Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby boli ste niektora na zaciatku tehu vyhadzana ako v puberte, na tvari som nemala vyrazky ani ked som mala 15 a teraz vyzeram strasne same cervene vyrazky a strasne boli na dotyk. Achh 😕
@iwulqa Ano. Aj ja som si tym presla. Vraj je to normalne. Teraz mam zas na chrbte pre zmenu...
@iwulqa ja som bola vyhadzana neskutočne cele tehu a na zaciatku tiež, som sa hanbila chodit aj von...nic okrem kortikoidnej masticky mi nezaberalo, a ta sa samozrejme nemoze....
@iwulqa ahoj, ja som mala Teraz v druhom tehu otras vyrazky Az Do 18tyzdna
Gyn Mi predpisala (Mam malo vitamin D)
A od vtedy ako Ho beriem,po tyzdni zmizli vsetky
❤️
Cista plet
hmm ja ked som bola tehu, tak sa mi praveze krasne vycistila plet.. teraz mavam take vyrazky bolestive hlavne po ms do ovuly a potom sa plet vycisti a po ms zasa vyrazky.. kus to mam nejak naopak... vacsina ma vyrazky pred ms...
@monikalex ani po priblížení tam nič nevidím .. a vec je že aj keby si tehotná bola tabletku si dať môžeš .. dieťa nie je ešte prepojené s tebou pupocnikovou sňurou. Držím palce.
melindusinka
Ahojte,ja som si tiez nasla na teste velmi slabucku ciarocku ani ju hned nebolo vidiet aspon nie pri svetle ale neskor som vzala test a sla na denne svetlo a tam sa crtal duch.Mrchu som mala ale iba dva dni a taku slabsiu a o dva dni skor.Mala som velky problem otehotnie s manzelom ale mam pocit ze s priatelom sme to zvladli na dovolenke este pred tou dvoj dnovou mrchou.Co si myslite vy.Dakujem za nazor.🙂
Babenky robila som si test dnes rano bol tam uplne slabulinky duch.rano som mala take krce ze som sa nevedela ani postavit poriadne. Krce su cely den a do toho aj hnedy vytok. Dnes mam dostat ms. Otazka znie, myslite ze sa spusta ms? A ma cenu ist zajtra k dr? Pracujem s chemikaliami a keby som bola tehu asi by to nebolo vhodne.
@illy25 dokonale, s tym bruskom je to skvely napad! No vidis, aj slzicky, je to citlivy chlap! Mne by veru fotak nenapadlo zapnut,respektive by sa mi triasli ruky a asi by akurat tak spadol na zem...a maly? Co Ti poviem, chlap sa nezaprie ;) v tom.veku maju asi radsej ako darcek auto ako partaka na hry :D
Baby asi je totu znova rano uplne krasny ukazkovy test poobede bolesti a teraz trochu krvy na toaletaku 😢😢 bojim sa ze zase prideme o babo. Zajtra na 11 mam ist k dr. Boze myslite na mna nech to bola len cievka alebo nieco neskodne.

@stratenanajdena Dakujem....dufam ze to tam je aj bude...❤