Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@monikalex tak nakoniec si spravila.pepino.aj dr.max.a.boli.biele, tak.plany.pollach...mozno.sa nakoniec nieco este z toho.vyklube, ale je.nam.divne, ze na.grsviteste.by boli uz tak vyrazne ciarky a na oststnych bielo 😒
@ikonica ja už fakt netuším. Bola som u neho v pondelok na šibe,že mi mešká ms. Povedal,že sliznica je vysoká a niečo sa tam črtá. Mala som prísť 31.8. zas. Od toho pondelka spinim bledo hnedé, iba pár kvapiek. Tak som išla aj dnes, lebo mi to nedalo. Som myslela,že aspoň krv zobere, aby urobil hormonalny profil. Aj ja by som bola kludnejsia. Pýtal sa,či som robila test, bol negatívny. No len čo sledujem a čítam, tak testy zvyknú byť negatívne aj dlhšie hoci je žena už tehotná. Tak mi povedal, že ak má nepríde, tak toho 31.8 mám prist
Na sone🙂 píše si mobil čo chce
@ikonica mne je čudné to,že mi.meska ms. Ešte nikdy mi nemskalo, vždy chodila doteraz presne. Sono som mala robené aj pred 3mes a všetko bolo ok. Čo sa tak zrazu mohlo stať, že sa mi takto zbláznila ms? Len tak bez príčiny? Len sa bojím aby to nebolo niečo zle. Cystu nemám, to pozeral. Z čoho ešte sa môže stať, že mám vysokú sliznicu a ms nechodí a ani žiadne problémy nemám. Len poslednych 5dni slabé hnedé spinenie. Mešká mi 16dni dnes. Ako môžem mať upchaté niečo ,že nevie vyjsť von krv,keď spinenie ide von. Som z toho jeleň. No zrejme je všetko možné. Mal.mi zobrať krv a hotovo
@iwulqa mame, pokial ti praskla.cievka resp vlasocnica, tak to zastavi krvacanie. Lekari gyn yo bezne.predpisuju,nemaj strach. Je to pisaneno dlhodobom.uzivani, Teba treba podchytit len ma.par dni. Ked xces byt pokojnejsia, brnkni gynekologovi, ale je tam.len kyselina.askorbova - ako vit C, a rutin, farbivo.nachadzajuce sa v cerv. krvinkach.
@biela_sova ach neviem co ti poradit... mozno pockaj este dva tri dni.. na otvaranie krcka casu dost... pockaj tak tri dni, urob test... ked tam nic nebude, tak sa riad lekarom a daj si tie lieky na otvaranke krcka... neviem... alebo skus este ineho lekara... len teraz v piatok poobede asi tazko nejakeho zozenkes...mozno este pohotovost aj ked ta nesluzi na taketo pripady.,
@ikonica zlata si, len asi niekomu inemu si chcela napisat 🙂
@biela_sova je to moc tazkee nepovedaat, aj u sestry som teraz bola,ufff taazkee 😀. A vcera manzel hovori ze....videl som mamicku so syncekom a s takym peknym bruskom gulatym .... 🙂 uff to bolo tazkee nepotesit ho,no drzim sa. Chcela som mu dat prvu foto ale meniny ma uz zajtra a ja mam len ten testik a neutralne oranzovo zlte dupacky s napisom....chceli ste ma,tak tu ma mate. Ja nevieem co robit,ci ho fakt potesit uz zajtra na meniny,alebo pockam na prvu foto a srdieckoo,nevieem 🙂 poradte. A vies co,teraz sa mi lahsie mlci,pretoze pri prvom drobcekovi to stastny manzel hned vykvakal kamosovi,kamos svojej zene,jeho zena po celej dedine....takze moje krasne plany o oznameni stroskotali a rychlo sme museli povedat rodine aby sa to nedozvedeli z dediny. Teraz by som predsa len chcela pockat co najdlhsie,aspon do 10-11.tyzdna ,az potom to rodinam oznamit,nech je to uz takee "istejsie" 🙂 . A teda ak mi nebude moc zle a nezbadaju skor,lebo pri prvom som vracala vkuse takmer cele tehu...netravilo mi,bo maly mi tlacil na zlcnik a sa to aj odrazilo potom...vyoperovali mi ho,takze som zvedava ake bude toto tehu. A ty si v kolkatom tyzdni?
vyskúšaj iný test mne tiež rapid clear dokonca ani neukázal že som tehu a to som bola už v 6tt
@biela_sova pardon to bolo pre @cellesta
@illy25 zlatino velmi som.sa nasmiala, mne sa nepodarilo, nepresli sme.prvym.trimestrom, ale.nevadi, nesnazili sme.sa este tolko 🙂 no ale.mne sa zdulo brucho este rped planovanym.menz, takze sa ma.pytali na dovci ludia, ze v kolkom som mesiaci a kedy rodim 🙂 takE to sa tazko da skryt 🙂 plus om stale.odpadavala, lebo am nizky tlak. Aj o sa edalo velmi skryt, musela.som.byt doma.na pn. no a na dedine ti verim...no co, aspon si videla, aky bol zlatucky manzel, tesil sa. No ale vysvetli mu, ze je to pozehnanie, ale mozes spomenut aj moj priklad, ze uz to vyzeralo ze ideme.do.druheho trimestra, a missed abort... ale.nestras ho ze sa tak stane samoRejme, len vysvetli preco nechces "zarieknut". Tesim sa velmi s Tebouuu, potom napis ako mu povies 🙂
@stratenanajdena no...nieco tam je.... snad to bude duha ciarka a nie kanalik ;)... skus si kupit test dr. max
@stratenanajdena na tych prvych dvoch su duchovia... pockaj dva dni a testuj zas.

@biba12 ked vidi ciarku, aj.ked slabu...typicke.pepino inak, tak tam je...nech sa pozrie.este.ked.zaschne, vtedy na.pepine.lepsie.blede ciarky.vidiet... uz len ze ci neni prilis slaba na meskajuci menz. Nech otestuje o 2 dni 🙂