Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sara34valentina v skutcocnosti to viac vidiet skusim o 2 dni ak nedorazi
@biela_sova ak sa potvrdí toho 30.8. tak úplná náhoda. Potom.zacnem veriť, že zázraky sa dejú.
Nejde mi to dať do negatívu tak sama neviem že čo
@jarka0 och to mi je luto, ze uz silno krvacas. Su pripady, ako si tu citala, kedy sa babo udrzi.aj cez silne.krvacanie, ale.nie su az tak pocetne... ale zavisi od toho, o aky.druh krvacania ide. Ak mas.aj krce, je to ten horsi pripad, ak nie, moze to byt napr hematom, co krvaca...a babo vtedy nemusi byt ohrozene. No, dufam, ze to vyjde,ale sama.si vzdy hovorim, ze keby nahodou aj nie, odreveme.si to, ale v tych svoch ciarkach aspon mame.dokaz, ze s partnerom.deticky mat.mozne, a skusime.to.hned na.buduci cyklus. Ak sa nedari udrzat, tak seria drobnych vysetreni z krvicky a pricina sa najde. Poda sa liek, a hura do dalsieho zdarneho tehotenstva. Viem.o com.hovorim...
@janka1919
Asi tam.tien vidim, len fotka je zla... takto: vidis ju tam nazivo? Ak.ano,znamena, ze tam je...dnesne testy uz nerobia.falosnych.duchov. videla si tienik druhej ciarky hned ako nim presla farba, ze sa ti zazdalo,ze sa tam nechvilku zastavila? To je ono, ak si videla ... 🙂
@biela_sova to si veľmi pekne napísala až mi je s toho do plaču
@janka1919 podla mna tam nič nieje zbytočne by si davala do negativu negatív vytiahne aj kanalik.
@biela_sova veru aj dnešne testy robia falošnych fuchov.
@biela_sova aaaano mam super trenera...on vie ze chceme babo aj ako sa mam stravovat...zakazal mi tuniaka papat,zevraj obsahuje vela zeleza a to neni dobre ked chcem otehotniet...dnes som snim mala prvy trening opat asi po roku a skoro som tam dusu nechala 🤣🤣🤣...uz sa tesim aka bude zajtra svalovka ach 🤣🤣🤣🤣...hej na ten obklad aby nevychladol to mi aj bylinkarka povedala,ale viesco? Mam ma cvicenie taky pas na suchy zips takze uz to mam okolo bruska aj s obkladom 🙂...dnes som 7dc takze ovulku cakam a budem ju testovat tak od 10dc do 15dc a uvidim. Od buduceho mesiaca mi lekar chce dat clostil tak uvidime.
@biela_sova a dnes mi teda dal trener kondicak...samozrejme sme spominali na obdobie ked som kondicku mala perfektnu a daval mi 60 serii po 3 cviky brusakov a stale som mala malo 🤣🤣🤣...dnes som ledva odfucala 12 serii po 3 cviky 🤣🤣🤣...no hroza...ale nedalo sa cvicit bohuzial...otehotnela som,potratila som a potom kolotoc kym sa das fyzicky aj psychicky dokopy a plus este hormony od gyndu si davat no a este samozrejme vek neoklames takze cim starsia tak tym sa mi viac nechce...radsej by som uz behala za nejakym dvojnohym drobcekom
@butterfly333 skor to vidim tak, ze hcg tam.je, embrio.sa zacne uhniezdovat, ale nakoniec priroda rozhodne.inak. hm, urobili sme.jeden pokus, vtipny ale mozno pomoze. Kamosla.snazilka.otehotnela, takze uz svoj stos testov nepotrebovala. Jej manzel poskytol vzorku mocu, namocili rozne testy a nijaky duch sa mu neukazal. Spravila.si testy aj kamoska, ktora nikoho nemala, takze ziadna.pravdepodobnost gravidity, a nic. Biele najbelsie.
Vysledok: daj boze za duchov na teste! Je to signal, ze mozme pocat! Ak je duch, znamena,ze hcg pravdepodobne neprekroci hladinu 10 miu/ml, takze aj z krvnych testov vyjde negat vysledok, ale aspon nejake je.
No ked mas skusenost s duchmi, tak prosim napis tu snazilkam, ktore ich robia, nech sa zbytocne nestresuju.
Pokus s testami.bol.robeny recentne s.pepinom, dr maxom, mamatestom a cemio gravitestom.
🙂
@prskavka2223 no.yo ano, verim ti... ja som.vekom pribrala 5kg, sice ich nejako na.sebe nevidim, ale ako povedal jeden starsi pan, ocko nasho kamosa...aj vek daco vazi :D
Ja zvyknem behavat, 3km.max, ale.udrzuje ma.to v kondicke. Dakedy som.skusila.cvicit vo fitku, sle rychlo ma.to preslo ... asi som.leniva...ale zas mne sa velmi paci na cerstvom.vzduchu. no ved nesmut, skoro sa do kondicky.dostanes...po troch razoch si tam, kde si bola 🙂
@jarka0 no.nechcela som Ta rozplakat 🙂 mne sa tato nasa komunita velmi paci, lebo tu najdes baby s podobnym.osudom a.vela z nich nakoniec to vytuzene babatko aj porodili. Raz mi povedala.manzelka.nemenovaneho cirkevneho hodnostara (pozor, co sa moze zenit, nie katolik 🙂 ), ze kazde potratene.babatko je dusicka, ktora potrebovala.dokoncit.svoju put v.tele.pozehnanej matky, aby ju priblizilo viac k pozehnaniu vytuzeneho babatka. Ze je to aj prirodzene, a mozno dnesna.medicina je trosku kruta, ze Ti dava prostriedok vcasnej.deketcie tehu, no zaroven nase mamy mozno.ani.nevedeli, ze su tehotne, meskanie zobrali ako meskanie, nie ako potrat. Takze si ani nemyslim, ze dnes je to rapidne.pocetnejsie, myslim.pripady spontannych potratov. To co.viem je, ze treba mysliet pozitivne a prjpravit.drobcovi.co najlepsie.prostredie.pre.buduce uhniezdenie sa...ved sa to este aj tak krasne vola, zahniezdenie. Je leto, jedzme ovocie,zeleninu, nebojme.sa aj trosku.pribrat, robme.si radost, hybme sa, lubme.svojich muzov....a osud nas uz nejako.odmeni za to ;)
@biela_sova ja nehovorím že všetky testy robia falošnych duchov. No čo som tu vyše 3,5roka tak viem otom svoje. Viem že tie fialove mama testy gravi testy robia falos.duchov. No niesom jediná ktorá si to myslí.
@jarka0 Jarka nechcem.Ta rmutit, skor.len dodat nadej. Napisala som.pred par dnami.clanok o moznych dovodoch, ak sa stava castejsie, ze si zena najde dve ciarky a male sa.udrzi len par tyzdnov... https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=825... tak sa nepozeraj na nazov.clanku, ale skor pozitivne.do buducna na.moznu diagnozu pricin. fakt to nie su komplik vysetrenia, casto len z krvicky, a jednoduchou.liecbou sa babo udrzi... ale.to je samozrejme.mozno.len nahoda, ak sa to nestalo mnohokrat... stale treba mysliet aj na.akusi prirodzenu selekciu, priroda sa sem.tam.takto kruto rozhodne, ak sa pri delni buniek nieco zle vyvrbi...radsej z kratsej cesty ako potom.plakat ovela viac. Aj toto som.si ja povedala. Takze este raz, lubme.manzela/priatela, lebo nam dal darcek v podobe dvoch ciarociek,a najblizsie v podobe perinky.plnej stastia ;)
@butterfly333 fuha tak.ich prestanem.radit.... no ja som mala skusenost ze ked nic tak biele, jed sa podarilo tak.prve ukazali... dr max sa mi este paci, co Ty na to?
@prskavka2223 co viem tak prave žena pred snažením aj v tehu potrebuje železo a niekedy je to aj príčina ked sa nedarí ked je žena anemická. Ja mám anemiu železo pod hranicou ani lieky nezaberaju.
@biela_sova dr.max su super čo tu čitam su velmi dobre. My sme sa snažili vyše 3,5roka mám za sebou 5x MA a 1x som rodila mrtve v 22tt. Naposledy minuly rok som v 7tt potratila stale sa nedarí tak sme to nakoniec vzdali. No testy som nerobievala je to zbytočne stresovanie robit tak skoro tehu test je podla mňa zbytočne. Ja som merala bt a vedela som vždy že ms príde.
@butterfly333 tak.to ma.velmi mrzi...a absolvovala.si vsetky mozne vysetrenia? Celiakia, genetika , imuno, hematologia, prolaktin, testosteron? Nemas skoliozu, inak tvarovanu chrbticu? Hodim.Ti linknco Jarke, mozno to uz cele poznas, no aj mnabprekvapili iste ochotenia, co som nasla v zozname...a nehladala.by som pricinu v nich... skus https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=825...
@biela_sova no čo ešte nemam je zistenu celiakiu bola som minuly tyžden na hadičku na gastro čakam na vysledky budu až 24.10 a mam.trocha krivu chrbticu teraz som po druhej operacii kolena menili mi chrupavku a zistili mi že mam osteochondrozu 4štadia posledne čiže časom ma čaka vymena kolenneho klbu len sa musim.zotavit po tejto operacii. Inak ostatne vysledky ok no a mam trombofiliu 4mutácie
@butterfly333 hm, a na trombofiliu sa liecis predpokladam? Moznonaj toto kym.bolo.neliecene, tak.robilo sarapatu. ..
@biela_sova zaujímave čitanie no ja mam MTHFR no tak by som mala brat nejaku špecialnu kys.listovu tak prečo mi ju moja hematologička nedala ked vie o mojom probleme? Nechapem to
@biela_sova praveže ta moja hematologička mi nič nedala nechapem prečo ked vie že som 6x prišla o dieta.
@butterfly333 no ved toto, a nemozes ju zmenit? Alebo pred zmenou este s nou narovinu prerieknut? Ze si prosis liecbu na problem kvoli pluriabortom?
@biela_sova tu kys.listovu može predpisat aj obvodná? Je to kyselina levomefolová?
Ja som rano zazila sok.Potvrdene tehotenstvo aj ultrazvukom a su tam dvojicky😊
@selinaliana presne tak skus o dva dni z ranneho🙂))) ked sa nan pozriem rychlo vidim tam dusika,,,,, a ak ho vidis aj ty na svojom testiku tak drzim palce nech je o 2dni uz viditelnejsiiii ♥

@cellesta gratulujem, aj ja som mala.taku 🙂 pisala.si.ze.mas.nepriechodne.vajcovody, robila.si nieco specialne na.zlepsenie plodnosti (lieky, caje, cvicenia) ci len super dobra nahoda? 🙂