Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
skus odfotit este blizsie..teraz tam druha nieje...alebo skus zas zajtra a hod do negativu
@prskavka2223 nechcela som ale urobila som si az teraz vecer 😂😊 v steru o 11 idem k dr
@cellesta 37 není teplota .. možno si len chorá prechladnutia no uvidíš sama..
@prskavka2223 ahoj robila nevydrzala som nespravit si ale az vecer. Vrchny vcera z ranajsieho a spodny dnes z asi o 9 vecer.
Baby mate skusenost dnes som si kupila ascorutin ( koli tomu ruzovemu vytoku) a tam je napisane neuzivat v tehotenstve a pocas dojcenia. Ja viem ze som ho brala led som bola tehu ale teraz som si neni ista ci brat a az v stredu idem k dr.
@iwulqa moja mne ho dal gyndos tiez brat, ked som bola tehotna, lebo som spinila a krvacala,takze to davaju lekari aj tehotnym. Mne to bohuzial uz vtedy nepomohlo,ale ja som krvacala uz silno ako pri MS
Tak baby dnes ráno už nič a 42 .Deň cyklu ☹
Ja sedím.zas u doktora,už má to prestáva baviť. Ms mešká 16dni, test negatívny a celý týždeň hnedé spinenie od pondelka ako som bola u doktora. Nech mi aspoň krv zobere, lebo.ma poráža. Sa bojím,čo sa deje
@nivea93 nemám dobrú správu
Nerobil ani sono ani krv. Vyšetril má a že podľa neho už dostanem.ms. som.mu povedala,že už od pondelka to mám takto a stále nič. Dal.mi kvapky na uvoľnenie krčku a keď nepríde do 31.8 tak mám prísť. A že mám rátať kvôli tej vysokej sliznici,že môžem skončit v nemocnici s krvácaním.
@michaellab negativny..nema zmysel davat do negativu,ten moze vytiahnut kanalik a zbytocne by si si robila nadeje
@nivea777 aha no....dobre
@illy25 jej no to je dobrynapad, dat test fo nejakych detskych topanociek a fotecku k tomu. No to Ta obdivuje, ze tolko.vydrzis nic.nepovedat, my.sme.s.manzelom sledovali kazdy test spolu, otacali.do.sletla, po 10 min z 1metra pozerali, ci ciarku este stale.vidno. 🙂 ale zas on je velmi zvedavy, tu sa nic neda schovat. A este sa mi paci, ze tsk.originalne ze.k.sviatku.mu to.das 🙂

@patka33 poradim ti ..hod si do negativu...mne tak ukazalo koajnicky aj ked naoko to vôbec nebolo vidiet