icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mata391
4. sep 2017

@kukurica77 ďakujem 🙂 verím, že pôjde všetko hladko 😉

miriamn76
4. sep 2017

@mata391 gratulujem☺☺prajem krasne bezproblemove tehulkovanie☺

petka9
4. sep 2017

Ahojte vidite nieco ? Mala by som byt 9dpo ale moze to byt aj menej :-/

kaki221
4. sep 2017

@mata391 gratulujem,a želám bezproblémové tehuľkovanie😉

simona_simi
4. sep 2017

Ahoj žienky. Len sa chcem spýtať na názor ... Nezdá sa Vám na tomto testíku niečo ?

sticker
simona_simi
4. sep 2017
saminko1
4. sep 2017

@simona_simi na tom samotnom nic , ale na tych hore vyzsie viditelne ciarky ...

simona_simi
4. sep 2017

@saminko1 Samotný je tehu a ostatok sú ovú to je nič ... Ovu je slabý :/

nikusiak9
4. sep 2017

@simona_simi mne sa po priblizeni tam zda ciarka

simona_simi
4. sep 2017

@nikusiak9 Aj mne sa niečo blisne ale nie som si istá 🙂

prskavka2223
4. sep 2017

@simona_simi jasne ze tam je a krasna ruzova 🤗👍

iwulqa
4. sep 2017

@prskavka2223 moja ani raz som nebola na cisteni vzdy sa to vycistilo same, a teraz neviem mam ist na kontrolu az 13.9 ale verim ze nebudem musiet ist.

iwulqa
4. sep 2017

@liara30 ahoj odpoviem ti na tu otazku ja ked nevadi, zial asi ani oral alebo aspon tak aby si nedosiahla orgazmus lebo problem je pri orgazme sposobuje stahy maternice. Skus vydrzat robite to pre babo ja viem je to tazke aj my sme mali zakazany sex. Ale ver da sa to vydrzat. A ked nie uplne tak aspon este dva tyzdne 😉😊

prskavka2223
4. sep 2017

@iwulqa inak teraz vsimam ze si zo senca 😉...ku komu chodis na gyndu? Ja chodim do kralovej pri senci 🙂

nitusiak
4. sep 2017

@liara30 to je zvláštne, ja som bola len raz :( prečo? hmm divná otázka 😀 ale si prvý človek, o ktorom viem, že mu to zakázali 😀 neviem prečo, špecifikoval to nejako doktor?

nitusiak
4. sep 2017

@iwulqa prepáč, keď to nie mne si odpisovala, ale prečo ti zakázal sex? Chápem to s tým orgazmom, ale nejaký dôvod špeciálny, že niekomu to zakážu a niekomu nie? Čím to je hmmm...

liara30
4. sep 2017

@iwulqa Ahoj.No je mi to trapne tu o tom pisat ale chcem sa s niekym poradit kedze ku dr.idem v piatok a mam stale chut na sex😁Mozno je to divne ale zeny v 1.trimestri odmietaju sex.No ja som asi ina😊Tak budeme musiet este nieco vydrzat aby sa nam tie nase dvojicky udrzali😊

liara30
4. sep 2017

@nitusiak Neviem preco je to tak.Niekto chodi viac a niekto asi menej.No je to normalne ked niekto prekona napr.potrat alebo je iny problem tak zakazu sex do 3.mes.No nic opytam sa v piatok dr.

simona_simi
4. sep 2017

@prskavka2223 Fááákt niečo vidíš ? Ale na tom samotnom lebo tie hore sú ovu testy to je nič 🙂

prskavka2223
4. sep 2017

@simona_simi hej hej na tom samotnom ty na zivo na nom ju nevidis? 🙂

simona_simi
4. sep 2017

@prskavka2223 Mne sa tam niečo marí ale, kým to nie je úplne jasné nie som si istá 🙂 Nie je taká krásna zreteľná to je to ... A už som takto skúšala DIGI a vyšlo mi mínus veľakrát ... Ovu mám zatiaľ slabšie myslíš, že by to mohlo byť tehu ?? MS má prísť v nedeľu, Ovu testy nerobím len teraz kvôli tehotenstvu som skúšala ale ovulka netuším, kedy bola 🙂 Kedy by mi mohol ukázať test viac ? Ďakujem ani nevieš ako si mi zlepšila večer :* keby to tak pekne vidím ako ty ale ja som neni taká "duchová" asi :D

prskavka2223
4. sep 2017

@simona_simi neboj aj ja doma testujem kazdy mesiac a nahybam testy k takemu svetlu a pri takom a hentakom povrchu len aby som objavila nieco na nom 🤣🤣🤣,ale proste to je ta tuuuzba mat miminko. Ja na tvojom vidim dusika a je aj pekne hruba aj ruzova ciarka co je super. Teraz testni tak v stredu mala by byt silnejsia 🤗...drziiim palce nech ciarka silnie 🙂...aj mas nejake pocity?

simbatko
4. sep 2017

@0507 ano ano je vidno 😃Gratulujem😃

0507
4. sep 2017

@simbatko beriem to s velkou rezervou, lebo je to velmi slabucke

biba12
5. sep 2017

@petka9 negatívne.

luta13
5. sep 2017

@simona_simi ahoj, na tejto poslednej fotke na tehuteste sa mi mari slabucky dusik druhej /, no nejde mi to zatial ani upravit, je to slabucke zatial...Velmi na Teba myslim, nech Ti v nedelu MS nepride a nech sa Ti na testiku zjavia vytuzene // 🙂

luta13
5. sep 2017

@petka9 nieco sa mi na Tvojom testiku mari, no bud ozaj mari, alebo je to zatial velmi slabulinke...Testni zas za 2-3 dni a uvidis, ci sa daco vyraznejsie zjavi...Drzim palceky 😉🙏

luta13
5. sep 2017

Zienky, prajem vam vsetkym krasny, slnecny dnik, plny dobrej nalady a usmevu na tvari 😘

luta13
5. sep 2017

@0507 na Tvojom vcerajsom testiku vidim slabuckeho dusika...Drzim palceky, aby silnel 🙏❤

luta13
5. sep 2017

@iwulqa drzim palceky na zajtra, nech sa babätko zjavi tam, ked byt ma a nech mas vsetko v poriadkua aj Hcg nech Ti stupa tak ako ma...Boh s vami! 🙏❤