icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

simbatko
27. aug 2017

@stratenanajdena Dakujem....dufam ze to tam je aj bude...❤

simbatko
27. aug 2017

@stratenanajdena Dakujem❤...dufam ze tam aj bude...😃za par dni...

iwulqa
27. aug 2017

Baby boli ste niektora na zaciatku tehu vyhadzana ako v puberte, na tvari som nemala vyrazky ani ked som mala 15 a teraz vyzeram strasne same cervene vyrazky a strasne boli na dotyk. Achh 😕

ejuska2586
28. aug 2017

@iwulqa Ano. Aj ja som si tym presla. Vraj je to normalne. Teraz mam zas na chrbte pre zmenu...

michaellab
28. aug 2017

@iwulqa ja som bola vyhadzana neskutočne cele tehu a na zaciatku tiež, som sa hanbila chodit aj von...nic okrem kortikoidnej masticky mi nezaberalo, a ta sa samozrejme nemoze....

sara34valentina
28. aug 2017

@iwulqa ahoj, ja som mala Teraz v druhom tehu otras vyrazky Az Do 18tyzdna
Gyn Mi predpisala (Mam malo vitamin D)
A od vtedy ako Ho beriem,po tyzdni zmizli vsetky
❤️
Cista plet

ikonica
28. aug 2017

hmm ja ked som bola tehu, tak sa mi praveze krasne vycistila plet.. teraz mavam take vyrazky bolestive hlavne po ms do ovuly a potom sa plet vycisti a po ms zasa vyrazky.. kus to mam nejak naopak... vacsina ma vyrazky pred ms...

monikalex
29. aug 2017

Babulky prosim pomoc. Dnes mam dostat ms. Mam take strasne krce ze ledva chodim podbrusko a krize. Spravila som test ci si mozem dat tabketku. No zda sa mi ze tam je duch. No s takymito bolestami pochybujem. Vidite tam daco? Myslite ze si mizem dat nalgesin?

biba12
29. aug 2017

@monikalex ja tam niečo vidím ak ozaj nevydržís daj si paralen, ten môžu aj tehotné.

erickatt
29. aug 2017

@monikalex je tam duch

monikalex
29. aug 2017

@biba12
@erickatt strasne to boli pri prvom som nic take nemala. Obycajny paralen? Alebo pre maleho mam aj detsky paralen. Kruti sa mi hlava mam pocit ze odpadnem. Taketo stavy som nikdy nezazila

daduska_maminka
29. aug 2017

@monikalex ani po priblížení tam nič nevidím .. a vec je že aj keby si tehotná bola tabletku si dať môžeš .. dieťa nie je ešte prepojené s tebou pupocnikovou sňurou. Držím palce.

nina88
29. aug 2017

Ahojte. Prosím o radu. Včera mi bolo velmi zle od žalúdka, tak napriek tomu ze som bola 9 DPO som skúsila urobiť test. Dr.max. V limite sa urobil duch.
Dnes rano omnoho svetlejší, takmer neviditeľný... stalo sa niekomu ze ešte stmavla čiarka alebo sa proste vajko neuhniezdilo?

nina88
29. aug 2017

Ešte pridám fotku dnes a včera. Spodný je včera. Viditeľná druha /...

nikusiak9
29. aug 2017

@nina88, je mozne ze vecer mas hcg vyssie ako cez den

nina88
29. aug 2017

@nikusiak9 nemyslím ze hcg klesá do rana ... to je blbosť,nie?

alilka
29. aug 2017

@nina88 môže byť kľudne že ti večer ukazujú testy lepšie..aj ja som to tak mala aj kvantum báb 😉

nina88
29. aug 2017

@alilka vážne? Ze vecer bola tmavšia čiarka ako následne rano?
Je to zaujímavé ale ďakujem 😘

simbatko
29. aug 2017

Zdravim...Skusila som spravit test dalsi...Hm...neviem..nooo.Vidite tam nieco?

alilka
29. aug 2017

@nina88 anoo pozeraj..😀 prvý bol robený 20.7 okolo 15tej,druhý 21.7 ráno a tretí 21.7 o 16tej 😉

biba12
29. aug 2017

@simbatko negatívne

ikonica
29. aug 2017

@nina88 tiez mi lepsie ukazovalo vecer ;)

ikonica
29. aug 2017

@simbatko nic :(

melindusinka
29. aug 2017

melindusinka
Ahojte,ja som si tiez nasla na teste velmi slabucku ciarocku ani ju hned nebolo vidiet aspon nie pri svetle ale neskor som vzala test a sla na denne svetlo a tam sa crtal duch.Mrchu som mala ale iba dva dni a taku slabsiu a o dva dni skor.Mala som velky problem otehotnie s manzelom ale mam pocit ze s priatelom sme to zvladli na dovolenke este pred tou dvoj dnovou mrchou.Co si myslite vy.Dakujem za nazor.🙂

nivea777
29. aug 2017

@melindusinka sprav dalsi test a uvidis..ciarka by uz mala byt silna

monikalex
29. aug 2017

Babenky robila som si test dnes rano bol tam uplne slabulinky duch.rano som mala take krce ze som sa nevedela ani postavit poriadne. Krce su cely den a do toho aj hnedy vytok. Dnes mam dostat ms. Otazka znie, myslite ze sa spusta ms? A ma cenu ist zajtra k dr? Pracujem s chemikaliami a keby som bola tehu asi by to nebolo vhodne.

ikonica
29. aug 2017

@monikalex chod nech ti vezme krv... aby si sa zbytocne nevystavovala riziku...

biela_sova
29. aug 2017

@illy25 dokonale, s tym bruskom je to skvely napad! No vidis, aj slzicky, je to citlivy chlap! Mne by veru fotak nenapadlo zapnut,respektive by sa mi triasli ruky a asi by akurat tak spadol na zem...a maly? Co Ti poviem, chlap sa nezaprie ;) v tom.veku maju asi radsej ako darcek auto ako partaka na hry :D

iwulqa
29. aug 2017

Baby asi je totu znova rano uplne krasny ukazkovy test poobede bolesti a teraz trochu krvy na toaletaku 😢😢 bojim sa ze zase prideme o babo. Zajtra na 11 mam ist k dr. Boze myslite na mna nech to bola len cievka alebo nieco neskodne.

nina88
29. aug 2017

@iwulqa ja som slabo krvacala aj pri druhom aj pri treťom tehotenstve a všetko bolo Ok.... verim ze aj u vas to tak bude 😉