Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@iwulqa jeeeej jasne ze je vidieeet kraaasne 🙂.
@biela_sova hej mám a to ďakujem pánu Bohu že ich mám ale toto nevyzerá dobre zajtra budem mať výsledky z krvi ale neverím že s toho niečo bude lebo silno krvácam
@jarka0 to cakanie na nejaku dobru spravu je hrozne, ze? sama som si to zazila a ten mesiac strachu mam pocit ze mi zobral pol zivota :(...drziiim silno prsty aby si vsetko mala v poriadku, ja som take stastie nemala v januari. a teraz ma napadlo na pohotovosti ti nebrali krv?
Mne dnes mešká dva týždne a bola som u doktora. Robil sono, sliznica veľmi vysoká a vraj niečo sa črtá. Vyvolavacku mi nedal, mám.prist o týždeň ak mi nepríde ms. A niečo mi rátal podľa jeho výpočtov a povedal, že je ešte skoro lebo mi mešká akože iba piaty deň. Test si mal ráno urobiť ale jasne,že som urobila teraz. A ešte povedal,že ak príde ms, že bude veľmi silná.
@martinkamm gratulujem k bábätku
@martinkamm gratulujem adam sa k tebe pridame k aprilovkam ;)
@cellesta mas krasne //
@selinaliana aj doktor je zvedavý lebo mám nepriechodné vsjcovody už roky. Všetko možné aj nemožné som skúšala a nikdy nič. Takže ak sa to potvrdí,bude to zázrak.
@cellesta no vyzera ze poarilo. Zazraky sa deju len treba verit
@selinaliana ďakujem. Tento týždeň bude strašne dlhý pre mňa. To čakanie je hrozné.
@cellesta nebj ujde ako kazdy iny
@cellesta dakujem veeelmi pekne
@selinaliana budem na Vas moooc mysliet, aby ste si vsetky nasli svoje vytuzene // na testikoch a mali zdrave miminko v brusku
@prskavka2223 ja som tým prešla vo februári a určite to tak dopadne aj teraz 😔 nie tam mi nebrali krv
@martinkamm vdaka moja
@selinaliana nič tam nevidím
@iwulqa ano vidiet ju tam🙂gratulujem;)
@selinaliana Ja tam nieco vidim😝
@prskavka2223 ved skus, myslim s tym.obkladom, len daj pozor, aby neochladol a nechladil.ti celu noc brusko, aby si neprechladla 🙂 ano ano zabarikadujte sa doma a tulenicko...ked mas aj taky.pocit bezpecia ze.ste si vyhradili na.to cas, tak to aj tak.inak ide 🙂 .. ale.teraz vazne, my.toto casto davame.do takej pozicie,ze popri.milion veciach si odskocime "od plotny" po postele a spat do maratonu povinnosti. Podla mna aj osud chce, aby to malo svoju dostojnost, ze aj po tom.sa ostaneme tulit a citime take spojenectvo, ze robime spolu na niecom krasnom. Nehovorim ze zrovna meditacia, ale moment zastavenia sa. No a ten pohyb to je super. Mozno.ked mas.taky.lepsi vztah s trenerom, povedz mu, ze by si aj rada babo, tak nech ta tym.smerom vedie, aby ta zas neprepinal prilis. Posilnovat panvove dno + racovat a.kondicke ano, ale robit z Teba muzatku nie 🙂 on uz bude vediet po.tejto info ake.cviky vylucit.

@prskavka2223 že je to dobrý nápad, pohyb len a len prospeje 🙂