Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@tanickaskorokubikova Aj prvy aj druhy krat ked som bola tehu, tak som isla hned na sono a hned tam videl, tak teraz ze mam pockat, ale ved nevadi, pockam, este budem cakat dost 🙂
@blskas už si bola viac krát tehu?
Ano 🙂
@tanickaskorokubikova ano
@blskas a úspešne či nie? lebo nevidím vo fotoblogu že by si mala deti 🙂 ak neúspešne tak podla mňa by ťa mal brať doki hneď
@tanickaskorokubikova foto tu nemam, nedavam na net take foto, ale uspesne 🙂
@blskas jaj tak potom je to uplne v pohode 😉
Baby a poculi ste niekedy nieco take, ze ked sa koji tak mozu byt dve ciarky aj ked nie ste tehotna?
@romana311 gratulujem 🙂
@romana311 nezáleží ake su silne,ale že silnejú to znamena ze ti stúpa hcg. 🙂 niektoré kočky čakajú aspoň dva tri týždne kým pôjdu k Dr po pozitívnom tehu teste.Ja niesom velmi toho názoru asi preto,že som mala rizikové tehu.A radsej som šla hneď ma zaciatku aspoň mi vzali krv potvrdili tehu a už som videla vačok s malou bodkou.Ak sa nato cítiš zajdi k Dr a už budeš kontrolovaná 😉 vela stastia
@martinella1 aaaa tak to asi v pohode, ja kojim 21 mesiacov 🙂

@blskas tak tak počkaj ešte týždeň ak chceš aby niečo doky videl a dva ak chceš aby aj potvrdil tehu a aby už bolo aj srdiečko. špinenie je ok v čase Ms ale keby sa opakovalo určite choď k doktorovi. A ak chceš tak na krv sa môžeš objednať aj hneď aby ti to z krvi potvrdili ale na sono ťa aj tak objednajú až tak o dva týždne 😉