icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

biba12
21. aug 2017

@prskavka2223 že je to dobrý nápad, pohyb len a len prospeje 🙂

martinkamm
21. aug 2017

Tak babulky predstavujem Vam nase aprilovciatko 🙂uzriet svetlo sveta by malo 6.4.2018. Krasne nam bilo srdiecko a vsetko je ako ma ♡vsetkym Vam zo ♡ zelam uspesny koniec v podobe // a miminka v brusku

iwulqa
21. aug 2017

Baby ja ju tam vidim dnes sice 46 DC povedzte ze ju vidiet

elenita
21. aug 2017

@iwulqa jasne, ze vidiet 😉

elenita
21. aug 2017

@jarka0 Ahoj, ako si dopadla? Bola si dnes u lekara alebo si si robila test?

kaki221
21. aug 2017

@iwulqa je tam krásne vidieť😃

trinka
21. aug 2017

@iwulqa je!

prskavka2223
21. aug 2017

@iwulqa jeeeej jasne ze je vidieeet kraaasne 🙂.

jarka0
21. aug 2017

@elenita ahoj bola som dnes u dr ale nepozeral ma keďže som bola včera na pohotovosti a tam mi robili ultrazvuk dnes mi zobrali len krv a zajtra mám zavolať ale neverím že to bude ok lebo silno krvácam 😢

selinaliana
21. aug 2017

Baby vidite tam nieco ?

jarka0
21. aug 2017

@biela_sova hej mám a to ďakujem pánu Bohu že ich mám ale toto nevyzerá dobre zajtra budem mať výsledky z krvi ale neverím že s toho niečo bude lebo silno krvácam

prskavka2223
21. aug 2017

@jarka0 to cakanie na nejaku dobru spravu je hrozne, ze? sama som si to zazila a ten mesiac strachu mam pocit ze mi zobral pol zivota :(...drziiim silno prsty aby si vsetko mala v poriadku, ja som take stastie nemala v januari. a teraz ma napadlo na pohotovosti ti nebrali krv?

cellesta
21. aug 2017

Mne dnes mešká dva týždne a bola som u doktora. Robil sono, sliznica veľmi vysoká a vraj niečo sa črtá. Vyvolavacku mi nedal, mám.prist o týždeň ak mi nepríde ms. A niečo mi rátal podľa jeho výpočtov a povedal, že je ešte skoro lebo mi mešká akože iba piaty deň. Test si mal ráno urobiť ale jasne,že som urobila teraz. A ešte povedal,že ak príde ms, že bude veľmi silná.

cellesta
21. aug 2017

Ale brucho boli ako pred ms celý čas. Každú chvíľu sledujem,či prisiel. Taká slaba čiarka je tam

cellesta
21. aug 2017

@martinkamm gratulujem k bábätku

selinaliana
21. aug 2017

@martinkamm gratulujem adam sa k tebe pridame k aprilovkam ;)

selinaliana
21. aug 2017

@cellesta mas krasne //

cellesta
21. aug 2017

@selinaliana aj doktor je zvedavý lebo mám nepriechodné vsjcovody už roky. Všetko možné aj nemožné som skúšala a nikdy nič. Takže ak sa to potvrdí,bude to zázrak.

selinaliana
21. aug 2017

@cellesta no vyzera ze poarilo. Zazraky sa deju len treba verit

cellesta
21. aug 2017

@selinaliana ďakujem. Tento týždeň bude strašne dlhý pre mňa. To čakanie je hrozné.

selinaliana
21. aug 2017

@cellesta nebj ujde ako kazdy iny

martinkamm
21. aug 2017

@cellesta dakujem veeelmi pekne
@selinaliana budem na Vas moooc mysliet, aby ste si vsetky nasli svoje vytuzene // na testikoch a mali zdrave miminko v brusku

jarka0
21. aug 2017

@prskavka2223 ja som tým prešla vo februári a určite to tak dopadne aj teraz 😔 nie tam mi nebrali krv

selinaliana
21. aug 2017

@martinkamm vdaka moja

looola
21. aug 2017

@selinaliana nič tam nevidím

eliska1986
21. aug 2017

@iwulqa ano vidiet ju tam🙂gratulujem;)

laydy7777
21. aug 2017

@cellesta gratulujem. Aj si nieco brala aby si ostala tehu ci uz si sa na to vykaslala potom.....???

cellesta
21. aug 2017

@laydy7777 ešte to nie je isté, uvidíme 30.8. ak nepríde ms. Nie, nič som.nebrala. už som bola zmierená a ani sme sa nesnažili už 7rokov . Preto čakám, že čo z toho bude. Aj doktor je zvedavý 😀

sara34valentina
21. aug 2017

@selinaliana Ja tam nieco vidim😝

biela_sova
21. aug 2017

@prskavka2223 ved skus, myslim s tym.obkladom, len daj pozor, aby neochladol a nechladil.ti celu noc brusko, aby si neprechladla 🙂 ano ano zabarikadujte sa doma a tulenicko...ked mas aj taky.pocit bezpecia ze.ste si vyhradili na.to cas, tak to aj tak.inak ide 🙂 .. ale.teraz vazne, my.toto casto davame.do takej pozicie,ze popri.milion veciach si odskocime "od plotny" po postele a spat do maratonu povinnosti. Podla mna aj osud chce, aby to malo svoju dostojnost, ze aj po tom.sa ostaneme tulit a citime take spojenectvo, ze robime spolu na niecom krasnom. Nehovorim ze zrovna meditacia, ale moment zastavenia sa. No a ten pohyb to je super. Mozno.ked mas.taky.lepsi vztah s trenerom, povedz mu, ze by si aj rada babo, tak nech ta tym.smerom vedie, aby ta zas neprepinal prilis. Posilnovat panvove dno + racovat a.kondicke ano, ale robit z Teba muzatku nie 🙂 on uz bude vediet po.tejto info ake.cviky vylucit.