni som mala dve čiarky na teste, menzes meškal A potom dorazil. Test potom biely.nemozem S istotou potvrdiť,či som tehotná bola nakoľko som U lekára nebola.sla som na kontrolu A povedala Dr. Co sa stalo.zobral stery A mala som pozitívnu ureaplazmu.velmi casta baktéria. Ženy ju majú ani O nej nevedia ako ja aj dlhšiu dobu.
Tieto stery ale nerobia pri klasickej preventívne. Tu som mala V decembri.vsetko bolo OK. Treba si vyžiadať konkrétne ureu.odporucam všetkým žienka ktoré sa začínajú snažiť,nech si tento ster vyžiadajte. My sme sa doliecili obaja A uvidíme. Inak máme HP A spermiogram ok. Jaj A vraj môže tá ureaplazmu byť dôvodom, že sa to neudržalo predtým.pozti na netreba.je tam veľa O tom 😉
@biela_sova * pozri na internete,je tam toho veľa O tom... Som chcela napísať :_D
@nivea93 podla mna peknA druha ciarka
@husky48 super.si to napisala, veru, musime.toto co najviac pisat, aby sme.sirili osvetu... vidis ani mna by to nenapadlo! Tak.u len cakajme ako sa vyvinie Tvoj testik 🙂
@kacenaaa tak ako povedala nivea777, je to.vitamin, ktory ked chyba v tele matky, moze.vazne ohrozit plod...napr sposobit razstep chrbtice a ine nervove.poruchy. preto sa oplati nrat ju par.mesiacov pred otehotnenim, aby koncantracia kys listovej bola dostatocna, ked sa embrijko rozhoduje,ci sa uhniezdi alebo nie. Aby si mu vytvorila.co najlepsie podmienky. Nie je draha, ja som brala.tu lacnu z dr maxa, ich.
@biela_sova ďakujem za radu 🙏
Baby prosím nemáte skúsenosti dnes som bola na pohotovosti lebo som začala krvácať a podľa PM som 7 týždeň a 1 deň urobili mi ultrazvuk a dr videl len vačok a dal mi lieky na zastavenie krvácania myslíte si že je tam nejaká malá šanca že by to mohlo byť všetko v poriadku ? Ďakujem za odpoveď
@jarka0 ahoj citala som tvoj prispevok tusim zo vcera,ze krv ti tehotenstvo potvrdila a robila si so test a ciarka slabne,dnes si si test robila? Na teste by si mala mat krasne dve kolajnicky,lebo hcg ked stupa tak by aj ciarka mala silniet. Lekar ti co povedal?
@jarka0 ahpj mozno.si mala.ovulaciu neskor ako v.strede cyklu a si v 5tt, napr, preto videl len vacok. Krv na Hcg ti nebrali?
@prskavka2223
@jarka0 ahoj prskavka, tu barbinka13, len som.si dala toto meno, aha, jarka pisala ze slabne ciarka na.teste? Plus krvacas, teda jedna sa o ciru krv ako pri menz? Hm... tak to je bohuzial horsi pripad, ale este stale nadej umiera posledna.. jarka nedas tie testiky sem.nech pozrieme ten trend?

@biela_sova ja som ten dnesny videla este ani neuschol.a po uschnuti ho tiez vidiet.je tam hruba ciarka. Takze dufam ze o dva dni uz bude pekne vidiet. Dakujem ti. Si zlata 😉