icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

domidee
29. aug 2017

@iwulqa neboj hlavne mysli pozitívne......vela oddychuj a najlepšie by bolo keby si len ležala až do zajtra......možno ti predpíše tabletky na udržanie aj ja som ich brala a pomohlo to.....držím palce nech ti všetko dobre dopadne 🙏

prskavka2223
29. aug 2017

@iwulqa nebooooj moja...vsetko bude v poriadkuuuu...testiky mas krasne a neblednu ti,ci? Musis mysliet pozitovne aj ked viem ze to je tazkeee velmi...budem mysliet na teba a cakat tu na spravu od teba 👶

iwulqa
29. aug 2017

@nina88 verim aj ja aj ja som lrvacala v 5tt v 7tt a 9tt pri malom ale to mi uz v 5tt nasadili duphaston lebo bol pracovny den a stihla som dr.

iwulqa
29. aug 2017

@domidee ja som brala pri malom od 5tt duphaston az do 26 ci 28 tt ja som chcela aj teraz len ma dr objednala az na zajtra 😡 snazim sa lezat a nohy hore. Len dnes som mala narocny a stresujuci den. Uz som si dala magnezium aj ascorutin tak snad to bude dobre lebo nekrvacam vlozka je cista len na papiery vzdy ked sa utriem
@prskavka2223 neslabnu rano bola uplne krasna rovnako silna ako kontrolna ale to som mala aj minuly cyklus a na druhy den mrvacanie ale velmi masivne a silne a teraz mam len na papiery

biela_sova
29. aug 2017

Ahojte opat dalsia kamoska snazilka urobila testik, len je to cemio gravitest, tak nevieme, ci mame.prepadnut drobnrj radosti...vidite? Mali ste take a nic z toho nakoniec nebolo? Poradte. Ps. Ta predtym nakoniec tehu je ;)

biela_sova
29. aug 2017

@iwulqa mas doma ascorutin? Ak ano daj si. Vitamin c tiez pomaha. Duphastom asi nemas z minula, ak ano daj si prevenyivne jednu tabletku

adrika1409
29. aug 2017

@biela_sova za mna pozitivny test nech len silnie gratulujem 🙂

biela_sova
29. aug 2017

@adrika1409 len pise mi, ze na dr maxovi a pepine je cisto zatial...tak stresujeme ;) mas s nim skusenost? Mne ukazal pozit, ked mal byt pozit, ale je pravda, ze som s nim netestovala, ked z toho nakoniec nic nebolo.... hmm...

biela_sova
29. aug 2017

@iwulqa prepac, necitala som, ze ascorutin si si uz vzala...nabombuj sa aj ceckom, ak mas aj vitamin b, b komplex alebo milgamu, tak aj to. Klud zajtra uvidis. Niekedy, to isto uz mas za ten den nastudovsne, je spotting, drobne spinenie, zaciatok tehu. Hlavne klud nech sa vyspis, pozri, krasne sa Ti podarilo, tak to asi treba zobrat sportovo, ze ak nie tento mesiac, tak zas buduci...je to krute ale aspon mas stastie ze to ide..hlavu hote, ja verim ze to bude to...baby to mavaju na zaciatku..ked Ta zatial neboli brusko, a nemas krce... sme s Tebou. Napis ako si dopadla. Jedna znama pred rokom zacala vyslovene krvacat na svadbe, dali jej duphast a prestalo to.maly sa narodil zdravy

illy25
29. aug 2017

@iwulqa zajtra napíš všetko čo ti dr. povedala a odporučila ;)

illy25
29. aug 2017

@biela_sova fotak som nedržala v rukee 🙂 zapnutý som ho nechala na stole na tlačiarni aby bol vyššie, aby nas bolo vidno :D mam aj original stojan lebo kamerujem život malého, ale nechcela som byť nápadná :D ked muž nebol v izbe, tak som si to tam pripravila 🙂. No veru slzičky, bo každy naokolo tehotnel a ja nič, tak zrazu bol prekvapkany a šťastný 🙂 sa stara o mna teraz, ma hrešil že som mačku chytala :D hehe. už by ma zaujímalo v kolkom týždni som, ale vydržím ešte, bo prvé tehu bol pekne pozitivny test, k dr. som išla o týžden a bol tam ešte len gestačný vak, dr. mi kazala prísť až o dva týždňe, či sa vyvinie srdiečko a či to napreduje. Tak teraz chcem už rovno srdiečko, ale som riaadne zvedavaaa ufff

biela_sova
29. aug 2017

@illy25 och toto cakanie je najhorsie, ale ked mas krasne testiky a citis sa v pohode, tak je to na dobrej ceste. Inak odkaz milemu, ze macka ako taka nie je rizikova, ale jej exkrementy, a to 48hofinove. Takze ked sa jej niekto stara o zachodik, tak rafsej nie Ty 🙂

iwulqa
29. aug 2017

@biela_sova ascorutin som si dala cca o 7 a duphaston nemam a velmi chcem zajtra si ho vypytam a nemam zial ani B cko a ni nic ine, bolesti zatial nemam ale uz maj 3x prehnalo a uz su tam na toaletaku aj kusky sice ako spendlikova hlavicka ale aj tak boze ja sa bojim do rana. Aj ja som mala pri malom a to mi hned v ten den nasadila dr duphaston a to dokonca 4x denne prvy tyzden a maly sa udrzal a narodil sa zdravucky ale to som fakt utekala hned k dr a nie na druhy den.

biela_sova
29. aug 2017

@iwulqa neboj to nezohrava az tak velku rolu, ten pol den, uz sa len upokojit teraz. Daj si este jeden ascorutin, aj rano hned ako sa zobudis a jeden pred odchodom k dr. Potom uz on Ti da ine lieky. Neboj neboj, aj zrazeniny drobne a hnedkasty vytok este nie su tragedia, az krce a cira krv. Ale to nemas, takze pohoda 🙂

iwulqa
30. aug 2017

@biela_sova no praveze uz bola aj krv aj velke zrazeniny ale v noci ani kvapka az ked sa postavim alebo daco. Uz sedim v cakarni. Volala som dr ze ci nemozem aj skor ale nedalo sa mala velmi vela ludi tak musim cakat. Ale dala som aj magnezium aj ascorutin.

nivea777
30. aug 2017

@biela_sova to co si napisala nie je az taka pravda..u mna hnedy vytok,keby nejdem dr hned rano,by bol tragedia,. Mohla som potratit,zacala sa mi odlucovat placenta

domidee
30. aug 2017

@iwulqa dúfam že ti to dobre dopadne....daj potom vedieť čo ti povedal

iwulqa
30. aug 2017

Baby tak scenar sa naplnil sliznica maternice velmi nizka na sone neni nic viediet vajecniky priechodne bez cysty, jedine v cervikalnom kanaliku nieco videla ze moze to byt potracajuce sa tehotenstvo (tak to povedala) mam dosit o 2 tyzdne na kontrolu hcg a sono a este ma nastrasila ze to moze byt mimomaternico ale ze moze byt male na to aby ho bolo videt. A ze mame zo snazenim pockat aspon 3 mesiace lebo moze hrozit rovnaky scenar ze maternica sa musi spamatat.

domidee
30. aug 2017

@iwulqa a nedala ti žiadne tabletky ??😨

prskavka2223
30. aug 2017

@iwulqa ??? a neni sanca, ze sa doktorka myli? ved mas krasne dve ciarky a este si na zaciatku tak je mozne ze nic este nevidi. HCG si mala kolko ci este nevies?

nikusiak9
30. aug 2017

@iwulqa, nebrala ti ani krv?

iwulqa
30. aug 2017

@domidee
@prskavka2223
@nikusiak9 baby nedala mi nic lebo stena maternice bola uplne nizka ziadna vystielka ani nic a nieco videla v cervikalnom kanali cize tam sanca neni ze by sa vcuclo nazad. Teraz hlavne dufat ze sa to vycisti vsetko same a ze hccg o 2 tyzdne bude 0 dnes mi brala krv na hcg ale vysledky budu az v piatok a to ona nerobi cize pockam az za tie dva tyzdne. A dame si teraz trochu pauzu budeme si pri sexe davat pozor a skusime zase stastie o 3 mesiace. Len skoda penazi za testy tento mesiac ma stali testy skoro 20 e talze uz som si dala slub ze netestujem

prskavka2223
30. aug 2017

@iwulqa :( ach jaj ja ani neviem co mam povedat :(...kedy sa nam konecne kazdej postasti bezproblemove tehulkovanie :(... to chceme tak vela? :(

biela_sova
30. aug 2017

@nivea777 @iwulqa no ved jasne, potrebovala som ju upokojit, aby spala trosku... aj mne sa toto stalo s podobnym koncom ako Ty... ale vela kamosiek zas spinilo, aj tmavohnedy vytok, aj zrazeniny, brali duphaston a potodili nakoniec...zalezi na tom, co krvaca,a v akej miere. Jedny mali nedoststok progesteronu, tak duphaston to podporil, ine mali hematom, no plodik neohrozil..a ine zas potrat, a uz aj maju dalsie tehu... aj v pripade potratu netreba zufat, ak sa pocalo prirodzene. Zvacsa to svoju prucinu ma...ak sa urobia vsetky protipotratove opatrenia zo strany lekara a zena aj tak potrati, znaci to, ze plod bol velmi poskodeny (obehova sustava, srdce, nervy, cns...) preto hovorim, ze nezufat, ale zas bezat hned na pohotovost 🙂

biela_sova
30. aug 2017

@iwulqa to mi je luto...neboj ked sa zas date do.prace, podari sa...priroda rozhodne casto spravodlivo...ved kazda tu si nepraje nic ine, len stastne babatko

iwulqa
30. aug 2017

@biela_sova ahoj ja som vedela co ma caka, iz som to zazila ale ja uz mam jedno uspesne tehotenstvo za sebou takze viem ze s manzelom deti mat mozeme a berem to tak ze priroda vie co robi. Vsetko je tak ako ma byt teraz si dame pauzu a v novembri to skusime zase.

biela_sova
30. aug 2017

@iwulqa aj ja som si povedala, ze od noveho roka. Presne mam Tvoj postoj, aj ked to cloveka mrzi,ze uz si si myslela, ze je to ako tak "vypiplane", ciarky silneju, datum porodu do aprila/maja, ideal.... ach jaj no... budeme si drzat pasticky ;)

adrika1409
30. aug 2017

@biela_sova ahoj s dr.max mam skusenost bola som tehu a aj ukazal krasne ale pepino menej ukazoval ale ked som.bola tehu aj ten ukazal tak ja neviem 🙂

iwulqa
31. aug 2017

Baby vyvadza ma z miery to krvacanie krvacam ako 3 alebo 4 den mas to sa mi pri prvom a druhom potrate nestalo tam som krvacala tak ze som mestihala vlozky menit. Myslite ze sa mohla dr pomylit?

sara34valentina
31. aug 2017

@iwulqa okamzite chod na pohotovost