Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
ahojte dievcata, mam 6 dni do MS a boli ma lava strana krízov, ale nie vkuse iba tak chvilkovo a striela mi to az do nohy, nechapem co to zase je :(. som 9DPO a v piatok som trosku spinila, ale iba ked som sa utrela na papiery a v sobotu uz nic. Pobolievaju ma prsia hlavne vecer a rano ked sa zobudim aj picha ma na lavo v podbrusku a chvilkovo ma boli ako pred MS. Test som si robila v piatok ale bol negativny a od vtedy som si nerobila, lebo nechcem panikarit zase. Stretla sa niektora z vas s takymito priznakmi? bazalku som dnes rano mala 36,69
@prskavka2223 bazalka je pre mna velka neznama, no priznaky, co mas, mozu byt aj tehu priznaky...Pockaj zopar dni, potom skus zas testik, alebo vyckaj este tych 6 dni, ak MS nepride, testni...Drzim palceky 😉
Co si o tom myslite?
@alilka ja ta chápem, po prvom synovi som 3 roky nemohlA otehotniet, tiež som bola zúfalá menštruácia sa vytracala, hrozila mi operácia a testovala som snáď celé tie 3 roky. Medzitým som tiež potratila. A pred operáciou som povedala,,, a dosť,,,, našla som a už som si nekupila ani jeden test. Až po troch mesiacoch meškania. Vyšiel pozitívny, skoro som odpadla. Donisila som zdravú dcéru, ktorá má dnes už 17 a za ňou sa mi podarili ešte 2 deti a momentálne som znova v 19 tyzdni . Ale už by aj stačilo. Orave preto ta chápem. Ken viem aj aké to je stresujuce vždy čakať, testovať, dúfať a znova a znova sa sklamat. Viem čo to je keď ti hrozí, že nebudeš mať deti, ale pozri, zázraky sa dejú, aj keď už by mohli prestať. Veľa negatíva porobi hlavne stres a obavy. Prajem ti, aby si sa psychycky úplne uvoľnila a hlavne, čo najskôr mala babo.
@prskavka2223 v piatok to mohlo byt uhniezdenie a priznaky mozu byt tehotenske... pockaj do 12dpo a testuj....
@ikonica no skusala som dnes testnut poobede,ale snehobiely ☹
@prskavka2223 este pockaj par dni
@prskavka2223 moja teraz som prestupila k Dr Benovicovej, predtym som chodila do Modry a v kralovej je aky gynekolog a odkial si?

@mata391 Gratulujem a prajem zdrave a bezproblemove tehulkovanie...Testiky krasne 😉