Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@stratenanajdena Dakujem❤...dufam ze tam aj bude...😃za par dni...
Baby boli ste niektora na zaciatku tehu vyhadzana ako v puberte, na tvari som nemala vyrazky ani ked som mala 15 a teraz vyzeram strasne same cervene vyrazky a strasne boli na dotyk. Achh 😕
@iwulqa Ano. Aj ja som si tym presla. Vraj je to normalne. Teraz mam zas na chrbte pre zmenu...
@iwulqa ja som bola vyhadzana neskutočne cele tehu a na zaciatku tiež, som sa hanbila chodit aj von...nic okrem kortikoidnej masticky mi nezaberalo, a ta sa samozrejme nemoze....
@iwulqa ahoj, ja som mala Teraz v druhom tehu otras vyrazky Az Do 18tyzdna
Gyn Mi predpisala (Mam malo vitamin D)
A od vtedy ako Ho beriem,po tyzdni zmizli vsetky
❤️
Cista plet
hmm ja ked som bola tehu, tak sa mi praveze krasne vycistila plet.. teraz mavam take vyrazky bolestive hlavne po ms do ovuly a potom sa plet vycisti a po ms zasa vyrazky.. kus to mam nejak naopak... vacsina ma vyrazky pred ms...
@monikalex ani po priblížení tam nič nevidím .. a vec je že aj keby si tehotná bola tabletku si dať môžeš .. dieťa nie je ešte prepojené s tebou pupocnikovou sňurou. Držím palce.
melindusinka
Ahojte,ja som si tiez nasla na teste velmi slabucku ciarocku ani ju hned nebolo vidiet aspon nie pri svetle ale neskor som vzala test a sla na denne svetlo a tam sa crtal duch.Mrchu som mala ale iba dva dni a taku slabsiu a o dva dni skor.Mala som velky problem otehotnie s manzelom ale mam pocit ze s priatelom sme to zvladli na dovolenke este pred tou dvoj dnovou mrchou.Co si myslite vy.Dakujem za nazor.🙂
@melindusinka sprav dalsi test a uvidis..ciarka by uz mala byt silna
Babenky robila som si test dnes rano bol tam uplne slabulinky duch.rano som mala take krce ze som sa nevedela ani postavit poriadne. Krce su cely den a do toho aj hnedy vytok. Dnes mam dostat ms. Otazka znie, myslite ze sa spusta ms? A ma cenu ist zajtra k dr? Pracujem s chemikaliami a keby som bola tehu asi by to nebolo vhodne.
@illy25 dokonale, s tym bruskom je to skvely napad! No vidis, aj slzicky, je to citlivy chlap! Mne by veru fotak nenapadlo zapnut,respektive by sa mi triasli ruky a asi by akurat tak spadol na zem...a maly? Co Ti poviem, chlap sa nezaprie ;) v tom.veku maju asi radsej ako darcek auto ako partaka na hry :D
Baby asi je totu znova rano uplne krasny ukazkovy test poobede bolesti a teraz trochu krvy na toaletaku 😢😢 bojim sa ze zase prideme o babo. Zajtra na 11 mam ist k dr. Boze myslite na mna nech to bola len cievka alebo nieco neskodne.

@stratenanajdena Dakujem....dufam ze to tam je aj bude...❤